61

КОМУНИСТ

преди 1 година

Вие не сте народни представители защото народа не е гласувал за вас. Вие сте незаконно в парламента

60

!!!!! ТОЗИ ПЪТ !!!!

преди 1 година

Избирателната активност ще е 20 % само. Никой няма да гласува за никой от вас. Всички сте престъпници. Напуснете парламента и влезте в затвора веднага

59

Асан

преди 1 година

Мотиката и у село Крушовица да копаш като Тиквата :)))

58

БайКольо

преди 1 година

А на избирателите, сте вие - партиите

57

Анонимен

преди 1 година

Ох Нинова,..нали такива като теб я докараха тази апатия! Не разбра ли, че с тясно скроени комунистически възгледи като тези, които БСП и президентът прокарват, няма да ни пуснат нито в Шенген, нито ще станем модерна европ. страна! Накратко, от човек като Нинова не може да се очаква реформаторски процеси, защото те саботират същинските реформи. Например! - преди 2 год. точно БСП, пак с Корнелия начело, спря приемането на истанбулската конвенция и даде шанс на насилниците. Това стига!

56

Анонимен

преди 1 година

Мълчанието на агнетата втори епизод :))))

55

Анонимен

преди 1 година

До 56Нема значение това, те се прехвърлят гласовете към най-големия процент :))) Ако решат, може и да спечели некой друг, така че по-добре не си давай гласа :)))

54

Анонимен

преди 1 година

Забогатя с Техноимпекс при Костов,скочи при БСП при Станишев и спечели първа награда за циркова артистка в политиката-.

53

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква апатия госпожо Нинова, ще гласуваме за ПП, защото с тяхна помощ Украйна разби cypaта на велика Русия.

52

Xaxa

преди 1 година

За каква апатия говори това нагло същество? Апатия би било, ако ни е все едно дали ще участваме в цирка "избори", а в случая няма да участваме, защото не сме циркаджии. Всичките така наречени "партии" до една, без изключение сте всъщност една пасмина слугинаж на евреите и служите на един и същ господар. Според тая трябва да участваме в този театър, с предварително подготвени "резултати" за да легитимираме десетилетия на ред едни и същи "спасители", хахаха.

51

Анонимен

преди 1 година

Нагла,по-нагла,най-нагла=Корнела .Без чувство за срам 30г

50

до 45

преди 1 година

Имам идея.И аз мисля като теб.Но мисля да гласувам с "не подкрепям никого'.Ако съберем над 50 % такива гласове след изборите ще можем да ги изгоним всичките от парламента. Не се сещам за друг начин,при това си е напълно законен.

49

Анонимен

преди 1 година

Мълчанието на агнетата.....хахахаха :)))

48

Анонимен

преди 1 година

Импексова,ако не беше жалка щеше да си смешна.Достойна ученичка на Костов от Драгалевци.Ти и социалист,та ти си див капиталист.

47

Анонимен

преди 1 година

Рдев е доказан, Боко не :)) Ако искате *** на ДПС, Боко е вашия човек :))

46

българин

преди 1 година

Оценявам много високо чувството за хумор на президента.Избори на 2 април.Сетете се кога е денят за размисъл.....

45

Сандо

преди 1 година

много ясно че има апатия на избирателите! Все едни и същите физиономи и измамници. Обещават едно а после правят както си искат само и само за да забогатят и ние го духаме.

44

Анонимен

преди 1 година

Единственият ни проблем сте всички вие,продажници! Задкулистни клоуни, които ограбихте всичко за личното си благо. То да беше апатия добре, ние сме в агония.

43

Morski

преди 1 година

Основният проблем на България сега се нарича Румен Радев! Драпа за всичката власт, ако може и завинаги! Очаквайте скоро референдум за нова конституция (от чалгарите) и... връщане на член първи: "За президент може да се избира само - бивш военен, авиатор, развел се и отново женен, с тесни връзки с ген. Решетников и Русия, който признава, че Крим е руски." - с две думи "изтребител на България"!

42

Анонимен

преди 1 година

...хартиената бив..оли..ца...