24

Анонимен

преди 1 година

Последни Новини, не се доверявам на Ройтерс. Искам потвърждение и от други източници.

23

Анонимен

преди 1 година

Най първото оригинално име на Бахмут е Бахмут и е кръстен на река Бахмут, колкото и да му се мръщят умирисаните дъртаци!

22

Анонимен

преди 1 година

Водката е на привършване.

21

Анонимен

преди 1 година

Тия кво правят в Бахмут? То там всичко е в развалини. Отбранителните и военните им съоръжение са унищожени, няма ни един цивилен гражданин те тръгнали на контраофанзива към Бахмут? Или пак е прекалил с белото, или са му подали погрешният сценарий да чете?!

20

Анонимен

преди 1 година

Това настъпление е само в главата на Зеленски. Никъде не санапреднали, само в броя на жертвите. Ще му тежат на съвестта докато е жив.

19

анонимен

преди 1 година

бах му бахмута....само хохли могат да измислят такива изчанчени имена!

18

Последни Новини

преди 1 година

Назад сте с Новините - Ройтерс писа само преди 20 минути, че ВодноЕлектрическата Електроцентралата на Нова Каховка е взривена - Язорвирната стена е разрушена, което означава че до 19-20 часа според Моделите, ще се формира надолу по течението 4-5 метра вълна помитаща всичко. Допълнително електрочеството и водата от ВЕЦ Нова Каховка се ползват в Охлаждането на Запорожката АЕЦ. В момента ситуацията е НаПълно НеЯсна - ВЕЦ изглежда да е Взривен Отвъртре, а не с Ракето, т.е. ОтВън...

17

Анонимен

преди 1 година

Отвори очи, Паню Баирски. Недоубитите комунисти са в днешното правителство и ти най-вероятно си им избирател.

16

Слава Кокаине

преди 1 година

И днес е предозирал от белото.....

15

Анонимен

преди 1 година

Алигаторите и Нощните ловци [V] унищожават настъпващата американска бронирана техника на фронта в Запорожие.

14

да

преди 1 година

значи завземането на 100 метра е репетиция за грандиозното контранастъпление, само гледайте да увардите киев,че там хората все още спят в убежищата!

13

Шефрет

преди 1 година

Чекай бре Нарко, нали не беше паднал Бахмут?))

12

4563456

преди 1 година

Издирват се 8 Леопарда, който има инфо да се обажда

11

3

преди 1 година

В момента фашистката гмеж е изтеглила нови бронирани групи и се опитва да ги въведе в битка, нанесени са огневи щети по местата на струпване, боевете продължават.

10

Анонимен

преди 1 година

Психологическата война свърши Евреино! Да ви видим вече!!-:)))

9

2

преди 1 година

Засядайки, украинските нацисти извеждат резервите на 28-*** омбр и 31-ва омбр на ВСУ. Армейската авиация се притече на помощ: "Алигатори" и "Нощни ловци" атакуваха бронетанкови групи на ВСУ с управляеми ракети. Руската артилерия започна да работи от цялата гама оръжия срещу настъпващите сили: D-30, D-20, самоходни оръдия и РСЗО. След артилерийска подготовка частите на 127-а дивизия от ВС на РФ предприеха контраатака. Руските витязи хвърлиха в бягство фашистката гмеж. Предварителни загуби на ВСУ: 20 танка, 41 бронетранспортьора, 16 бронирани машини, 4 артилерийски установки и повече от 300 души,

8

Анонимен

преди 1 година

какво звучно славянско име - Бахмут

7

Анонимен

преди 1 година

но се сблъска с яростен отпор от танкове и пехота, прикрити от артилерийски и авиационен огън.

6

Анонимен

преди 1 година

Започват да идват новините, които очаквах: южно от Бахмут, на южнодонецкото направление руските войски унищожиха 8 танка Leopard.

5

1

преди 1 година

127-*** дивизия на ВС на РФ предприе контраатака в подстъпа на Времевиевски, унищожавайки и отблъсквайки врага. Нашите приятели от един от най-горещите участъци на фронта сега се свързаха с нас и ни разказаха подробности за последните битки на кръстовището на Запорожкия и Южнодонецкия фронт, които започнаха вчера и продължиха днес. Момчетата уверяват - Нескучное не е взето, нашите са там и се свързват на всеки 2 часа. По време на настъплението в района на Нескучное противникът, след като загуби техника в минните полета, успя да навлезе в нашите предни позиции, но се сблъска с яростен отпор от т