160

Анонимен

преди 1 година

"Но ако търсенето в Китай се увеличи, китайският дизел може да изчезне от световния пазар" - Не само, че ще изчезне, ами ще понат да вкарват яко от Русия.

159

179

преди 1 година

Кво? Ще ми каже някой, че всичко е ок в Германия? Че няма проблем? Как е 16 градусовата политика? Перфектна, ако искаш да измориш старите, нали?

158

Тенгри яко

преди 1 година

Логически нещата ще се закучват още по-яко, защото това е нов вид "Берлинска стена" между Изтока и Запада, основата, на която се явява самата Украйна. Запада успя да я построи там. Ако руснаците, обаче превземат Украйна, шанса Берлинската стена да се завърне в Берлин става осезателно реална. Полша просто ще престане да съществува. Най-интересното е, че за нея, няма да плаче никой. Много криви били поляците;))))

157

Анонимен

преди 1 година

То бензинка да беше, да минеш на газ поне, ама няма ... ХАХ! Камион на газ! То М класа АМГ 630ки на га им, че камионче ли да няма.

156

Анонимен

преди 1 година

Как е цената на тока в Германия? Добре, че не издумка някоя люта зима (въпреки, че аномалии с топъл ануари и много студен февруари, че чак до срадата на марс, са се случвали), че протестите във Франция, щяха да им се сторят леки в сравнение.

155

Анонимен

преди 1 година

В Иран на бензинджийницата е под 2 стотинки литъра. Намате си на идея, колко яко вардят турците. Ако успееш с курса, да прекараш 3 тон в БГ си 10к на далавера.

154

Анонимен

преди 1 година

"Това е Американска схема. Европа влезе в нея с 2та крака и сега обикновенните хора плащат цената. Липсата на лидери със собствена визия в европа е сериона." Сифа схема е ... койт разбрал, разбрал :)

153

Анонимен

преди 1 година

Сега поне ще има яйцапо магазините ... защото ще станат по левче и няма да може, да си ги позволим.

152

Анонимен

преди 1 година

До патриота възрожденец. Нямаш аналитично мислене . Това за руския дизели ембаргото не ни засяга нас българите. В България както си и ти подозирам , че си по голям соц. Тарикат от другите. И не се занимаваш с продукти , транспорт и услуги , че да ти трябва дизел. Населението 80% е в София , Пловдив, Варна и др. Градове. Не се занимават като германците с частни и семейни фирми. Било земеделие, ферми и др. В Германия се работи.

151

Анонимен

преди 1 година

"Тя вече е преоборудвала машините с по-ефикасни двигатели и е обучила шофьорите им как да карат, пестейки гориво." - Това са абсолщщтни глупсоти. Всеки шофьор знае как се кара ефективно. "Ефикасни" машини са тези, кото не може да мъкнат тежки товари и да не ти се налага, да си на дълъг път с тях, особено през планините през зима.

150

Петко

преди 1 година

Не е важно че дизела ще удари 5 лв нас това не ни бута. Важното е всички в хор да изповядваме като папагали Евро атлантически ценности и да се наваждаме ниско пред бащицата ни Америка. Амин!

149

Анонимен

преди 1 година

***, ПРЕЗ НОСА Е ВИ ИЗЛЕЗЕ ТАЯ ВОЙНА! НИЕ ЗА 2-3 Г. ЩЕ СЕ ОПРАВИМ И ЩЕ НАМЕРИМ ДРУГИ ДОСТАВЧИЦИ, ВИЕ 200 ГОДИНИ ЩЕ СЕ ГОНИТЕ С МАААЙЙМУНИТЕ!

148

Анонимен

преди 1 година

аааа! Радев, връщай руската нафта, иначе ще емигрирам в Руззия на евтина нафта!

147

Анонимен

преди 1 година

Я си карам колелото и ми дреме на сайдера. Само се чудя европейски , китайски или руски *** да си купя.

146

Топ

преди 1 година

Това е Американска схема. Европа влезе в нея с 2та крака и сега обикновенните хора плащат цената. Липсата на лидери със собствена визия в европа е сериона.

145

хаха

преди 1 година

САЩ станаха най-големият купувач на руски рафиниран петрол през Индия. САЩ традиционно са голям купувач на руски рафиниран продукт, наречен суров петрол (virgin gas oil - VGO). Сега, тъй като не могат да купуват VGO директно от Русия, те го купуват от индийски рафинерии, управлявани от Reliance Energy и Nayara Energy - а VGO от тези рафинерии е произведен от руски суров петрол. === След ембаргото-цените до небесата. Други ще си купуват. Честито аборигени!

144

Анонимен

преди 1 година

Ебхти скапаните ес едно решение като хората не могат да вземат,да се разберат като хората и това ми били лидери,

143

Анонимен

преди 1 година

"Европедалите пак купуват руски петрол, само, че през посредници, за по-евтино....." - Абе да ти кажа, ако и ние ги купувахме горивата с посредници, а не директно от Лукойл и на нас щеше да ни е по-евтино.

142

Анонимен

преди 1 година

Всички си продават дизеларниците на половин цена дори само да се отърват от тях.

141

Стефчо

преди 1 година

Европата под Американски чехъл,скоро ще мине на стари гуми и палети за отопление. Това се казва "независимост" хихи...