81

Оракул

преди 1 година

Аз пък прогнозирам скоро Путин да е новата мyмuя на червения площад. Пияните мужици ще редят мавзолей до мавзолей и ще чакат на опашка да му цaлyват някои неща.

80

абе

преди 1 година

никаква контраофанзива няма да има, те нямат хора, оръжие, боеприпаси.....ще правят саботажи, атентати, колкото да дразнят сибирската мечка...и постепенно ще си изчезнат!

79

Никола Стефанов

преди 1 година

Прогнозирам, че "Вагнер" скоро ще има нов шеф

78

Анонимен

преди 1 година

Дефашизацията на Русия е в ход . Нема отттърване куката е тройка .

77

Анонимен

преди 1 година

....ако елитът не се заеме сериозно с воденето на войната... може... да стане революция като през 1917г. Да се разбира ли и като "Ако елитът не се стегне, ще има национализация". Пък може и съветска власт. Иначе, "политическите му възгледи преобладават любовта към родината и служенето на президента Владимир Путин". Въобще не му се чака Западът да се изтощи.

76

Анонимен

преди 1 година

В Белгородска област броят труповете на украинските терористи и се извършват претърсвания да не би някой случайно да се е наврял в някоя дупка и да е оцелял да не са го отепали досега, това става в Белгородска област.

75

Анонимен

преди 1 година

Кво става ве, в Белгородска област ФСБ -ниците първи обръщат гърба, а уж вчера всичко приключи .

74

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са толкова смотани, че и революция не могат да направят. Нямат и Болшевишката партия, която да я ръководи.

73

до 105

преди 1 година

Украйна щяла да започне да воюва през следващите 2 месеца - вярваш ли си??? Тия 2 месеца ги чакаме от миналата есен и още не са дошли.

72

...!

преди 1 година

Новината, че Путин си има личен "Касапин", никога не е стара! Явно и той е изпратен в Украйна, с "благородна" цел!

71

Анонимен

преди 1 година

Време е някой да проведе една специална военна операция в Рашистан,за да разчисти нацистите от Кремъл

70

Анонимен

преди 1 година

До 101 Ейй,много си запознат какво са гласували руснаците. Чак странно запознат. Освен да си някой платен Копейкин друго обяснение нямам,защо ще следиш такива глупости

69

АнонимеН

преди 1 година

НА МОРДОРСКОВИЯ И ТРЯБВАШЕ 1 ГОДИНА ЗА ДА РАЗРУШИ БАХМУТ ТОЕСТ ДА ГО ПРЕВЗЕМЕ И ИЗГУБИ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СУХОПЪТНАТА СИ СИЛА! МОРДОРСКОВИЯ ПРИКЛЮЧИ С НАСТЪПЛЕНИЕТО В УКРАЙНА СЕГА ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ЗАДЪРЖИ ОТКРАДНАТОТО :D АКО УКРАЙНА ЗАПОЧНЕ ДА СИ ОТ ВОЮВА ЗЕМЯТА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 2 МЕСЕЦА ТОВА Е КРАЯ ЗА РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ, ЗАЩОТО ЩЕ ИЗГУБЯТ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО В УКРАЙНА ОСОБЕНО КРИМАПРЪЦК!

68

Анонимен

преди 1 година

Тази информация е стара - някъде отпреди месец, когато Пригожин прави тези изявления. Това което иска той е генералитетът да дейстав ое по-активно, което и се прави С хора като Пригожин РУСИЯ НЯМА ДА ПРОПАДНЕ След месец той отново ще бъде готов да се ключи в битката с нови сили

67

ДО 88

преди 1 година

да,да , гледай руски медии в захлас, може па но 100 неща едно да се случи вярно....то там струи истина бе, еххх.

66

Българин

преди 1 година

Поредната спусната статия, която се публикува едно към едно в няколко медии. Гледах цялото интервю на Пригожин. Изкарали сте от контекста две изречения и сте сглобили "водеща новина". Който може да си намери интервюто (аз го гледах в Телеграм), нека го чуе цялото, макар и дълго.

65

Анонимен

преди 1 година

Внезапно Държавната дума на Руската федерация забрани преминаването на полски камиони през територията на Русия като част от отдавна закъснял отговор на ограниченията на руските компании.Сега ВСИЧКИ товари ще трябва да бъдат претоварени на границата в руски камиони, което според различни анализатори ще доведе до загуби за поляците в размер на над 8 милиарда евро.Една напълно здрава политика, русофобията на полските политици, трябва да струва скъпо на полската икономика.хаха

64

паф

преди 1 година

вие все чакате нещо да стане отвътре - нищо няма да стане!....русия просто ще си вземе украйната земя обратно. това е. никой не може да я спре!

63

Анонимен

преди 1 година

освен да пускат бомби и ракети докато сринат всичко си нямат и идея как да превземат градове - градовете се превземат с ПЕХОТА, а по време на атаките пехотата умира, което сега в 21-ви век е неприемливо. Евгений Викторович ги разцепи, защото нае затворници да се бият за пари и за свободата си. Путин не иска да дава жертви и затова набляга на ракетите и на артилерията и на авиацията.

62

Анонимен

преди 1 година

До 96 И как тоя след него ,ще ни направи тесен света ? Като вие нямате армия, а запада има доста сериозна армия и доста сериозни оръжия? Ще ни замервате с бутилки от водка ли :)))