77

Анонимен

преди 1 година

Руди Гела е дъното на дъното

76

N

преди 1 година

По-добре този пиндьо и цялото ПП да се оттеглят завинаги от БГ!

75

Анонимен

преди 1 година

А аз на такива като този ли да вярвам. Пред очите ни взе подкуп,за да събори партията на Трифонов. Пък даже агитираше и другите да вземат подкуп и да минат към ПП. Това ли е новата промяна. Че тя е по-страшна и от старата. Тези са гладни и са готови на всичко за пари. Онези поне се бяха понаяли

74

Анонимен

преди 1 година

Руди Гела грешка на природата ли е или е меееллез между ялова вещица и скопен дявол или е рожба на спукан кааапппуууттт?????

73

Анонимен

преди 1 година

Демек, без ГЕРБ, нямало и демокрация да има ... Ама това Бат Бойко ли го каза?

72

ЬЬЬ

преди 1 година

Но какво друго може да говори радостин василев,на пп(продължаваме потъването) все някой друг им е виновен,а всъщност те са основните виновни за да нямаме правителство,гласувайки против правителството на Габровски,защото било "с мандата на ГЕРБ".А бе, аланкоолу,вие българи ли сте или не сте"? Лостовете бяха у вас и ако този кабинет не се спазваше заявената му програма, можехте да го свалите с вот на недоверие.Вината за хаоса е ваша и само ваша.

71

лоша работа

преди 1 година

Куцо и сакато са се втурнали в политиката!

70

пфффф

преди 1 година

Радкоооо, Радко.....кой те пусна тебе да изпълзиш от гетото бе сладур?Ами зад ГЕРБ стоят почти една трета от българския народ бе Радко!Тези българи и те ли да изчезнат бе Радкооооо.....Тцтцттццт....колкото по-бързо такива като тебе изчезнат от политиката толкова по-бързо ще тръгнем напред Радкооооо....

69

Анонимен

преди 1 година

Този след изборите ще е нещастен предател

68

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Кажи на България- Кой си и Какъв го Играеш ??? Играе го Мениджър - на братя рооми в Плевенско- Това е Руди Гела ......Да Знае Народа ..........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

67

много интересно

преди 1 година

От една страна Герб да се маха,от друга-хората гласуват за тях!?И как ще стане тая работа!?

66

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ не са проблемът. Проблемът е, че чуждестранните сили, които създадоха и ГЕРБ, е всички други десни партии в България, си нямат един началник, т.е. началството се объркало като пиле в кълчища. Ето например от началото на декември в Португали я има стачка на учителите, училищата са затворени. Това е "успешният" ЕС. Защо българскуте 'демократични и свибодни" медии не ни информират?

65

Анонимен

преди 1 година

Всички вън от политиката!

64

Анонимен

преди 1 година

ПП удари джакпот с предател! Успех.....

63

Анонимен

преди 1 година

Човвешки дълг е да си на страната на доброто, а не да робуваш на финикийските знаци и на злото. Моралът е доброто. Моралът е ПП +ДБ и калните пръски на гербаджии и депесари няма да попречат.

62

Анонимен

преди 1 година

Браво! Най-после се появиха политици, които държат на думата си, а не се гънат.

61

До 66ия

преди 1 година

Казваш че не било толкова страшно без правителство ? Попитай хората нормалните дали сега живеят по добре от преди две години откакто ГЕРБ не са на власт ?

60

Анонимен

преди 1 година

То вече е ясно че демократичното обединение ще спечели изборите. Агентите около кръга лукойл (ГЕРБ-ДПС-Радев) са в паника. Нямат много полезни ходове. Защото ще им се търси сметка от кремъл.

59

Анонимен

преди 1 година

Всички тия са единствено нужни на себе си за 34 години демокрация се видя, че нищо не става от измислените им партии.

58

Анонимен

преди 1 година

Ама само ГЕРБ не се сетиха защо са тези избори след избори! Ето че не е страшно без правителство! Кризата е политическа а не икономическа е! Аз Пак ще гласувам Против ГЕРБ!!! Те приключиха с властта в България! За пореден път Опозицията Не ги допусна до властта! Да свикват вече!!!