26

Едно не ми е ясно,

преди 1 година

какво ще се промени за т.н. "обикновен човек", като вдигнете данъците на милионерите? Да, хубаво, вдигнете ги. Но, какво ще попречи тези пари да бъдат източени, както и сега става? Милионерите са милионери не благодарение на блестящият си ум и принос за обществото, а защото въртят всякакви схеми, включително и тези със заплатите, двойно счетоводство и т.н. А най-вече, ще бутне в гащите на някоя танцьорка 1000 лева, но няма да ги даде на този, който ги е изработил с труда си. Това са милионерите.

25

Анонимен

преди 1 година

До 24 - Защо са сключвали такива договори тохава, тезу държави. Все едно да ми поръчаш 100 кюфтета, по 10 на ден, за следващите 10 дена, ама след третия ден да се откажеш и да не ми плати нишп, ама нали .. Аз съм си ангажирал кухня доставки, планиве, всичко ...

24

Анонимен

преди 1 година

"Ами да, 1% от световното население работим като програмисти." - Ахаххаха .... Ох лакейчето ми то

23

Анонимен

преди 1 година

До долният - Бегай ве

22

Анонимен

преди 1 година

Въпрос като за евродепутат: Да оставим настрана данъците!!! Пфайзер си иска приходи да има, без полза за държавите, народите и всякакви социални групи. Горе-долу така е и в много други области. Колко от вас използват над 50% от абонаментния си план за телефон?

21

Анонимен

преди 1 година

При нас 200 червени фамилии държат 99.99 процента от националното богатство!

20

до 1234

преди 1 година

Хубав коментар само да добавя ,че китайците и индийците са 2/3 от световното население и накрая ще изядат и масата на която се храним от глад и жажда те поглъщат всичко, едно време Тръмп затова ги отряза от спогодбата по Екологията защото всеки ден ак.т и унищожават природата 4 млрд китайци и индиици.

19

от 18 отново

преди 1 година

Да. И? Сорете с минусите.

18

Анонимен

преди 1 година

До 16 - Още ли вярваш на това?

17

Анонимен

преди 1 година

Да. И?

16

Богат

преди 1 година

Никога не съм карал Лада и вкъщи нямам нищо руско

15

Анонимен

преди 1 година

Тези 80% са умните и образовани хора, инвестирали са в образованието си и сега берат плодовете на тази инвестиция! Бедните обикновено са тъ.пи и необразовани! Така е устроен светът! Ако намеквате да вземем от богатите и да дадем на бедните ефектът ще е временен. Бедните ще изядат и изс.ерат даденото им и пак ще са бедни!

14

1234

преди 1 година

а заради държави като китай и индия и пакистан и бангладеш ме карат от ЕУ комисията да ям скакалци ?! да си ги ядът те. ние нямаме проблем с населението и искаме месо да ядем. ДБиПП да си ядът скакалци и на Лена междукрачната жаба

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя па и той откри топлата вода ! Сега остава и да открие начина за решаване на това неравенство ! Ама при хилядарките в еуро ,които взима , едва ли ще се тръсне да го направи ...

12

Анонимен

преди 1 година

Ужасът на политиците е златен стандарт, защото тогава няма да могат да отлагат проблемите във времето и да ги преизбират.

11

Мда

преди 1 година

Какъв Борисов бе ?!!В САЩ фалираха две банки с капитал общо над 300 млд. долара !!!Швейцария спасява банковата си система изливайки 100 млд франка ликвидност в рамките на седмица.Никой не може да открадне толкова колкото бандитите с бели якички !

10

Анонимен

преди 1 година

До 9 Вие пък сте много наясно, печатат се 10 долара, но ти искат лихва още 2 долара, обаче в сстемата има само 10 долара, заттова измамниците ти печатат още 10 долара с лихва за да върнеш 12 долара, но после дължиш още 12 долара, но имаш останали само 8 долара пак ти печатат, докато не останеш без нищо.

9

Анонимен

преди 1 година

Поправка! Не ги притежава - откраднали са ги!

8

Анонимен

преди 1 година

И аз така исках, в ясно съзнание, че няма да съм от тоя 1℅. Това е справедливо.

7

До 7

преди 1 година

Изобщо не си наясно нито с паричната, нито с финансовата икономика. И не са едно и също само да ти кажа.