46

Анонимен

преди 1 година

А по стандарт на живот знаят ли русофилите на кое място е Русия?

45

Анонимен

преди 1 година

С 20% е спаднало предлагането на работа от началото на годината в България. С 11% намаляват и предложенията за работа от вкъщи

44

Анонимен

преди 1 година

Руската икономика се върна в челната десетка на световните лидери. Русия зае осма позиция в класацията на най-големите световни икономики в края на миналата година. Тя се върна в топ 10.

43

на днешния ден

преди 1 година

Разруха, тотална бедност, а на места и глад. Практически унищожена армия. Това беше руската реалност края на 90те и началото на 21 век. Неизбежната гибел на Русия беше сигурна. На 7 май 2000 се провежда инаугурацията на Владимир Путин за встъпване в длъжност като втори президент на Русия. Днес Русия е световен военен хегемон, най-богатата държава, една от най-стабилните икономики. Руският народ е сплотен и уверен.

42

Анонимен

преди 1 година

МС-21 е още на ниво изпитания. Така че леко да е конкуренция на някакви западни самолети. Нека първо започне масово производство, да видим какви количества ще могат да се произвеждат и после вече може да се говори за това въобще да го предложат на международните пазари и вече да се види как ще бъде приет и въобще за какво става въпрос.

41

Анонимен

преди 1 година

"Цялото НАТО няма толкова военни експерти, колкото тук?". ----- Е, нали ние сме НАТО! :)))

40

ЗЕЛЕНСКИ

преди 1 година

А защо да не участват наши украински дронове на парада в Москва, при положение че на Кремъл не ви достига оръжие и техника за парада? И зарята ще ви издокараме! Гледайте с биноклите си в небето, да не изпуснете момента когато ятото долети!

39

Анонимен

преди 1 година

Гражданската авиация и Боингите бяха най-критични за Русия, можеше буквално да остане без авиация, но се справиха.

38

Честито

преди 1 година

Полската енергийна фирма "Orlen"съобщи че всеки ден губи по 27$ млн.заради отказа от руският нефт !!!

37

Анонимен

преди 1 година

Руският пътнически лайнер МС-21 ще струва няколко пъти по-евтино от западните конкуренти. Цената на ВС-21, който ще замени основните самолети на западните концерни във флотовете на авиокомпаниите. "Цената на новите МС-21 за "Аерофлот" и други превозвачи ще бъде значително по-ниска от пазарната. Това е съзнателна стъпка на държавата, която иска да намали тежестта върху авиокомпаниите а оттам и върху пътниците, чиито цени на билетите включват лизинг.

36

Анонимен

преди 1 година

За 722 банки се знае че загубите им превишават 50% от капитала - вътрешен доклад на ФЕД.Що стана?

35

Анонимен

преди 1 година

Делът на юана в трансграничните плащания на Китай през март за първи път надхвърли този на щатския долар, пише Bloomberg. Сега делът на юана е 48%. През 2010 г. беше 0%

34

Анонимен

преди 1 година

Цялото НАТО няма толкова военни експерти, колкото тук?

33

Анонимен

преди 1 година

Туй с дроновете е някаква илюзорна измама,че да летят 2 дрона над купола на Сената в Кремъл и 2-*** служителя от Кремъл да ходят по предпазната площадка на покрива в кръга на купола да ги посрещат ли или да ги наблюдават,и в туй време да ги гръмнат отстрани с ракети,като показаха на клипа само 1,който от удара предполагаемо на ракета се взриви,че се разпиля на парчета,а излъчената светлина от взрива бе малка сякаш дрона бе надалеко,че не засегна служителите качили се на покрива през нощта 3 часа.

32

Анонимен

преди 1 година

Захар Прилепин, не Пелевин (Виктор). А това с Гешев си беше пародия и пушилка да има с какво да се занимават тyземците.

31

Анонимен

преди 1 година

Фалитът на еврозоната при всички случаи е неизбежен. Фалитът на Италия може да стане за 5 минути. Всъщност тя вече е фалирала. Държавен дълг от 3,5 трилиона долара е почти 170% от БВП (размера на икономиката ред.). Ако това се случи, тогава ще има верижна реакция в цялата еврозона. Веднага и Испания ще фалира (има и дълг от $3 трилиона). И това е - няма еврозона. Няма го ЕС.

30

Анонимен

преди 1 година

Малката Естония, дори да е русофобска и да понася сериозни загуби от това, е напълно способна да съществува самостоятелно като самодостатъчна. Да, това ще бъде провинциална европейска ферма, културното ниво на населението ще бъде ниско, перспективата тясна, а технологичното развитие ще се върне на нивото от 40-те години на миналия век. Но като цяло непретенциозните хора ще бъдат сити и доволни, а тези, които искат повече, ще емигрират (в САЩ, в Русия, в Китай).

29

Анонимен

преди 1 година

Русия е държава цивилизация. Преведено това означава - Русия е империя. Руската федерация е обединение от народи които играят важна роля на световно ниво и са обединени от обща култура - това е определението за империя. На територията на рускат империя живеят мирно над 190 различни народа, говорят се над 200 езика. Това което извратените западно-европейците се опитват да постигнат с така модерния сега мулти-културализъм, но никак не им се получава.

28

Анонимен

преди 1 година

Малко встрани от темата, но вчера гледах по руските тв мястото на нападението над Пелевин и казаха, че бомбата е имала около 2-3 кг. тротил... Колата беше прекършена на две от бомбата, като е литната във въздуха. Ямата оставена в земята от бомбата беше с ширина около 2 метра и дълбочина навсякъде около 50 см. Т. е. това си беше една яма. Та въпросът е, какво точно количество тротил е изпозлвано при бомбата срещу Каскета, защото явно не е 3 кг. тротил? Просто не може да е толкова като сравним.

27

Гошо

преди 1 година

До Анонимен-30--- Не си наясно !Няма банани и това я прави силно зависима