133

Анонимен

преди 1 година

Щом ще натиска копчето значи яко го е закъсал.

132

Анонимен

преди 1 година

До 145-Колега,те и тогава няма да повярват.Теса безмозъчни същества без критична мисъл и затова вярват сляпо само на това което им спуснат равитата от свинагогата и на това което им казват от посолството на Козяк.

131

...

преди 1 година

епа путин и ун! това са изтрещелите диктатори на света сега! народите им измират като мухи! къде от глад къде от мизерия къде от бедност, ама те се правят, че са властелините на света! значи един друг имаше такъв хитлер му викаха! и тез двамата трябва да последват примера на хитлер и да освободят света от присъствието си! насилието и лошото в света със сигурност ще намалеят много!!!!

130

смееехххх

преди 1 година

Тоя пак започна да плаши

129

Анонимен

преди 1 година

От както почна войната, само закани и предупреждения. Мен ме интересува, кога ще затворят пасольство, както ни обеща оная противна тьотка

128

Анонимен

преди 1 година

Мишките на Сорос и Америка (за) България дето не им се вярва ,че Русия може да използва ядрено оръжие едно време не вярваха,че Русия ще издържи на западните санкции,че ще направят съюз с Китай.Пак същите многополови мишки не вярвсха кога Путин обяви,че Русия разполага с хиперзвуковите Циркон,Кинджал,Сармат и ядрения подводен дрон Посейдон.Писаха,че това било (анимация) е анимация ли бвше.Сега пак не вяряат докато някоя сутрин не се събудят с новината,че Сащ и острова вече ги няма на картата.

127

Анонимен

преди 1 година

Мачкай глобалистите!!!

126

Анонимен

преди 1 година

Да живее Русия

125

Анонимен

преди 1 година

До Руските имбециликакви престапления бе гаврош та ако става дума за световни престапления,та твоите англогейсаксонци са номер 1. по междунарони пресъпления та те се имат са господари на света

124

Анонимен

преди 1 година

Хвърляй бомбата. Но гледай да не уцелиш паметника на Съветската армия. Внимателно.

123

Анонимен

преди 1 година

да натиска копчетата и да свършва!и без това всички ще умрем!яяяя го виж ти!

122

До 132 Василев

преди 1 година

Обичаш селски твърди екстри ли палавнико?У наас няма да намериш екстри за входа си.Не си падаме по миризливи азиатски джуджета.

121

Анонимен

преди 1 година

Ингилизкия остров е точно една ядрена ракета Сармат живот.Сармат не могат да бъдат прихванати с никакво ПВО .Колкото до драскащите тук еврейчета и евроатлантици с нетрадиционна сексуалност ,същите едно време писаха,че Русия щяла да (фалира),че Путин бил (умрял)и това сега било(двойник) Пак тези смешници тук писаха ,че Русия и Китай (не)можели да влязат в съюз и че кога Путин обяви създаването на хиперзвуковите Кинжал.Циркон,Сармат и ядрения подводен дрон Посейдон според тях били (анимация)

120

Анонимен

преди 1 година

клоун!

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126 - го-ведо - да ти казвам ли коя е единствената държава използвала ядрено оръжие...2 пъти?

118

Западът

преди 1 година

Ние също имаме ядрени оръжия, пръдльо!И ще ги използваме,в отговор на вашата атака, ти ще пукнеш първи.

117

Анонимен

преди 1 година

русия има си всичко европа си тегли сополите че са бедни че немат нищо особено българите- дори и армия си немат много сте жалки куклички

116

Анонимен

преди 1 година

Сащисаните толкова си повярваха, че проспаха 30 год. в които Русия навакса и размина сащ по ядренно господство. Само да спомена на неолибералните хомосексуалисти, че начина на изстрелване на ядренния арсенал на сащ е от 70 години. Вчера американски сенатор дълбоко беше загрижен дали въобще могат да и зползват това оръжие след като не са правили опити с десетки години.

115

До 120 Iveka

преди 1 година

Няма спор без да се разбере погрешно не опреквам нито русофилите и русофобите просто едно и също нещо го повтаря, всички разббраха че имат ядрена сила но въпросът е като ги използват какво ще последва и за тях да ли са готови за следствията. Достатъчно криза поразия и жертви излезе от тази война.

114

Анонимен

преди 1 година

Тоя дребосък що не се изправи да го видим.