43

До 53

преди 1 година

Европа е единна САМО в едно! Никоа няма да умре за Екрайна на фронта! Нещо не разбра ли? Думата само?

42

Русофобче умно

преди 1 година

Развоят на ситуацията инфаркт ще ти докара..

41

До 51

преди 1 година

А като свърши украинското месо кой ще воюва? Като Нато не иска да признае загуба :) Все пак злса загинали 200 000 украински войници? А Русия има повече войници от Украйна! Ти ли ще се биеш а??

40

Калеко, Калеко

преди 1 година

Мафия е бурен, който вирее там, където държавата липсва за да се грижи за градинката си..Диктатурите,към които се опитваш да причислиш Русия, не търпят подобни образувания..За справка по времето на Сталин руска мафия няма...Ккато и немска по времето на Хитлер..Влез малко в час, много олекваш напоследък..

39

До 44

преди 1 година

И по какво сме единни с ЕС ?1 По заплати ли ?2 По пенсии ли ?3 По стандарт на живот ли ?4 По развитие ли ?6 Защо ЕС унищожи заводи предприятия у нас ?7 Защо ЕС не дава да имаме производство в животновъдство зеленчукопроизводство ?8.Скакалци червей и приматитЪ няма да се хранят .Кажи по кое сме единни ?

38

Unknown

преди 1 година

В джобчето ми дрънкат гилзи и патронки ....

37

България

преди 1 година

За какво спорим? Няма как да има ТСВ като никой не иска да воюва! Да прати Байдън сина си наркоман или Порошенко неговия! Урсула също иманяколко сина;) Без нас!!!

36

Анонимен

преди 1 година

Дано да е успешна тази офанзива и да приключи този конфликт. Докато Руснаците не вземат своето няма да се сключи мир с държава 404. И дано да го вземат скоро.

35

Анонимен

преди 1 година

О Калекото си платил месечния абонамент за ВПН!

34

Unknown

преди 1 година

То и лай.ото е горещо но изстива нали ....

33

До Калеко

преди 1 година

Мафията е творение на често капиталистическата държава Италия-идва от там Сицилия-Коза Ностра! И няма нищо общо с комунзма освен в болния ти мозък! Мафия може да има и в САЩ и в Украйна ;))

32

Нострадамус

преди 1 година

Войната ще продължи докато Зеленски има какво да продава от Украйна на американските и Европейски бизнесмени "подаряващи" пари и оръжие ... И когато цяла Украйна бъде разпродадена няма да има повече смисъл от война. Новите собственици на украински ресурси и земи ще искат мир за да започнат да печелят от новите си придобивки и ще направят договорка с Путин "за да спасят света"... Западни "инвеститори" ще започнат да "възстановяват" каквото е останало от Укрия....

31

До 42

преди 1 година

Европейския съюз е единен в нова отношение ))Никой нито в Източна нито в Западна! Най висок процент в Полша 20% ..

30

Калеко Алеко

преди 1 година

До До Калеко ... ами мафията по същество е държава в държавата но при комунистическата и посткомунистическата олигархична държава тя /мафията/ е самата дъражава ... типичен пример за Мафия е путинското КаГеБе ... !!!

29

Анонимен

преди 1 година

До 33 .Каква Европа западна ли ?Ние сме различни от тях много .Те нямат и териотипен шанс с Русия .

28

33

преди 1 година

Ела да ме накараш да взема оръжия .Ела де

27

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни глупости са написани в тази публикация... Руските обстрели по фронтовата линия в момента са 1/4 от тези които бяха преди 3 месеца... Руснаците изстреляха почти всички запаси и сега заводите им произвеждат по-малко отколкото се изстрелват през денонощието. Затова дадоха хиляди ИЗЛИШНИ жертви до Соледар и Бахмут.

26

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са започнаи да работят по добре с дезинформацията затова украинците казват за голямо руско настъпление . Разиграват ги и в един момент ще ударят .

25

Анонимен

преди 1 година

Ми не, тая война си е проблем на урките. На никой друг не му дреме. Да се оправят.

24

Все ми е

преди 1 година

Пука ми за Украйна ил за Блатните Алкашши