101

До 115

преди 1 година

Не пиша приложения с цел да имат стойност. Пиша ги единствено, когато някой плати за тях. Какво се случва после, грам не ме интересува.

100

До 112

преди 1 година

Ще се изненадаш какви нинджи има в наши компании. За жалост, никога няма да стигнеш нивото да се намираш в такава среда.

99

Анонимен

преди 1 година

До До 109 Бая си зле сувалките се появяват по-късно, абе пиши кода на някое джендерско приложение без никаква значимост за човечеството, като тикток и млъквай.

98

До 107

преди 1 година

Хората хептен ще затъпеят. Качеството на продуктите отдавна пада сега ще стане трагедия. Ясно е че това е схемата за бързи пари с която и некадърниците да изкарат нещо. Но когато трябва да се решават истински проблеми и да се направи качествено няма как да стане с копи пейст от chatgpt. Проблемът че хората привикват към този начин на работа. После почват да копират без да мислят и без да разбират кода. Като не разбираш кода, няма как да видиш грешките и проблемите и стават системи и навсякъде.

97

До 110

преди 1 година

Ако провайдърите дадат пълен достъп до базата данни и логовете си и ако намериш кой да ми плати, ще намеря откъде е дошла атаката. Не ми трябва да се правя на велик, аз съм такъв!

96

Анонимен

преди 1 година

До До 109 Вие дето пишете примерно сайта на фризьорски салон или сураттбук не се слагате до Вернер фон Баун и компания?

95

доналд

преди 1 година

До Програмист Абе човек, ходи се прегледай при доктор, че софтуера ти е бъгав нещо. Как интелигентен човек може да реши кой съм и с какво се занимавам без никаква информация? Нали с бази данни се правите на велики? Или си екстасенс? Някакъв вид маг? Само да не се окаже че си студент на заплата от днес.бг да им пддържа бъгавия сайт. А компютрите много важно, е**ш и фъргаш като айфона....

94

Анонимен

преди 1 година

Програмистчето дет ми слага миуси да хване автора на бомбените аплахи и да докаже величието си.

93

До 109

преди 1 година

И как е написан софтуера на совалката без програмисти?

92

Анонимен

преди 1 година

Не зная как сме кацнали на Луната без някакви програмисти джендери да се правят на велики и незаменими.

91

Анонимен

преди 1 година

В България не вирее нито изкуствен нито естествен интелект, така че не виждам с какво ни засяга тази новина.

90

До 103

преди 1 година

Еми да. Спагетено чудовище е, но фирмите искат продукт на минимална цена. А и ИИ си разбира спагетите, които е изтаковал. За опитните девове няма драма. Джуниърите ще имат голям проблем. Ентри-левел летвата ще е много високо и така трябва са бъде. Последно време се напълни с всякакви безхаберници.

89

Анонимен

преди 1 година

Ами колкото повече без работа, толкова по-голяма престъпност и последвала тирания след това... Бавно и мъчително...

88

Програмист

преди 1 година

Не знам какви класи те гонят и какви комплекси за малоценност имаш. И никъде не твърдя, че водопроводчика не може да взима големи пари и че не е ценен. Мен ме интересуват технологиите и софтуера и работя това. Него тръби и кранчета. Лошо е да работиш нещо, което не искаш, само защото нямаш избор и знания за друго. Като теб. Останалите си живеем живота и хич не ни е.

87

До 98

преди 1 година

Представям си какъв е кода. 1000 реда свински черва и бъгове за нещо което един истински опитен програмист ще напише в 100 реда и ще работи както трябва с минимални ресурси.

86

Анонимен

преди 1 година

Ами то балона ще се спука - 80% насядали пред компютри програмират,смятат,пишат ,говорят -Никой не произвежда Нищо ,нито Храна ,а всички ядът . Това е утопия -софтуер,хадуер, сайтове,токток,лицефук -простотиии ,а заплащането милиони та и милиарди

85

До 101

преди 1 година

Точно СЕО-та СТО-та и подобно ниво мениджъри няма да бъдат заменени никога.

84

Анонимен

преди 1 година

Друг път!!! Ако остави е логично да остави скъпо платените СЕО -то и разни му там други дженерал мениджъри, които спокойно могат да бъдат заменени от ИИ, а взимат космически суми, които са меко казано разхищение!

83

До 99

преди 1 година

Няма как да е друго при днешната архитектура на процесорите. Трябва да се развие квантовата технология и тогава ще имаме истински интелект. В САЩ са доста напред от останалите, но все още твърде назад от масова технология.

82

Анонимен

преди 1 година

Ще остави без работа само тези които и в момента нищо не работят. Реално погледнато поне половината от работните места са напълно ненужни. Пандемията доказа точно това.