84

Анонимен

преди 1 година

Хехехе, те всичките са невинни в списъка Магнитски !Друго и не сме очаквали да кажат .

83

До Равнопоставеност

преди 1 година

Празноглавец,Поемай тогава с твоето мнение към Северна Корея или пък Русия,там можеш да ползваш на воля техните картинки от дъвки,наречени рубли и вонове,да придобиваш активи и да им се радваш!

82

Равнопосавеност

преди 1 година

До 76 - Не си ме разбрал. Аз споделих какво е моето мнение и какво правя аз. Въобще, ама хич даже не искам да те убеждавам в нещо. Ако ти имаш желание ползвай ги. Ако искаш даже ги събирай. Даже ако има нещо друго, което за мен не е надежден актив, а ти си готов да го купиш още по добре. Трябват ли ти картинки от дъвки, но те са по-тежки от доларите и ще са малко по-скъпи. Принципно богатството е винаги спрямо другите така, че съм доволен, че събираш хартията зад която стои най-големия дълг.

81

Анонимен

преди 1 година

Добре бе,щом има наложени санкции от големият брат спрямо лицата Горанов,Божков,Пеевски,Овчаров и сие крадци не трябва ли да има Запориране на сметки,авоари и имущество на същите и техните фамилии в България?

80

Живял-видял

преди 1 година

1995 г. Лято, море, лежа си на плажа и слушам радио. Говори министърът на енергетика в правителството на Жан Виденов Румен Овчаров - Цените на електроенергията трябва да се повишат! Още тогава, преди почти 30 г. разбрах, че Р. Овчаров е много точен човек, защото от тогава досега цените на тока непрекъснато растат. За мен Овчаров е един пророк! Долу ръцете от този енергиен пророк. Не 5 мил. трябва да има, а 5 милиарда заради точните прогнози.

79

Анонимен

преди 1 година

Просто не са точно 5 млн., т.е. не са познали тотото

78

Анонимен

преди 1 година

Добре че са американците, да свършат работата на нашите милиционери...

77

Анонимен

преди 1 година

Р. Овч. един класически милиционер - гледа ни в очите и ни лъже - класически милиционер.

76

До Вальо Топлото

преди 1 година

Прав си, партийно дарение е. Американците не вкл. кой да е в този списък, ама той си знае неговата

75

Равнопосавеност

преди 1 година

До 75 - Със сигурност не говоря за този от Фукушима - нещо като този от Козлодуй дето цял живот ти позволява да имаш ток та да може да задаваш подобни въпросчета в нет-а.

74

Пенсионер

преди 1 година

До Равнопосавеност 65 Зелени хартийки без покритие , а все поскъпват. Как става това ? Обясни.

73

До 71

преди 1 година

Като за тая от Чернобил ли говориш?

72

Ганди

преди 1 година

Че кой ще е тоя тъ па нар да каже имам,смешното в цялата работа е ,че слушаме как БСП се е превърнала в модерна лява партия,променена, с нова визия обаче начело с комуниста от БКП, Другаря Овчаров,как ще откажете човек крал цял един живот,вече да не краде? Просто - никога

71

Неразбиращ

преди 1 година

Суверенна България за крадци като Овчаров означава само спокойно крадене. Много хубаво американското разузнаване си попълва списъка.

70

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да се случи в България с всички комунистически фамилии и техните отрочета,пълна лустрация и конфискация на имуществото което в голямата си част беше откраднат по времето на прехода,ако искаме да я има България и да има някакво възмездие,не трябва да чакаме на САЩ или закон Магнитски а сами трябва да свършим това!

69

Алоо

преди 1 година

Под шапката на Русия имаше истинска храна а сега робите на Америка се хранят лабораторна храна пълна с отрова .

68

Вальо Топлото

преди 1 година

Той Р. Овч. не живее и в мезонет от 390 кв.м. Това гнусна лъжа! Той няма пари за да си купи такова жилище.

67

Равнопосавеност

преди 1 година

Аз и не разбирам какво му скачате на човека! САЩ не са дали едно доказателство за нещо до сега. Някой да е чул нещо конкретно да е посочено за някого? Овчаров преди беше за втори АЕЦ и ако го бяха чули вече да го имахме, но нали е с руски реактори... има много хора на които им е по-важно не да имаме евтин ток, а какви са реакторите. Тогава пак всички скачаха и се правеха на умни - защо, като ви удариха високите сметки не ги накарахте те да ги платят или пак забравихте? Прокопиев светец ли е?

66

Анонимен

преди 1 година

Комунистите петата колона на Путин

65

Ддд

преди 1 година

Апък бившия милиционер няма 20 имота ,и Ана Никол се е оженила по любов.