19

Анонимен

преди 1 година

Всеки в България се задоволява с малко. От една страна това е проблем, защото с малко пари може само да оцеляваш. Но от друга страна това е преимущество когато отидеш в чужбина да работиш за пари, защото българите в чужбина много спестяват. Разбира се в бедна държава много трудно е да се прави изкуство, култура, образование... Пари има само за чалга и пошли дейности. Какви ще са плодовете на това?

18

Анонимен

преди 1 година

Всичко е навързано: п.р.ост народ, слаби учители, ниски заплати. После става още по п.р.ост народ, още по слаби учители същите заплати. Ако качим заплатите на 4000 лв. ще дойдат ли истински профита като знаят какво е по училищата. Как ако пишат на някой двойка може да ги бият. Тия с каруците и вилите също минават. Нека да е мотивираща заплата, но да направят и условията такива. Иначе и 20 000 лв да взимат ще претупват нещата, защото има други важни проблеми

17

Анонимен

преди 1 година

Алчни измамници и далавераджии. Който не му харесва, да напуска и да отива в бизнеса. Търсят индийци като тях.

16

Анонимен

преди 1 година

В повечето случаи българските учители са на един акъл с обучаемите и в много други случаи даже по прости от обучаемите

15

Работник

преди 1 година

Държавните тулуопи на държавна ясла нямат наяждаме,ей!Нямат..всичките,даскали,доктори,милицаи,чиновници,чингапуци,съдии,прокурори..Абе всякакви отворили гърла!Тия нямат въобще връзка с реалността и че няма как 200 000 реално произвеждащи нещо с ръцете си да хранят 5 милиона и половина нищоправци!

14

Анонимен

преди 1 година

Хибаво е през месец юни в гимназиите неочаквано да влизат телевизионни екипи, за да заснемат колко на практика ученици са в час.

13

Анонимен

преди 1 година

и 6 месеца ваканс

12

Анонимен

преди 1 година

Нека и те да влязат,че там цирка е пълен

11

Анонимен

преди 1 година

Всяко дете се ражда гений , образователната система служи е за затъпяване на децата..

10

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Ниско? Ниско сравнено с кое? С резултатите им? С отношението им към децата? Към постиженията на учениците им? Със статистиката за грамотността? С резултатите от ПИЗА? Или с тези от матурите? НЕ! Стига само сте искали! ВСИЧКИ до един давате частни уроци! И НИКОЙ не плаща данъци! Кръвопийци долни!

9

Анонимен

преди 1 година

Време е да минем на онлайн платформа , храним милюзи с 5-6 милярда на година..

8

Анонимен

преди 1 година

Тия и 5 лева не заслужават, едно, че образованието е на много ниско ниво, друго, че разпространяват пропаганди и промиват мозъците на децата срещу заплащане от НПО-та финансирани от чужбина.

7

Анонимен

преди 1 година

Въведете у Урсула да си ги искате!Нали сме европейски съюз(на книга де)!

6

До 3

преди 1 година

Реално не работят, а вредят направо. МОН бълва Деби.ли и после се чудим какво да ги правим. Чак инвеститорите избягаха и ни заобикалят, че няма какво дето да не е смайващо *** или чалнато да наемат

5

Анонимен

преди 1 година

А кой ще бачка да ви ги изкарва?В производството повече от 1000 чисти никой не дава...пък и бачкатори няма вече!Айде спрете се с исканията си!Таз година съм решил данъци да не плащам пък квото стане!

4

Статистик

преди 1 година

Такева символизира един от проблемите в образованието - директори и ръководители дето така са захапали поста, че не искат да го пускат до гроб...Дайте път и на младите, а не се чудете защо ги няма при положение, че тая гони 80...

3

Анонимен

преди 1 година

1900 лева начална заплата е несериозно просто, още повече като се има в предвид че реално работт по 25-26 часа седмично и имат по 3 месеца отпуск

2

И от мен 100

преди 1 година

че да станат 2000, няма да се и излагаме сега я

1

Анонимен

преди 1 година

Като гледам заглавието "Учителите ИСКА" и правописа в родните медии то Учителите и на 900лв заплата трябва да се РАДВА(т).