24

Анонимен

преди 1 година

Никога повече няма да видим партия да спечели мнозинство с над 50% от гласовете. Това което имаме сега ще продължи и през следващите 20 години. Ще се редуват служебните кабинети и опитите за невъзможни коалиции. От време на време ще има бунтове и протести. Ще сменяме президентите и толкова. Българите захитряха и вече няма да дават пълна власт на никой. Пълната власт е вредна за държавата.

23

Въпроси

преди 1 година

Защо Кирил Петков мълчи по аферите Джемкорп и Нексо? Нали е много загрижен за корупцията в България? Или върховенството *** закона е само за него, а той може да си прави, каквото иска?

22

Жебок

преди 1 година

Още миналата година, август месец, казах (написах тук), че ни идват 2 ялови изборни дни за парламент и чак на третите избори може нешичко като редовно правителство да се получи - хем не съм професор ))) Единият вече отмина - знаете - другия предстои. Очаквах обаче вторите избори оттогава да са ей сега на - февруари-март месец, а третите - към-то юли-август 2023 г. Нещата се протоооочвааат, но по същество няма да се измени резултата, според мен )))

21

Анонимен

преди 1 година

Какво построи ПП за една година управление, нищо, нали?

20

Анонимен

преди 1 година

Паметник трябва да се издигне на Бойко Борисов, че успя да ликвидира бандитското управление на Кирил Петков и да ни спаси от жълтопаветната диктатура!

19

Анонимен

преди 1 година

само като прочетеш че такова същество е професор ти уе ясно кой го командва- сороотрепка

18

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Коларова се...поизтърка с нейните...клишета,че всички,които са срещу Герб,са,,,лошите и обречени на...провал. Домъчня ми за Беновска Пита от...антуража. Тя поне хвърляше по една...ябълка на всички и...развеселяваше аудиторията,но откак пътува с Боко до Щатите и Тръмп я...загледа и после запита...персонално за нея,бе...отстранена.Завист!

17

Анонимен

преди 1 година

Къде са петте моста над Дунав и трите тунела пид Стара планина, които променкаджиите обещаха?

16

Изчезваме

преди 1 година

като нация и държава! Затриват ни само, защото в чужбина плащат много по-добре от тук и цените са по-ниски от тукашните, а и там законите се спазват. Съдебната им система работи! Затова изчезваме! Българите по света са около 15 милиона!!!

15

Анонимен

преди 1 година

Факт е че най добре лъжат и крадат престъпните комунистически партии БСП, ПП и ДБ! Те трябва да направят правителство за да се приключи с тази ккооччиииннаа!

14

Коалицията Нексо

преди 1 година

То вече видяхме какво е да гласуваш за ПП и ДБ - спрени проекти, ниски заплати и огромна инфлация. В добавка говорител на правителството с 15 000 лв заплата и биткиойн афери за милиони?

13

Ха-ха-ха

преди 1 година

Стария Байдън го отпра четвъртит на кремъслкото джудже в украйна. Сега ривът по руските тв-та че не искали да живея като в иран. Абе друзя нещо чевека ваrина не праща добри новини от фронта. Хора ли не им останаха, что ли?

12

Анонимен

преди 1 година

Щом дъртата каракуда ,завършила вишу - специалност НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ, е излязла на амбразурата да величае ББ , значи на последният му е спукана работата ...

11

Нов

преди 1 година

баpдак със стари *** няма как да проработи! Слугинските ви идеи са изтъркани, стари, захабени! Видяхме ви демокрацията! Същото като през комунизма! Едни мyтри се смениха с други.

10

NoirFire

преди 1 година

Само войната в Украйна събори Киро иначе щеше да си изкара мандата 4 години, за 4 години нищо не се знае, ББ я в панделата, я на електрическия стол, ГЕРБ я ги има след 4 години като партия, я не, затова ББ да се благодари на руснаците :)

9

Анонимен

преди 1 година

Старата вехта политическа класа от времето на статуквото трябва да си ходи вече! Правителство на всяка цена Не желаем! Най малко пък Герберско след 12 г деспотично управление И вече 2 годишна свобода!!!-:)))

8

Антинатовец

преди 1 година

На госпожа Коларова която е била съветничка на тъпия Плевел и е тъпо че Мутрата няма кабинет да прави а не нещо друго. И после пак Радев ще е виновен че няма кабинет празно няма.До като не се измете цялата евро атлантическа свинщина от парламента и не дойде Възраждане на власт нещата няма да се оправят.

7

Анонимен

преди 1 година

Кирил Пртков и безродниците му от ПП провалиха шанса за правителство. Те дори не се явиха на преговорите за кабинет!

6

NoirFire

преди 1 година

12 години управление Б Б магистрали и едно метро. Много откраднати пари, трябваше промяна, Киро трябваше да я донесе но се изложи, ББ в затвора , ние сме добрите сили не може да те направи управляваща сила отново при липса на програма за управление и хора с които промяната да бъде направена.

5

Анонимен

преди 1 година

Малък е шанса. защото българите не могат да се договедят как да гласуват. Продължавайте да гласуваате за ГЕРБ и ДПС и ще видите какво ще стане.