247

Анонимен

преди 1 година

"Десетки хиляди мъже избягаха от Русия миналия септември, за да избегнат наборната служба" --------------------------------- Да, избягаха, но не, за да избегнат наборната служба, а да избегнат мобилизацията. Наборни руски войници в Украйна няма.

246

Анонимен

преди 1 година

Другата седмица ще излязат данни за участието на децата на Шойгу, Соловьов и Герасимов.... А по-другата как лично Путин е предвождал щурма на Лисичанск Ха-ха-ха

245

Анонимен

преди 1 година

Дълг е ако браниш Русия от нашественици, когато работиш за частна военна групировка нахлула в чужда държава си наемен убиец пикльо.

244

До Боби

преди 1 година

бря боби тоз сина на тоя пес е служил в армията толкова колкото и *** е била там! даже е по-вероятно твоята майка да е служила в армията от колкото тоз съна на песков! Мога да ти кажа, че рашистанците вече съвсем се оакаха с пропагандата! даже най-фанатичните привърженици на путин НЕ вярват, че сина на тоя пес е служил където и да било в армията или дам по време на таз война! евентуално може да е гледал клипове в тубата за таз война! ама не повече от това! :)))))))))))))))))))))))))))))))

243

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха... Докато джитка с Теслата из Москва нали ;)

242

Боби

преди 1 година

До Запасняк 1982 Песков Младши е служил в артилерията и по-точно средно далекобойния РСЗО Ураган. Практически всички РСЗО максимално бързо се добират до точката на стрелба, Стрелят по избраната цел и още по-бързо се изнасят на някое маскирани местенце защото и както дори Бронираните ХИМАРС ако и където ги видят са Мъртъвци. Знаете ли как са наричали муджахидините РСЗО Ураган в Афганистан където е и дебюта му? Една дума ШАЙТАН - ДЯВОЛ това говори за много неща нали.

241

Путларах всевишнии

преди 1 година

Ну, дураки песковские - Черезвичайно изплискват лигена, чорт побери ето суки безпризорние !

240

70615

преди 1 година

До Запасняк 1982 ти не си запасняк. ти си х--у-""л-о. Договорът с Вагнер е за срок от 6 месеца. След него ваканция.

239

Анонимен

преди 1 година

До Запасняк 1982За да има мин,шо ци като теб с какво да си чешат езиците,затова. Други т ъ пи въпроси да имаш?

238

До Боби

преди 1 година

Боби да зема да тъ поптам и де е жигулуту сега? Щото аз мога да ти кажа де са Фият! А де е москвича сега? Щото аз мога да ти кажа да са БМВ и де са Опел! Колкото до това кои коли бяха по издръжливи ми как да ти го обясня навремето по времето на социализъма и комунизъма просто НЯМАШ как да направим сравнени! Първо защото колите от ссср не бяха кой знае колко на брой в България! А западни коли караха само тия дето ни оправяха тогава! Но пък аз знам лично колко и как се разваляше москвич 412!

237

Да уе така е

преди 1 година

Качвам са в КАМАЗ-а и отивам на Слънчака. Вече и буквално муаахахахааххах.

236

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Защо наричат Бандеровците ---фашисти" Основните идеи на фашизма са схващането за превъзходството на избраната национална група(Украинци) върху други раси(Руснаци), както и идеята за подчинение на обществото на ръководството на диктатор(ЗЕЛЕнски), който да може да следва политика на национално величие без да се съобразява с други интереси. Фашизмът проповядва премахването на всички демократически институции(Факт), потъпкването на опозиционни групи(Факт) като например синдикати(Факт)

235

Запасняк 1982

преди 1 година

И защо не седи до края на войната? Само до няколко месеца ли е дългът му към родината? Шубето е голям страх.А може би... не вижда смисъл да умира ,заради Путин.

234

умен чех

преди 1 година

До до Боби 226 "Ше умра вече от смях. А вие русофилите ше се редите ли на опашка за новия КАМАЗ Седан?!" https://hlavnespravy.sk/tiger-kamaz-sa-utrhol-z-retaze/3092076Простак, прочетете какво пишат умните хора

233

До Боби

преди 1 година

боби бобиии боби! И от еврото разбират толкова колкото и от войната в Украйна! аа вие платената и продажна путинофилия тука и викате специална военна операция! което си е поредната ви ЛЪЖА де! Та кви дългове и на кой плащаме бря!? И мога да ти кажа, че ние сме приковани към еврото от има нема 23г вече! само да те видя колко си путинофил знаеш ли каква е точната цена на еврото в България и променяла ли се е тя за последните 23г? За другото няма ко да ти разправям! Няма да го разбереш!

232

Боби

преди 1 година

До Анонимен 239 СССР и изобщо руските коли са създавани за условията в Русия. Първото Жигули(а ти не си се интересувал) което си е точно копие на Фиат се е буквално разпаднало на 30000км тоест не са успели да се върнат от тур Питер Владивосток. Следват конструкторски както Руски така и италиански промени и Жигулито произвеждано в СССР се е превърнал в ЛЕГЕНДА. А за Корозията това е основно заради ползване на ЕВТИНДЖОЗ метали. Вземи кола за експорт и виж какви допълнителни препарти са ползвали.

231

Боби

преди 1 година

До Анонимен "България трябва максимално бързо да приеме Еврото" защо бре да не искаш да плащаш дълговете не другите държави от евро зоната? Знаете ли какво се обсъжда в ЕК? Евро зоната да си обедини дълговете и след това целокупно да ги плаща... е да де ама БГ дълг е 60% от БВП а Италианския е 150% от БВП, Защо аз трябва да влезна в Евро Зоната за да ми сложат Пангар и да плащам дълговете на другите заплашващи сигурността на Еврото?

230

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ЗА МАЛКО И НА НАС ДА НИ ХЪРЗУЛНАТ ЕДИН МИЛИЦИОНЕРСКИ РЕЖИМ КАТО В РУСИЯ. СЛУЖИЛ БИЛ, ЗНАЕМ ВИ КАК СЛУЖИТЕ. СКАТАВКИ ОТ СПОРТНА РОТА С ДВЕ ЛЕВИ РЪЦЕ И ПРАЗНА ТИКВА.

229

Боби

преди 1 година

До до Боби "Глобите на Песков младши и преди и сега са плащани от тати. Това едва ли може да е показател." Едно е сигурно Песков Младши има СПЕКУЛАТИВЕН бизнес и то по широко портфолио. Коне, Ресторанти, Горива какво ли още не. След това се казва има кола Тесла за 10 милиона рубли това са 134000$ бре хорица а да и Харлей мотор. Леле този чиляк даже не е Милионер в западния смисъл на думата... А дали глобите са плащани от Тати това лесно може да се провери нали?

228

Анонимен

преди 1 година

ПЕСКОВ Е СЛУЖИЛ НА ФЛИГЕЛ-АДЮТАНТ, ЛЪСКАЛ Е БОТУШИТЕ НА ЧИЧО СИ ПРИГОЖИН.