58

Антинатовец

преди 1 година

Заради тези фашаги крепени от Козяк 16 тук ми спряха фейсбука та се налага тук да се изкажа по въпроса. Тъй като Гущера е постоянно на бял прашец няма елементарна представа че Бахмут отдавна е загубен от фашагите както и много други части от Донецк и Луганск където Русия започва мащабно строителство на болници и училища и това ясно се видя от репортажа по Руският първи тиви канал който всеки желаещ го гледа по интернет без проблем. Който мисли че фашагите ще върнат Донецк,Лууганск и Кршим е ***.

57

Дисни

преди 1 година

Жабока Кърмит изнася поредния си епизод на Мъпет шоуто! Говори се, че гост на шоуто през тази седмица щяла да бъде мисс Пиги от САЩ! Била финансов министър там, а преди това шеф на частния федерален резерв собственост на дълбоката държава!

56

Банкеръ

преди 1 година

А няма такова нещо.Хохлите са в контра настъпление,даже умуват дали да превземат Петербург преди Москва.Даже Байдън ходи в Киев да ги съветва какъв вазелин да ползуват,като се срещнат с изнасилвачите от Вагнер.

55

Една добра новина

преди 1 година

всичко гадно което ви се случва, истински ме радва!! Дано скоро камък върху камък не остане от гадната ви измислена държава!

54

Анонимен

преди 1 година

Абе след като сащ вчера пратиха Ревизоро на еленски, явно нещата вървят към плащане на сметката. Той и заради това еленски тия дни е нещо сдухан.. явно надушва, че не му остава още много.

53

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Продължава, продължавай да фамилиарничиш с "ЯНКИТЕ", собственият ти народ ще ти види сметката.

52

Душко

преди 1 година

За град с "оспорвана стратегическа стойност" нещо бая украинци дадоха фира. Кой да се сети, че е толкова важна символиката е толкова важна, че да и излезе име "месомелачката". Пропагандата ви е трагична.

51

BG

преди 1 година

Прилича ми малко на грузинец . Дали е украинец?

50

СВОЙ

преди 1 година

Зелената Мухоморка,наркомана Владимир Зеленски става все по нагъл и по отвратителен.

49

Сата НАТО

преди 1 година

Да влиза НАТО и да доизмете каквото е останало от руснаците!

48

Анонимен

преди 1 година

Този някакъв журналист да не е станал? Само регистрира и толкоз. Мислех, че се води президент и би могъл да предложи нещо по-конструктивно освен да гледа страшно и да се оплаква.

47

Анонимен

преди 1 година

До 48 АнонимеН и това вдъхна смелост на украинците,че могат да нападат тия от Донбас и никой няма нищо да им стори така ли?

46

Беновска пипа

преди 1 година

Зеленски не е зелен, а е луд. Толкова, колкото и Путин. Двама луди, които се хванаха в капана на САЩ и водят безсмислена война за кеф на САЩ и ЕС. Единственият път е мирът!

45

АнонимеН

преди 1 година

На 5 ноември 1994 е подписан Меморандума от Будапеща, с който Украйна се отказа от ядрените си оръжия, а САЩ, Русия и Великобритания се ангажираха да гарантират териториалната й цялост. Киев напомня, че с акта от Будапеща Москва, Вашингтон и Лондон са се заявили като гаранти за териториалната цялост и политическата независимост на Украйна и са се ангажирали да не използват срещу нея оръжие, заплахи или друга сила.

44

Анонимен

преди 1 година

Спрете боевете, не виждате ли, че евреите ви преметнаха да се избивате славяните помежду си? ЕгатиГлупавите братушки, честно. Вие реализирахте мечтата на Хитлер, всички славяни да се избият едни-други.

43

Морен сокол

преди 1 година

Днешни новини с вчерашни коменнтари .

42

Анонимен

преди 1 година

Подпиши , спир войната, стига си давал курбан православни християни и от двете страни, за американски интереси.

41

Анонимен

преди 1 година

Няма Ягидне. Има Ягодное. Стига с тия смешни укранистични уклони. Самите украинци казват Владимир, а не както днес.бг - володимир - няма такова име в украинския. Видте новия паметник в Киев, пише князь Владимир.

40

Изчезвай бе

преди 1 година

Слава Русия! Вечна братска дружба!

39

Анонимен

преди 1 година

Аз да питам ,защо украински войски се групират до Приднестровието?