21

Анонимен

преди 1 година

Тоест Русия е зле, но някакси смазаха уркопитеците, които са супер надъхани със стотици милиарди помощи и супер модерни оръжия..... Жалки журналистчета!!!!

20

паф

преди 1 година

"кучетата лаят, кервана си върви" - бавно и твърдо путин ще си върне украйната земя към руската федерация! СЛАВА НА РУСИЯ!

19

Анонимен

преди 1 година

Вижте, като превеждате статиите, не е нито полезно, нито благозвучно да се превежда буквално."They are still standing" не означава "Те все още стоят". "Въпреки всички атаки на Русия украинците все още стоят" на нашия език смисълът не се изразява така.

18

СТРАШНАТА БОЛЕСТ

преди 1 година

..НА ПУТИН Е---ЧЕ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА НА ПРОСТОТИЙТЕ МУ И ЯДРЕНИЯ МУ РЕКЕТ!--НЯМА ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ---УКРАЙНА Е ПЪЛНА С НАТОВСКО ОРЪЖИЕ!--УКРАЙНА СТАНА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА ---И ДОКАЗА СВОЯТА НЕЗАВИСИМОСТ НА СВЕТА!--РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ СА НАЯСНО--ЧЕ УКРАЙНА Е ЗАВИНАГИ ЗАГУБЕНА ЗА ТЯХ!--РУСИЯ--НЯМА ШАНС ПРИ ВОЙНА С ЦЕЛИЯ СВЯТ!--САМО ПОД БАХМУТ--РУСКИТЕ ЖЕРТВИ НАДХВЪРЛЯТ 2-ПЪТИ ТЕЗИ В АФГАНИСТАН!--САМИЯТ ПРИГОЖИН , ПРИЗНАВА СИЛАТА И ЖЕЛЯЗНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ВЪВ ВСУ!

17

Анонимен

преди 1 година

Съборили два курника и един краварник в Русия,руснаците ги избили та един жив не останал,ама тръгнали да се сравняват с Чечня...

16

абе

преди 1 година

като ви чета глупостите, очаквам утре путин да се предаде!....на кукуво лято!......гледайте скоро какво става с киев и одеса - исконни руски земи!...да не говоря за измислената украйна!

15

Анонимен

преди 1 година

По CNN казаха, че в Русия укропите са създали мрежа от терористи-диверсанти, които снабдяват с дронове.

14

анонимен келеш

преди 1 година

И днес най малко 200/300 русначета гушнаха букета в тази война в Украйна:):):)И това е така всеки ден от година и половина:):):)Евала на Украинците:):):)Ние Натовците жертви не даваме и когато се наложи ше ударим с пълна сила:):):)Днес изритахме официално Румен Радев Решетников от властта:):):)

13

Анонимен

преди 1 година

Тази дългичка статия в какво трябваше да ме убеди ?

12

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

ЗЕЛЕНСКИ С ПРАВО ИСКА ДА ВЛИЗА В НАТО ----ВСИЧКО В УКРАЙНА Е НАТОВСКО...ХА,ХА,ХАААА....ПЪК И ВРЕМЕ ИМ Е!

11

Анонимен

преди 1 година

А каква е последната страшна болест от която е болен Путин?

10

СМЕХ...

преди 1 година

НИЩО ЧУДНО , ВЪТРЕШНИ ПРОТИВНИЦИ НА ПУТИН ДА ПРАЩАТ ДРОНОВЕ ПО МОСКВА!ПРИГОЖИН ВЕЧЕ ОТКРИТО ГОВОРИ ЗА НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ПУТИН И ТАЗИ ГЛУПАВА НЕГОВА ВОЙНА ...ВИЖТЕ МУ ИНТЕРВЮТО ОТ ПРЕДИ 2-ДНИ , ПРЕДЕЛНО ЯСЕН И ТОЧЕН Е.....! ЯВНО ПУТИН--ВЕЧЕ СТАВА ИЗЛИШЕН И ВРЕДЕН ЗА РУСИЯ!

9

Анонимен

преди 1 година

Зеленски заплаши Запада, че няма да отиде във Вилнюс да проси, ако не приемат Украйна в НАТО, или поне да и дадат гаранции и пътна карта. Сега западът е изправен пред алтернатива - или открито и предизвикателно да изгонят нахалния просяк, признавайки пред електората, че са похарчили милиарди долари от средствата им напразно, или да се опитат да умилостивят Зеленски и по този начин да поддържат продължаването на съвместната борба на "силите на светлината" срещу Русия (Мордор).

8

Анонимен

преди 1 година

Много по-значителна е атаката с хиперзвуков "Кинжал" от 30 май срещу ГУР на Рибалския остров в Киев.

7

Анонимен

преди 1 година

Просто да се разруши сградата символически няма никакъв смисъл, всички знаят къде са центровете за взимане на решения и координатаите. Трябва да се бие тогава когато там се намира ръководството. И това става в момент когато там е ръководството и други разузнавачи на които е трябвало да бъдат раздадени награди. И ударът се оказа много болезнен, меко казано. При това ситиацията със Залужни е напълно непонятна - пострадал, не пострадал, явно ударът е нанесен по време на важно съвещание. И най-лошото е, че информацията за времето на съвещанието е могло да изтече само от Банкова.

6

Анонимен

преди 1 година

Укронацистите в безсилието си започнаха да нападат пенсионерите по селата в пограничните райони!

5

Анонимен

преди 1 година

Ходаковский разказа за първото използване на танковете Леопард в боя в ДНР.

4

Анонимен

преди 1 година

Това не е лошо, сега Чечня е стабилна част ор РФ!

3

ха-ха-хи...вЕЕЕрваме

преди 1 година

По публикацията работи:"Козяк"....

2

Анонимен

преди 1 година

"Атаките на територията на Русия могат да предизвикат "ефекта на Чечня""------------Тоест Украйна да стане вярна и неделима част от Русия ли?