396

Анонимен

преди 1 година

Нема страшно - недоубитите нацисти ще намерят това което търсят. Тоя път семката им ще бъде напълно затрита... :) ЕССР ще изчезне както и предшественика му 3тия райх...

395

asd

преди 1 година

Огромни ядрени сили не за първи път не постигат целите си във война (русия и САЩ във Виетнам, Авганистан и други). В случая трябва да се получи същото. Руснаците трябва да се убедят, че няма да окупират, заграбят и подчинят Украйна и да се приберат откъдето са дошли.

394

Анонимен

преди 1 година

ТОВА НЕ Е ВЯРНО ! ВИЕТНАМ СПЕЧЕЛИ ЛИ СРЕЩУ САЩ ? СПЕЧЕЛИ. ВИЕТНАМ СПЕЧЕЛИ ЛИ СРЕЩУ КИТАЙ ? СПЕЧЕЛИ. АФГАНИСТАН СПЕЧЕЛИ ЛИ СРЕЩУ СССР ? ДА.

393

Анонимен

преди 1 година

Значи според тая руззззка стрина, ще постигнем моментален мир, ако спрем да даваме оръжие на Украйна? Даже по-бързо би било, ако вземем да въоръжаваме сесесеретУ.......Има логика.....в руззззката и кратууна.

392

Анонимен

преди 1 година

Никой не да печели войната повече, отколкото Виетнам срещу САЩ преди години. Просто сесесере2-параша да си изтегли войските, докато не е станало късно за късите в кремлин.

391

Сталин

преди 1 година

гудбай Америка, гудбай кока-кола

390

Анонимен

преди 1 година

Изродясали бесепарски логики,както винаги!!!!

389

Анонимен

преди 1 година

Изродясали бесепсрски логики ,както винаги!!!!

388

Анонимен

преди 1 година

Никой не говори за мир,а само оръжия се наливат,за да се разрастне войната и да се избият местните индианци в Източна Европа та като избухне Йелоустоун да има къде да се заселват сащисаните.

387

555

преди 1 година

До Анонимен 415. Кви амерриканци кви 5 лева бре. Къде в поста ми който се отнася за дарения виде американци. Сигурно се напъна щото се позна в образа на копейката от поста ми ?Това руската пропаганда не прощава.

386

Анонимен

преди 1 година

До 555 Не чакаме на държавата бе шушляк платил съм си данъците и тая държава трябва да се грижи за хората,а не само да лапат разни чиновници и като стане нещо пак да търсим помощ.

385

Анонимен

преди 1 година

До 555 Каква еволюция бе гривньо що американците не пратят 500 танка в Украйна,що не правят самолети ,а щом пък са толкова солидарни,а нещо не е в техен интерес ,а ти ми говориш за солидарност,ама организираха Майдана нали.

384

555

преди 1 година

До Анонимен. 421. Защото така постъпват хората. При вас копейките еволюцията е спряла, думите солидарност, съпричастност и взаимопомощ за вас са непонятни. Всичките сте като по калъп правени и искате държавата нещо да ви дава и да се грижи за вас. Тия времена дето ние работим , а вие цицате от държата минаха. Затова се чуствате безполезни в цивилизования свят и си мечтаете за комунизъм и някой като Путин да се грижи за вас. Нормалните хора се грижат за себе си и помагат на изпадналите в беда

383

Анонимен

преди 1 година

Само на мен ли ми прави впечатление, че нито един евродепутат не е увредил толкова имиджа на България, колкото Ленчето? И защо й плащаме тази колосална заплата?

382

Анонимен

преди 1 година

До 555 С руската армия да не е просяк да има нужда от дарения,а? И защо трябва някой да прави дарения за нещо като си има държава за тая работа.

381

Анонимен

преди 1 година

Тази пернатата червена фашистка май не знае че ако някоя ядрена сила използва чдрено оръжие , веднага , на секундата другите чдрени сили ще ч засипят със своите ядрени бомбиТака че Путин знае че няма смистл от ядрено оръжие То е само за плашене

380

Анонимен

преди 1 година

Щом платения центаджия Калеко се появи значи сериозна работата! Пускат и VPN веднага! Значи Украйна и САЩ губят щом прибягват до манипелации хаха!

379

Анонимен

преди 1 година

До 414'А бе шушляк кой ти е казал,че някой трябва да ходи да живее някъде си бе олиго френ.Ходи си където искаш като ти харесва да живееш в чужда страна.

378

Винаги има първи път

преди 1 година

Бабо лечение

377

555

преди 1 година

До Анонимен 403. Еми да ти кажа аз лично дарих, не цяла заплата ,но дарих тетрадки, и хигиенни материали за деца. Толкова мога толкова дарих, дарих и 20 стека минерална вода при наводнението в Карловско, както и изпращам СМС при всяка трагедия при която се правят дарителски кампании. И при даренията които съм правил за различни каузи, не видях в дарителските пунктове Копейкин, Нинова или някой от "русофили за България".А ти дари ли нещо за руската армия?