179

Анонимен

преди 1 година

Може би е време да включим войски на НАТО в конфликта. Русия много говори, но няма да започне война извън Украйна предвид факта, че и там не може да се справи вече цяла година. Натовските войски лесно ще разчистят руснаците, които в по-голямата си част са необучени и немотивирани. Няма полза конфликтът да увисва във времето, понеже това е само от полза на Русия, която би наливала хора до последния мъж, докато Украйна е ограничена откъм население.

178

Анонимен

преди 1 година

В Берлин хората продължават да носят цветя на ударения руски танк който украинците довлякоха пред руското посолство като трофей. Въпреки съпротивата на украинските активисти, които от безсилна злоба стъпкаха първите поставени цветя. Но берлинчани след това поставиха нови. И продължават. Украинците, автори на акцията, са в истеричен транс.

177

Анонимен

преди 1 година

До 187 АнонимеН ходи си на село с това СССР 2 бе хохльо.Това са твърдения на ония олихагар дето направи зелето президент.Толкова ли не може да разберете,че се познавате само по това,което пишете бе

176

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

До До Чугунулеяр..--- Чугунолеярът не ме интересува, но имам приятели, които спечелиха от лотарията "Зелена карта" още през 2008 и живеят необезпокоявани в Портланд и Салем, но не съм чул да имат някакви проблеми, като онзи наш събеседник, който постоянно пише за мафиотски истории случващи се из Перник.

175

АнонимеН

преди 1 година

СССР 2 НЯМА БЪДЕШЕ И НЯМА КАК ДА ОСТАНЕ ЦЯЛА , ЗАЩОТО УКРАЙНА ИСКА РЕЖИМА В МОРДОРСКВА СВАЛЕН И НЕ САМО УКРАЙНА! ПУТИНАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕНИ ОТ ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ В УКРАЙНА А БАНКОВАТА СИСТЕМА В КОМУНДЕЛОПУТИНАРИЯТА ЩЕ ОБЯВИ ФАЛИТ И ТО ПРЕЗ 2023-ТА ГОДИНА КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КРАЯ НА РЕЖИМА ТАМ ПОДГОНЕНИ ОТ ИЗМАМЕНИТЕ И ОБРАНИ КОМУНДЕЛИСТАНЦИ !

174

Анонимен

преди 1 година

До 183 чакай го и в Карлуково,ако искаш там пристига с няколко часа по-рано

173

Анонимен

преди 1 година

Заради този провал на хохлите Путин ще попадне в списъка на Магнитски-3.

172

Анонимен

преди 1 година

До 181 кой реве бе ,писна ни от вас от проблемите които докарахте от инфлацията от всичко и сте нагли дори.

171

Аз го чакам

преди 1 година

при Видин, и си наливам ток от Козлодуй!

170

Анонимен

преди 1 година

До 173.Ми явно не си разбрал щото си хохъл,че тока не идва от АЕЦ Козлодуй щото той се продава навън,а за вътрешно потребление се ползват тецове и не е евтин тока.Така,че си ходи в бандерията и не ни занимай с твоите проблеми.

169

Анонимен

преди 1 година

Значи всичко е успешно щом путенофилите реват!

168

В Москва съм

преди 1 година

Тук командва Кадиров! Чеченците държат всички бизнеси!

167

Анонимен

преди 1 година

До 154 Е как да няма руска атака те от година ви държат 20% от територията,а ти казваш,че не е имало атака.Ми сега трябва да ги гоните някак си,ама да стоите и те да ви обстрелват с артилерия щом ви устройва няма проблем те снаряди си имат.А,ако искате се скрийте в някой град и се надявайте да не го превземат.Ама господаря харчи пари и иска резултати.

166

Анонимен

преди 1 година

Как да ти го обясня на български..Обясни го на газетата, що на мен..Аз ся, на нея ли да вярвам или на теб?

165

Студ

преди 1 година

Много хора поведоха Путин, в това число и синоптиците! Очаквам главния, да падне от метеорологичен балон!

164

До Чугунулеяр..

преди 1 година

Вземи се разходи до САЩ...Живея в Орегон, ве сладурче..Искаш ли да дойдеш ти да видиш кой командва тука..Да те светна, не е нито Путин нито Байдън..От година*две тука командав Картела, даже и Националната гвардия е страх да се намеси.. но по ББС няма да го чуеш..

163

Чугунолеяр

преди 1 година

До 170 -- До Чугунулеяр.. / Как да ти го обясня на български, когато преди два дни се върнах от Лондон и не видях и не чух някой подобни неща. Отделно, видях един празен хладилен щанд в ТЕСКО, но там беше написано, че продуктите са преместени, поради повреда на същият. Така се получава, когато някои журналисти се стремят да си изкарат прехраната, правейки от мухата - Слон и от джуджето - Гъливер.

162

Боби

преди 1 година

До Студ без газ - BASF в германия затвори единич сч2- Основа на основите на Хим промишленост. От АМИАК се прави и СЕЛИТРА а това е Основата на огромно количество Взривни вещества включително за Армията... 2600 са уволнените. Май става БЕЗРАБОТИЦА без ГАЗ...

161

Студ без газ

преди 1 година

Ако зимата е студена, взимам си една духалка на реотан за 15 лева и се топля на АЕЦ Козлодуй.

160

До 169 до студ

преди 1 година

Нищо, ще чакаме 2026....