43

Анонимен

преди 1 година

Абе що не си ходите в Украйна и да си защитавате,ами сте плъзнали тук да разнасяте украинските си глупости.Все едно някой ги е канил украинските мизрябъли тук.Ами никой не ги е канил нито пък им иска мнението,все едно тя е центъра на света и всички трябва да се занимава задължително с нея.

42

И как ще стане

преди 1 година

И как ще стане трета световна, другарю путинист ? Като на страната на Русия трябва да застане поне още една Велика сила. На хлъзгавия меркантилен китаец ли разчитате ? Нямате никакъв военен съюз с него. Този е изключително хитър, никой не знае какво мисли!

41

Копейкин

преди 1 година

Взимам зализания и тръгвам на стоп да се бия за матюшка Росия.

40

НАТО

преди 1 година

Че то ако влезе НАТО в Украйна ще върнат териториите на Украйна от преди 22.02.2022 за 24ч. Путин ще се н..ка нека да удари и един натовски войник. Атака срещу един - атака срещу всички. Ще ги смачкат за отрицателно време. Путин знае какво ще му се случи затова се съгласи да му измират войниците от натовски оръжия. Страх го е от НАТО. Това е простата истина.

39

Анонимен

преди 1 година

До 45 -- Правим Трета световна война. Да видим дали НАТО ще посмее да влезе в Украйна. Дано да посмеят. Че да се узаптят най-накрая малко. Който е влязал в Украйна, жив не е излязал.

38

Баце

преди 1 година

Идва ми да се напия от кеф.Очаквам скоро и атентати в Московското метро.Слава Украйна!

37

пхахаха

преди 1 година

не гаврете ядрената сила бе

36

Анонимен

преди 1 година

Страхотни новини! Как има ранени, от кое се притеснява Русия?! Нали има безаналогови С400 и С500 ахахахахахах. Нищо, че покрай тях минават на парад дори дронове де.

35

Алекс

преди 1 година

Руските терористи намериха това,което упорито търсеха.

34

До 43

преди 1 година

и като НАТО влезе в Украйна и подсили украинците какво правим ? Путин няма да смее да гъкне. И без това ходи по тънък лед в Русия и не се знае дали скоро няма да го свалят.

33

Анонимен

преди 1 година

до39.Тука в България по Черноморието купуват и идват най бедните руснаци.По богатите купуват и изкупуват всичко на Канарските острови и Ривиерата.А твоята баба няма пари даже да отиде до морето камо ли да си почива там.А ти след толкова години работа може да си позволиш да отидеш на Слънчев бряг за няколко дена и толкова.Толкова за Европата която ми хвалиш.

32

Анонимен

преди 1 година

Специалната военна операция свърши. Сега Русия ще обяви война на Украйна и всеобща мобилизация. И ще разберем има ли разлика между война и операция.

31

Руски алкохолик

преди 1 година

Мене ми дреме.Аз все съм си пиян на мотика.

30

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да ги трае още дълго мисля!!!-:))

29

другари

преди 1 година

150-милионна Расия купила купчина бетон на Бетономорието и уау колко са богати. А това,че българинът изкупи около Кавала и Халкидики всичко и Северна Гърция прелива от българи ? А това, че в Турция сме в топ 5 на туристите. Кой е по-богат, а ?

28

Анонимен

преди 1 година

Ето какво финансира западът - АТАКА СРЕЩУ РУСИЯ!!!

27

България

преди 1 година

България в ЕС и НАТО! Правителство ще има. До сега президентът спъваше активното участие и вземане на позиция за конфликта в Украйна. Новото правителство трябва да засили помощта за Украйна и ясно да заяви, че подкрепя Украйна. Стига страх от слабите руснаци. Украинците им свалиха маските и показаха, че Русия е една деградирала и военно необезпечена страна. Това е истината!

26

Анонимен

преди 1 година

до30.Щом са толкова бедни руснаците защо изкупиха всички имоти по Черноморието.Защо всяко лято българите се молят за руски туристи да изкарат някой лев.До Москва няма да отидеш ама хвани се лятото отиди до Златни пясъци да видиш бедните руски туристи.И откъде тея пари я обясни като са им малки заплатите и тънат в мизерия.

25

До 26

преди 1 година

Ходил съм в Москва и кафето не е по скъпо от София ... Но ти като ти харесва толкова вземи отиди да живееш там ...

24

Т34

преди 1 година

Чуствам как руското търпение се изчерпва.