53

Анонимен

преди 11 месеца

Ми то има и неграмотни учители, тогава какво праим :)) Иначе много претенции, много нещо, ще кажеш всички требва да са вундеркинди и да знаят всичко :)) Това за чат бота без коментар, накарахте ги да си мислят, че това е изкуствен интелект :)))

52

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо няма да работят. Защо да работят?!

51

Жрицо Хазарта

преди 11 месеца

Нищо, пращайте още пари за Украйна! Децата да четат за Мравин им стига. нали ще ги правим евро-джендърчета!

50

Анонимен

преди 11 месеца

То и аз съм математически неграмотен, но поне може да смятам в магазина :)) Не ги обвинявайте лапетата, това алгебра и геометрия са трудни предмети, но чак чат бот наречен ИИ да ги обучава :)))

49

Анонимен

преди 11 месеца

до 56 Ъхъ помним ги тез "предриятия" - Кремиковци - 100% от суровините се карат от стотици километри. Нефтохима в Плевен - за миниятурните залежи нефт, живковия канал от София до Морето, живковия завод в Правец (щото му е роден град), разпределения за работа - без да те питат дали искаш да се местиш в горно нанадолнище и проверки от партията, преди да ти позволят да учиш в университет... яко а.

48

такаа

преди 11 месеца

До Анонимен::добре де.А в Европа по какви програми учат?В Америките,на други места по света.Те как учат,че са напред с "матриала",а?Що не вземем доброто.

47

Анонимен

преди 11 месеца

Очевидно трябват повече часове по жендърня

46

Чат-пат

преди 11 месеца

Всичко започна с зората на благодатната демокрация - образователна ,съдебна , здравна .... реформи и прочие каквото беше и го имаше качествено беше до там, застанете пред кое да е училище сега да видите на живо какво се изсулва от там - хич да не ми приказват сладки приказки нацията е опростачена до безкрай справка даже и онова дето го наричат народно събрание като ,че ли има нещо общо с народа!

45

моляя?

преди 11 месеца

До Анонимен::Янка Такева да подаде оставка?Или Кастрева?Нечувано.Еретични очаквания имате.

44

Анонимен

преди 11 месеца

""Даже си мисля, че някои хора там все още не знаят какво е ChatGPT." - Езиков модел, които проверява 40 терабайта компресирани данни и според 1001 филтъра, твърща резултати, уж "че мисли нещо"

43

Анонимен

преди 11 месеца

И какво ще рече "въпреки матурите" ? Те са просто проверка на качеството на образованието - без тях можеха да лъжат и мажат колко е всичко страхотно , така черно на бяло и всичко е ясно . Може да се помисли дали няма вариант заплатите да се обвържат някакъв начин с резултатите които показват техните възпитаници

42

Анонимен

преди 11 месеца

Не "въпреки" а "благодарение на".

41

Анонимен

преди 11 месеца

Ами след като образованието ни е провал, тогава цялото министерство да си подава дружно оставката и да идват на тяхно място хора, които знаят как се прави. За предпочитане учители!

40

София

преди 11 месеца

Същите тия утре като поотраснат ще викат за САЩ, ЕС, НАТО и прочее измишльотини, щото са неграмотни, некадърни и не умеят да мислят.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Когато от ранно детство си в чалга семейна среда с гюбеци и ракии около теб, няма как да развиеш речника, желанието и социалните контакти за да станеш нещо повече от охранител, склададжия или сервитьор. Всичко си го обясняваш по простички начини, сприятеляваш се с такива като теб и те те дърпат още по-надолу.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Сега малко по малко чатбот, после изцяло учителите ще бъдат ненужни и заменени от изкуствения интелект. И тогава конспираторите пак ще ви кажат "Казахме ли ви?". Щото наистина го казаха още като се пръкна онлайн обучението.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Защо мислите, че това не е целта. На новата олигархия и трябват точно такива хора.

36

Посолството

преди 11 месеца

Значи целта е постигната

35

Реалист

преди 11 месеца

Де да бяха само учениците...После пискат че заплатите били ниски..

34

Развигор

преди 11 месеца

Хахахахахаха, чат-бот в клас! Хахахахахаха. Отдавна не бях чел по-забавна статия!