214

Бибитко

преди 1 година

Този на снимката видимо не знае къде се намира, вижте му погледа...

213

Те

преди 1 година

Хора погледнете какви"политици"докараха Европа до катастрофа и мислете.

212

Да, ще има последици

преди 1 година

.... Ама за ЕС, не за Китай.

211

Мда

преди 1 година

Кви последици, бе смеш.ник?!Ще махате мечета и ще викате "жьо суи" ли?!Тия са трагични! Лошото, че и нас обричат!

210

Цирк ЕС

преди 1 година

Те Китай много обичат политически трупове да им казват какво могат.

209

Лудост

преди 1 година

Аха значи вие може да давате оръжие на фашистите в Украйна а Китай не може?!

208

Анонимен

преди 1 година

И последиците ще са че дядо Борел ще размаха пръст и ще пръдне 2 пъти!

207

Анонимен

преди 1 година

това ми хареса - Люксенбург предупреди Китай да не прави тази грешка . тези хора съвсем загубиха връзка с реалността

206

Майстор Тричко

преди 1 година

Не мога да спра да се смея на тъпoтиятa която е казал Борел, дори Афганистан не взима на сериозно ЕС, хахаххахха

205

Анонимен

преди 1 година

На целия свят не може да го накривите- те се раждат мъж или жена, не са родител 1 и 2, не правят ***.да.лски паради, не се женят мъж с мъж, не ядат червеи , имат морал и т.н.

204

Анонимен

преди 1 година

Е кво стана с велика световна сила Русия?Закъсали за оръжие *** иначе имат имперски интереси!С две думи руснаците са,ГОЛА ВОДА!!!!!

203

Анонимен

преди 1 година

Същото каза и Путин преди да нападне Украина.На комунисти и империалисти не трябва да се вярва.Европа и САЩ,трябва постепенно да местят индустрията от Китай в Африка и по-бедните Европейски държави,както и Южна Америка(християнски държаваи).С товаще дойде краят на двете имперски държави Китай и Русия.Само ако затворят заводите на САЩ и на ЕС в Китай, ще фалира.Заради един беден пазар в Русия няма да рискуват Китайците.Та Русия е 135 милиона население с много ниска покупвателна способност.

202

Тожо

преди 1 година

Ако трябва да изобразим ЕС и Китай като животни, то можем да оприличим ЕС като cтapa пpocкубана кoкoшкa a Китай като сибирски тигъp в разцвета на силите си. Така че изказванията на eвpocтаpчoцитe будят единствено истеричен смях.

201

Сата НАТО

преди 1 година

няма как да си затварям очите за безобразното лицемерие на Запада, заради което всъщност днес има война -----///----- Къде е това лицемерие и кой започна войната?

200

Анонимен

преди 1 година

Че Рашша отдавна си купува снаряди от Китай. И Борел ко? Ко ши напрай? Ши риче "праЦ" и ще си смени пaмперса ли? Kитай също така с кеф налива долари на Русия, щото вижда че прекалено големи доларови резерви не е добре да имаш. Така че Китай си подкрепя Русия, не виждам какво се пенят тука евро-джендърчетата.

199

Сата НАТО

преди 1 година

Сата НАТО,що си мислиш,че на вас като ви нареждат на Русия някой може да и нарежда. -----////----- На никой пиян не може да му се нарежда. Сички пияни са велики и непобедими и не разбират от дума. Обаче като му шибнеш един фносъ, седа на бордюра и почва да точи кръв и сополи и си трае. Пак е непобедим, но некак си вече нема желание за война...

198

Боби

преди 1 година

До Анонимен 190 (ПРИМЕР) Китай-Тайван Започва конфликта в 8 часа сутринта на 1 март В 10ч цялата Тайванска Авиация е приземена дори и да не даде един изстрел или да и бъде свален един самолет(Китай има РСЗО с касетни боеприпаси срещу писти с обсег включващ целия Тайван) 12ч става ясно че Флота на Тайван няма да излезе на море а този излезнал вече е унищожен от Флота на Китай 16ч Електромрежата Колабира - БЛЕКОУТ На следващия ден Ще последва ДЕСАНТ през Тайванския пролив или ТОТАЛНА КАПИТУЛАЦИЯ!

197

СИЛНО НЕАДЕКВАТЕН

преди 1 година

Борел ми напомня на наш Кирчо. Изцепка след изцепка. Силно неадекватен.

196

Анонимен

преди 1 година

Последиците ще са, че Борел ще аака зелено и ще *** газз, а това ще му разяде ккукото.

195

ДоВойко

преди 1 година

Чуваш ли се