230

toti

преди 1 година

Задай си въпроса,до кога ще си заместник???,щото си замесен или си зависим!!!

229

Анонимен

преди 1 година

Задали ли сте си въпроса...Защо Русия е най голямата по територия....отговора го потърсете на дата 24 .02.2022 год....

228

Анонимен

преди 1 година

Чели ли сте една от най- великите книги, " Приключенията на добрия войник Швейк " ?Накратко там се разказва за един хитрец, който за да не го мобилизират и изпратят на фронта се прави на луд, като говори небивалици и идиотщини.Тактиката на Медведев е същата. С всичките му изявление от 1 г насам, ще може да претендира, че е психично болен, когато дойде време за трубунала.

227

Анонимен

преди 1 година

С тези сравнения следва Украйна да е победител!

226

АБ

преди 1 година

Море, ако немаше lend-lease, пак щехте да се търкаляте опиянени от радост на "ден пабеди" ("спечелили" "великая спиртная вайна"), ама на куковден, а ЦеЦеЦеПе-то щеше да е в небитието :)

225

Анонимен

преди 1 година

Изтрещял.......Отечествена за Украйна...за Вас е Грабителска..както 99 процента от войните които сте водили....

224

Анонимен

преди 1 година

най голямато зло за Русия е когато са допуескли гейове да я управляват .такива са ленин , зиновиев , каменев , троцки и пр. затова сталин ги трепе.Сега пак имат препариран гей в мавзолея в масква и гей в управлението малкото гейче *** и другото малко гейче медведев.Но дще ядат ебелия бахур на Тарас Булба

223

Анонимен

преди 1 година

Нали беше специална операция

222

до 250

преди 1 година

Остави помоща за която руснаците технично си мълчат ,НО ако не съществуваще реална опасност от десант а после и самия десант който съкрати войната със колко време една ,а може би 5 години ? Да не казвам че съюзническите бомбардировки унищожиха целия индустриален потенциал ! Мисълта ми е че 100% процента фашагите са щели да направят атомна бомба ,вече са имали и реактивни изтребители и какви ли не др нови технологии---съюзницирте са им отнели времето и една втора от армията !

221

На Радев избирате--

преди 1 година

--лите се предполага ,че са със про--руска ориентация ! Позицията която е заел е разкрачена ,наведена ,а главата е зарита във пясъка ! Нищо от човека който прави набирания на лоста --сърчицето е мъничко и тупа бързо ! Много от бившите бг воени не могат ментално да се променят и да отговорят на днешната обстановка във главите им е набивано до откат че Русия е добрата те са ни братя а сащ оглавяват световния империализъм --варете ги печете ги те са си таварищи ! Лошото е че са много!

220

Андрей

преди 1 година

Не си оригинален,поради многото грешки в трвърденията ти и най вече,че сте спечелили ВСВ - друг път сте я спечелили - добре,че САЩ и Англия ви помагаха с оръжие,техника и продоволствия и отвориха втори фронт по молба на Сталин ! Иначе нямаше да се перчиш сега ние такА,ние онака ! На всичките руски фашистки пропагандатори ви се губят много исторически моменти и факти - И ЗАТОВА НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ ЗА НИКАКВО УВАЖЕНИЕ !!!

219

За него тази война е

преди 1 година

-- всичко , след нея отива във Хага или сам приключва ! Би направил всичко на финала да не е сам ,всички би завлякъл НО другата част от елита знаят, че той е бушона и не биха допуснали и техните внуци да се преселят във един..по-добър,, свят НЕ за всички тази война е като за него -- последна !

218

innocente

преди 1 година

Почвам да ги съжалявам руснаците вече ! Много са зле горките!

217

ПРАВ Е МЕДВЕДЕВ

преди 1 година

ДОКАТО НЕ БЯХ ЧУЛ ПРИЗНАНИЯТА НА МЕРКЕЛ И ОЛАНД , БЯХ ЗА ПОДКРЕПА НА УК , НО СЛЕД ТОВА - НЕ !! ОКАЗА СЕ ЧЕ ЗАПАДА СА ИСКАЛИ ТАЗИ ВОЙНА И СА Я ПОДПАЛИЛИ СЪС СЪГЛАСИЕТО НА ЗЕЛЕНСКИ, ПОДЛО ,КОВАРНО ЗАГОВОРНИЧЕСИ ЗА ДА ВОЮВАТ С РУСИЯ.ОЧЕВАДНО ,ТЕ НЕ САМО ВОЮВАТ НО И ОЖЕСТОЧАВАТ ВОЙНАТА СТОВАРВАЙКИ ВСЕ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ ,С ФАЛША "ПОМАГАМЕ НА УК" !!!КАКТО ВЪРВЯТ НЕЩАТА ,ТЕ ВЕЧЕ СА ПРЕЖАЛИЛИ УК , ИНТЕРЕСУВА ГИ САМО РУСИЯ, С ЦЕНАТА НА КАКВО -НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЖЕРТВИ!!!!ЖАЛКО !!

216

До 237

преди 1 година

И изобщо... за каква "оригинална територия" говориш ти бе, да не бъркаш Русия със Златната орда, под чието робство е била три века ??! Дори само по тоя израз се вижда колко си заблуден ! Никой на тоя свят няма своя "оригинална територия" човече, всичко тече, всичко се мени !

215

До 237

преди 1 година

Ако ще се връщаме толкова назад, трябва да се сетиш колко от градовете там са български (и в Русия, и в Украйна) ! Но ти си чуждопоклонник, такива неща... не можеш да правиш !

214

Вярно е

преди 1 година

Русия отдавна води Отечествена война срещу руската мафия, но за момента я губи !

213

До 237

преди 1 година

Недей лъга чуждопоклоннико, Русия е в радиус от няколкостотин километра около Москва ! Другото са просто завзети територии !

212

Мда

преди 1 година

За украинците !

211

Алекс

преди 1 година

Двойка по история,Митя.Войната в Украйна не може да е новата Отечествена,защото Украйна НЕ нападна Русия.Сега Русия е в положението на Хитлер и Наполеон и съответно ще загуби войната.Водката отнема цялото време на Медведев и учебника по история остава недокоснат.