728

Анонимен

преди 1 година

Вие осъзнавате ли колко сме го закъсали?Всички величаят някакъв наркоман зелен,а Бай Дрън вчера падна по стълбите от самолета и на речта си каза,че Русия освен Украйна била нападнала Полша,Молдова и други страни.Тук нас даже в коментарите пишат от укро пропагандата някакви луди,които халюцинират неща,които не съществуват от 1991 г..Само е пропаганда,изкривяване на истината,лъжи и накрая ще ни докарат ядрена война .

727

Сата НАТО

преди 1 година

*** е просто една жалка гни да, недоносено лайн це, дете на изхабена майка, израстнало в ке нефа Ленинград. И със съответната душевна нагласа на озлобен уби так, докопал се до властта в страната на "ненаплашените иддийоти". Има такъв прекрасен израз на руски - "страна непуганньйх идиотов", страна, населена с тьпигьози, които отдавна не са яли шамари и са забравили, че тока бие, а печката пари.

726

+-

преди 1 година

Тъй като разбирам руски много добре и гледах Путин на живо почти 2 та часа ..просто имам чуството ,че автора въОбще не е слушал речта или знае лошо руски език,но коментира,но видимо е преписал статията от западни медии които взимат контекси от речта на Путин и я поднася в русофобска риторика.Не е лошо който иска Истината да послуша речта и ще разбере колко е огромна е разликата между това което ни поднасят "честните" ни медии и това което казва Путин.На война хората най-много лъжат-Ото

725

Иван

преди 1 година

Речта беше истерична, не историческа. .

724

Пудинг

преди 1 година

Войната е мир, мирът е война.

723

Браво

преди 1 година

ФАЩ изцяло дирижират тази война и Путин се защитава с пълно право! Войната е за нов световен ред, където ФАЩ си седят в тяхната си *** и не се бъркат в нечии джоб или ресурс!! Не на ФАЩ! Либия, Сирия, Афганистан, Иран, Куба , Виетнам.....България...и още , и още ....Британската империя и колониите им- ФАЩ ,Канада, Австралия - са най- великото зло на земята! Да живее Путин, дано победи!

722

Анонимен

преди 1 година

Само че Русия е в Украйна, а не обратното.

721

рушофилски курви

преди 1 година

пачему не приемате рублей след сеанс а се оглеждате за $ ?

720

проZташка долна лъжа

преди 1 година

"Западът разпали войната, а Русия използва сила, за да я спре..... " която може да намери почва единствено средПриматите.

719

ББ

преди 1 година

ако не беше тъжно и смъртоносно,щеше да е смешно,убиеца оправдава убийствата...с приели го в домовете си!Света ни прие руснаците и им се довери,ти ги превърна в презрени...в убийци...в жертващи децата си заради...властта ти!къде ще я носиш?императори и империи ги няма...вие с СИ ще ставате владетели на Света ни?а можехте да сте ни партньор и децата ви приятели на децата ни и да живеят щастливо,прокълнат народ сте руснаците,прочетете историята си...само смърт...Анатема!!!

718

Антипутиноид

преди 1 година

Имигрантите руснаци в Германия направиха шествие в подкрепа на Путин. Така де - празнуват, че няма как да ги мобилизират. А що за избягали от Русия като е толко хубаво там никой не знае.

717

путинизма умира

преди 1 година

Корабът на автокрацията *** пътува към дъното на океана.

716

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 787 България е в ЕС и НАТО.Който иска да е с Русия: чемодан,вокзал,Москва.

715

бай Ставри

преди 1 година

До КРАВАРИТЕ Защо да слагат ръка бе обратно на умен. Не е ли по-добре, р00сия да си ги има природните богатства, запада да ги добива, защото р00сия няма техника и технологии, да търгуват, да се развиват и едните и другите, кой колкото може. Едно "слагане на ръка" става с войни и много жертви! И защо? Нормалните искат да паднат границите, да има търговия и всички да се развиват. Вайната е излишна. Искат я бедните и неуките. дано откраднат нещо

714

Алекс

преди 1 година

Жужето е ненаситно за територия и ресурси и като Хитлер си съчинява причини за вероломното нападение.

713

Анонимен

преди 1 година

Ами те щатите и англия наливаха оръжие и техника на ссср срещу германия

712

Анонимен

преди 1 година

Ако украйна имаше ядрено оръжие вас нямаше да ви има бе джудже комплексирано

711

toti

преди 1 година

НЕЯАСТНИК!!! ЩО НЕ ГО КАЖЕЧ НА МАЙКИТЕ НА 100х.ЗАГИНАЛИ !!!

710

дядо йоцо гледа

преди 1 година

На този дядо не е зле да му проветряват бункера отвреме на време.

709

Onq

преди 1 година

Русия в момента води война с много държави! Ако не помпат зеления с оръжия, досега щеше да е изгнил в земята! Разбрахте ли, женски полови органи? Аре!