223

Анонимен

преди 1 година

И да драскате и да не драскате тук или където и да е, победата ще е за Русия!

222

von Newmann

преди 1 година

До Киев за 3 дни... Точо така беше, защото информацията и ТВ главите изпревариха събитията, които се оказаха доста по-различни. Рашистанците продължават да побеждават и даже са превзели още две къщи от някакво изоставено село без съпротива, а без съпротива, защото е било и без хора и войници. Джуджетата и да мръднат на един разкрач напред, казват: "Победихме!"

221

Киев за 3 дни...

преди 1 година

Точно преди година, когато Русия нахлу в Украйна, руските пропагандисти и военни кореспонденти представяха пред руската аудитория солидни лъжи за това как още в първите ден-два са превзели Киев и половината областни градове, как това е най-бързият блицкриг в историята", който "ще се изучава в НАТО, как за часове напълно са разбили украинската армия. Още на 24 февруари 2022 г. те вече празнуваха.КАТИЛИ...

220

Феноменът Стойна:

преди 1 година

"Русия ще тръгне да гази света, но накрая ще бъде прегазена."

219

Анонимен

преди 1 година

Хубавото е, че до 2030г. обратно ще сме в сферата на влияние на Русия. Заявката вече е направена, НАТО nиka газ.

218

MIKE

преди 1 година

Не ми е много ясно, коя Родина защитавате.Украйна е суверенна държава и според международното право Вие сте агресорите там.Отвинтете си телевизорите от главите и започнете да мислите ако все още е останало с какво да мислите.

217

Анонимен

преди 1 година

Някой чул ли е братушките кой месец тая година ще минават през Дунава? На път за насам де. Имаме нужда от освобождаване от 33г. ционистко робство!

216

Анонимен

преди 1 година

Капитализма е методология за ограбване на труда на хората от малка група napaзити в обществото. Тази част napaзити от обществената структура е напълно излишна, по своему.

215

до 272

преди 1 година

Господ едва ли има но дявол има и русия я чака бедствие

214

Анонимен

преди 1 година

*** статия за луди хора! Тези бококци руски в Украина колко народ избиха, колко много деца си загубиха бащите и майките, колко много бащи и майки си загубиха децата Господ ако има той сега плаче..

213

Анонимен

преди 1 година

БКП под натиска на русия взривяваха църкви в България

212

Анонимен

преди 1 година

Долу Путин! Само Кадиров ще довърши работата качествено!

211

Анонимен

преди 1 година

Това последното за капитализма е абсолютно вярно. Войната е най- бързият начин да превърнеш кръвта на обикновенния човек в злато за болярите.

210

Анонимен

преди 1 година

Фашистите са аматьорчета в сравнение с комунистите. Във всяко едно отношение.

209

до 260

преди 1 година

До 257....Каквото виждаш ,това си мислиш Спри да четеш руска пропаганда и измислени герои и ще виждаш по друг начин....Нямаш достатъчно потенциал да разбирашНямам потенциал да разбирам моля обяснете ми за сърбия

208

Анонимен

преди 1 година

Великоруския шовинизъм е в ход.Измислената идеология сега дава плодове.Ако комунизма трансформираше руския шовинизъм в комунистически интернационализъм , това до някъде задоволяваше руската ненаситност за ламтежи и властване над други народи.Но с изчезването на комунизма , руснаците пак полудяха.Сега Цар Петър са нарочили за свой идеолог и предводител който ще ги обедини.А всичко иде от монголския ген....

207

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата е голяма работа в Русия.

206

Анонимен

преди 1 година

до 260 моля, обяснете ми

205

Антипутиноид

преди 1 година

Чувалили ли сте тази фраза - "великобългарски шовинизъм"? Тоя мозъкоразмекващ бисер идва от СССР по времето на съветската окупация на България, по повод желанието за обединение на българите в една държава, която има по-дълга и добре документирана история от Русия. Какъв лицемер е Руската Федерация - претендира за територии, които са насилствено заселени с руснаци по времето на Сталин, а когато някоя друга държава има такива амбиции - било велик шовинизъм. Айде обратно в Мошквя и до свиданье.

204

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен аналЛизатор 253 какво кажеш за Косово и агресия на нато срещу Сърбия???