419

1

преди 1 година

Първата партида руски петрол пристигна в пакистанското пристанище Карачи, съобщи пакистанският премиер Шехбаз Шариф. "Изпълних още едно от обещанията си към нацията. Имам удоволствието да съобщя, че първият товар руски суров петрол с отстъпка пристигна в Карачи и разтоварването на петрола ще започне утре", написа премиерът в Twitter. Той отбеляза, че "днес е важен ден" и добави, че Пакистан се движи към "просперитет, икономически растеж и енергийна сигурност". "Това е първата в историята доставка на руски петрол за Пакистан и началото на нови отношения между Пакистан и Руската федерация.

418

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Руската федерация нанесоха удар по фашистката *** в Орехово. Съобщава се, че ударът е нанесен с "умни бомби" по командните пунктове на 47-а механизирана бригада на въоръжените сили на Украйна (това е бригадата, чиито зомби нацита бяха унищожени заедно с германските "Леопарди" и американските "Брадли" .

417

Никола Стефанов

преди 1 година

В интерес на истината, новината е горе-долу вярна, но са пропуснати няколко много важни детайла; затова и звучи като голяма украинска "победа". Причината украинците да си "върнат" селата, е че руснаците ги опразниха и се оттеглиха към близкитте възвишения. Което им дава отлични огневи позиции срещу укрите в селата. Това между другото е стандартна тактика на руснаците в СВО. Затова и "Москва мълчи" - от гледна точка на руснаците не се случва нищо особено.

416

Красны медведь

преди 1 година

Самые велики алкаши испугались.Слава на Украйна !!!

415

Супер

преди 1 година

глупава пропаганда и фалшива новина! Хора, четете и на други места, щото тука явно ни взимат за будали! :D

414

До агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Тя Мацква е на дъното! Или пък беше фейк?

413

Анонимен

преди 1 година

То бива пропаганда, ама поне леко се напънете да изглежда по за вярване. Не че не сме виждали "площада на брадлитата" дето 10тина машини воглаве с леопардите леко са поизгорели. Нещастните украинци, подгонени от злобния зелен инч-хай гинат здраво. Вундервафето на западняците не върши особено работа, джавелини-байрактари-хаймарси-брадлита-леопарди-пейтриъти - резултат нулев.

412

Анонимен

преди 1 година

Времето показа,че урко-пълзящите са най- смешните човечета.Чакаме Путин да умре,че иначе е големия зор.

411

Анонимен

преди 1 година

Понички новини, но уркопитеците във форума не се осещат....

410

Анонимен

преди 1 година

Мацква не мълчи - вече три пъти съобщиха, че атаката е изцяло отблъсната и са свалени 250 изтребителя ф16.

409

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 година

Скоро бай Дзън ще му писне и ще пусне атома на Мацква. Колкото е склерозирал даже няма и да го мисли.

408

нико

преди 1 година

Това е вече стара информация.Руснаците са си върнали териториите от ВСУ.Техниката на НАТО е оредяла съвсем и ВСУ май неискат да атакуват без техника.Зеленски е в Канада да иска още.Контранастъплението опасно зацикля и това може да е краят на БСУ в Донбас.

407

Анонимен

преди 1 година

И кво стана с двете села в "Сивата зона"? Руснаците взеха, че си ги върнаха Самос артилерия и авиация с баражиращи бомби.Одумкаха всички дето бяха в селата +групите зад тях които са се приготвяли да продължат настъплението. 800 украинеца фира и над 100 парчета техника. Ето, че Москва не мълчи, ама вие ще мълчите и няма да го напишете нали?

406

Анонимен

преди 1 година

До 420 Така бягат,че ония избяга да проси отново,ама май няма никой излишни танкове,а Украйна дали ще прави поредната,могилизация е се знае.Май няма вече кой да могилизират.

405

До Боби

преди 1 година

Отказвай се, твоят отбор отива в трета дивизия...

404

Джендър

преди 1 година

Изоставате с новините,улраинците вече превзеха Владивосток.

403

Боби

преди 1 година

До Анонимен "До няколко дни започва масово настъпление на украинците. Това в момента е само загрявка!" СЕРИОЗНО ??? Да загубиш за 3 дни Загрявка 10% от всички машини от съответния тип/клас си е ТРАГЕДИЯ!!!

402

Анонимен

преди 1 година

Разбирай , Контраофанзивата: Украйна,,превзе" няколко празни села. За смета на това пък Хилари Клинтън и водещите на MSNBC добре се посмяха на глупостите на Олена Зеленска,как украинските жени свалят дронове с консерви от домати.

401

Анонимен

преди 1 година

Наш Мyньo е в траур :)

400

Анонимен

преди 1 година

До момента няма коментар от руските военни. ------------- то какво ли има да коментират, накратко работата е бой, eван и украинска музика :)