27

В герб

преди 1 година

Работим под централата на ГЕРБ. Офиса ни е под тях. Чуват се някакви адски крясъци, не знам какво се случва горе, но се надявам да не убият някого, защото се блъска и крещи от няколко часа.

26

и какво?

преди 1 година

Съединените щати да налага санкции на всеки гражданин, когото смята за нарушител на човешките права, да замрази активите му и да му забрани влизането в САЩ. Санкции вече могат да бъдат наложени на търговски дружества и други организации. Разширен е не само обхватът на санкционираните, но и спектърът от санкции.

25

до 19 God

преди 1 година

Хубаво пускаш цитати на английски, но поне може малко да понаучиш езика: Similar laws modeled on the Global Magnitsky Act were adopted - близки закони са приети от други държави. Но НЕ автоматично свързани с магнитски. Това в момента си е чисто американска санкция и не касае останалите държави. Американци казват на останалите американци - с тея престъпници да нямате работа

24

Анонимен

преди 1 година

като погледнеш как борисофф построи на путин турски поток за 3 млрд, без капка газ да влиза за България и няма нито повдигнато обвинение, нито дори някой го смята за престъпление... ами да, имаме нужда някой да ни посочва корумпетата явно

23

Жълтопаветник

преди 1 година

ДО ГЕРБЕРИТЕ: Какво стана? Уж Кирчо и Кокорчо били крадци, а вашите хора ги окачиха на Магнитски. Горанов има ЗАБРАНА ДА ВЛИЗА В САЩ! :):):):)

22

Икономист

преди 1 година

Не само Райчев, а всичките ни политолози и социолози са неадекватни. Особено преди избори. След изборите се успокояват. Особоне пък, и ако са познали резултатите с плюс минус 15- 20 %. Честита да им Новата 2023 г.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Прав си че няма друга толкова много наведена държава пред Русия като България.

20

БЕСЕН ГРАЖДАНИН!

преди 1 година

ГЕРБ добре ни подредиха за 12 години. И продължават да ни съсипват отвсякъде. Сега заради тях няма да влезем и в Еврозоната. БОЙКО Е ВИНОВЕН. ЗАЩОТО КРАДЕ ПАЧКИ И КЮЛЧЕТА, ЗАЕДНО С ГОРАНОВ и МЕНДА. И не само.

19

God

преди 1 година

Относно твърдението на Райчев, че този закон не се прилага другаде в Европа ето извлечение от страницата на ЕП за т.нар. Европейски закон Магнитски: This was followed in 2016 by the Global Magnitsky Act, which envisages sanctions for serious human rights violations and corruption from all over the world. Similar laws modeled on the Global Magnitsky Act were adopted by several other countries, including Canada, the UK and the Baltic states, and finally in December 2020, by the Eu itself."

18

Анонимен

преди 1 година

Защото чак толкова много наведена друга държава няма. Само нашата, поради нископклонните ни управленци.

17

Пазете се от МВР

преди 1 година

Полицията в България се обвързал с мутри и наркомани срещу Българските Граждани, пускат СРС за гаври и отмъщения, убиват Българи по поръчка на политици!МВР се превърна в Секта!

16

Анонимен

преди 1 година

Е те тоя е за Магнитски и подобни !Да го питам аз как изгледа 4 деца в прехода ?Как взе декари за голф игрище и го оборудва ?Откъде направи палат за 1 милион евро ?ДесенцЕ кУмуниЕнце

15

Анонимен

преди 1 година

И тоя неадекватен. Въпросния закон е в САЩ и ограничава самите американци да имат отношение със санкционираните по тоя закон. Каква Европа, а гледам тука тр0ловете и ООН намесват. И бъдете сигурни, че не случайно тея лица са попаднали в списъка. Р.Овч.? Публична тайна е, че тоя си е изпечен бандюгга. Да не би някой да има съмнения?

14

Анонимен

преди 1 година

В другите държави си нямат доносници които да пишат измислици до щатите, като например Цв. Василев бивш съдружник на Пеевски с кого се скараха 2014 година и тогава започна загробването на България като началото бе с КТБ.

13

Анонимен

преди 1 година

Грешка Райчев.Това, че другите са корумпиране не означава , че и ти трябва да си.Ако това ти е обяснението защо си крадец и мошеник, доста слабо.На запад няма такъв дефицит на истина като в България.Тук червени *** станаха демократи и капиталистиТова е смущаващо..Да, на запад има корупция, но има и наказани.Тук- не.Костов е демократ от бивш комунист и пак реди дясно, ти си някакъв либерал ужким, а си депесарски клоун.Доган е ДС, а се прави на десидент и тн.Тук я няма истината.Заради вас.

12

Анонимен

преди 1 година

За да ти се меси САЩ по такъв начин, трябва да си се доказал като пълен *** на международно ниво. Когато дипломацията не работи и се правиш на луд, идват по-силовите мерки.

11

Анонимен

преди 1 година

Райчев, кога ще въстанат украинците срещу Зеленски. Обеща го на 25 февруари по телевизията като очичките ти светеха от радост и потриваше доволно ръце. Изтича почти година а въстание няма. Райчев, излагаш се като кифладжия, кой взема на сериозно толкова заблуден русофил като теб.

10

Анонимен

преди 1 година

Г-н Райчев не говорете от името на българите.Просто кажете, че Вие харесвате руснаците по незнайни за нас причини.

9

тоз пък

преди 1 година

Не само в Европа не се прилага. Прилагат го определени държави за да държат тези настрана от държавите и финансовите си системи. Принципно всеки може да го прилага.

8

до 5

преди 1 година

Само Боре Способния/бившия Началник на държавата/ може да ти отговори на тази питанка.