10

Еех при бай Тошо пък

преди 1 година

не беше така... Остава ви да свикнете...със слободията, често анархия.

9

Анонимен

преди 1 година

В гетото е така...

8

Така е ..

преди 1 година

Дебела тояга трябва и жестоки глоби.

7

Анонимен

преди 1 година

По български и преустройвано по герберастки с ненужни сгради, ненужни кооперации.....но паричките да текат, това е важното :))) Като прословутия булевард във Варна, дето хвърлили 130 милки, а изглежда на 30 милки комунистически паметник на гърбавите крадци :)))

6

Анонимен

преди 1 година

с междусъседски препирни сериозен новинарски сайт няма как да се занимава...

5

f

преди 1 година

България е прекрасна страна с невероятна природа и почти приказни малки населени места. От какъв зор всички се бутаме в няколко панелни гета и си пречим взаимно.

4

Анонимен

преди 1 година

До При съседи ПСИХАРИ, важното е да не казваш що за съседи имаш :) Някой продавач някога да ти е казвал, че има проблеми?

3

...

преди 1 година

Нашите съседи от долния етаж най-редовно си включват мизерната скара на терасата. Учтиво ги помолихме да спрат. Еми, няма. Помолихме ги поне да ни предупреждават за да си затваряме прозорците. Еми, не! Община Бургас премахнаха наредбата за обществения ред и не може да се позовеш на нея. Обществен ред и контрол вече не приемат сигнали. Остава само кварталният :) А на него никак, ама никак не му се занимава. С други думи, селинджърите имат право да ви тормозят. Вие нямате право да направите нищо!

2

мирише

преди 1 година

И пред нашия вход е същата манджа идват ремонтират с тежка техника увреждатт 200 кв. м. после замазват 2 кв. м и така 40 год

1

При съседи ПСИХАРИ

преди 1 година

имота ви става непродаваем, а живота ви в него - ад.