26

Анонимен

преди 1 година

Der Spiegel: Катастрофа на жилищния пазар в Германия не достигат 700 хиляди жилища. Ако правителството не се намеси в ситуацията, Германия я очаква невъобразима катастрофа на жилищния пазар, предупреждава Германската асоциация на наемателите. Според списание Der Spiegel към края на 2022 г. в страната вече не достигат около 700 000 жилища. В същото време половината от посочения брой жилищни помещения се изграждат в Германия годишно, а цената на наемите вече е изключително висока.

25

Анонимен

преди 1 година

Кризата с газта едва сега започва. През пролетта ще усетим ефекта от предстоящия икономически срив на ЕС. За богатите и оядени западняци това означава когнитивен дисонанс когато усетят мизерията, те вече почват да я усещат, но са убедени от медиите че това са само временни затруднение и когато започне отново разграбването на Русия всичко ще си бъде както преди. А българите така и така вече 34 години живеят в мизерия, за тях няма когнитивен дисонанс, но ще има още по ужасна мизерия.

24

Споко

преди 1 година

Споко, Русия рухна под санкциите, до дни, дори до часове Путин ше бъде свален, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

23

Обърнете внимание,

преди 1 година

колко често се използва думата "глобален" в почти всяка статия, на който и да е новинарски сайт... И после "независимите медии" разправят,че всичко задкулисно било измислица като в "Теория на конспирацията"! Бедния Джери,оказа се прав за всичко!!!

22

Анонимен

преди 1 година

До До 14 - Англия не е световен фактор от 30 години, а с всеки изминал месец, продължават да губят влияние и скоро ще изпаднат от 10-тката.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24 - Мисля, че икономическите пробеми за Русия додоха от санкциите. Украйна има нужда от много повеч, от 200 млрд, котио са и даднеи сега, за да продлжи да съществува. Ако утре Русия се дръпне, а ЕС и САЩ спрат да дават пари, Украйан ще колабира и ще се разпадне. Но вече имат планове и за това.

20

Анонимен

преди 1 година

Липса на рецесия означава, че се "отлага". Ако се отложи още един път, седващат криза, ще екатастрофална и неспасяема. Едни ненормалници разчитат на това, че ще питат ИИ какво да правят, то ще им акже, какво да правят а те ще накарат всички, да го правят .... Това не е от днес, а от 2011-а ...

19

Анонимен

преди 1 година

Фактите са, че руснаците реално подкрепят Путин, колкото и българите Копейкин, тоест 10-12%

18

Анонимен

преди 1 година

САЩ има бюджет от 23 трил. долара. С 100 млрд. /0.4% от бюджета си/ дадени като оръжия на Украйна ги разсипа икономически, а ако дадат още 200 млрд. долара оръжия на украинците нищо чудно и руснаците да изядат дървото. А умрело куче всеки го рита, та тогава ще си дойде и разпада. Този процес ще започне близките години, но аз по скоро очаквам да дойде някой като Горбачов и да разпусне републиките без бой. Логично е

17

Споко

преди 1 година

Споко, гладните вече руснаци излизат на улиците и до дни, дори до часове Путин ше бъде свален, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държава които ще живеят по евроатлантическите правила и ще доставят евтини енергоносители и суровини и всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

16

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме,че ще се случи,но дали нас ще ни има тогава?

15

Анонимен

преди 1 година

Преразпределението винаги е от колониите като България към господарите им, като САЩ.

14

Браво!

преди 1 година

Евала, евала на проф. д.ик.н. Димитър Хаджиниколов, най-после след 34 години мизерия и ние от периферията да облажиме и да намажеме от богатствата на западняците които те няколко десетилетия ограбваха от целия сват, сега ги преразпеределят към нас и ние да се облажиме, евала, голям кеф че сме в ЕС и НАТО, браво!

13

Анонимен

преди 1 година

"Колония се нарича зависима в политическо и икономическо отношението на територия на земното кълбо, владение на чужда държава." Нима все едно не е това евроатлантическа България?

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Трябваше да се ограбва и Русия, но засега това се отлага, понеже се оказа че имат повече ракети от очакваното." ---- планът за русия много отдавна е начертан - разпадане и инсталиране на краварски колониални правителства в новите републики... само дето забравиха, че си имат работа с хора, които не са готови да се продадат за целуфанчета и дрънкулки (банани и дънки за БГ). Обикновеният руснак също е наясно какви са залозите във войната и затова путин има такава подкрепа.

11

Анонимен

преди 1 година

Ний пак сме присакани по сердата...

10

Анонимен

преди 1 година

Няма как една империя да съществува без да изсмуква ресурсите и богатствата от периферията! Историята ясно показва какво се случва с една империя, когато спре да се разраства и да граби нови територии!

9

Анонимен

преди 1 година

Тате(ЕССР) каза, че ще ми купи коуеуо...

8

Анонимен

преди 1 година

Досега в исторически план винаги метрополията е ограбвала периферията(колониата), но сега ще е обратното според този.

7

Анонимен

преди 1 година

Обратното богатството се концентрира от периферията към центровете във Вашингтон, Лондон и Брюксел. Ние ще го отнесем най-много, по-малко западна Европа, още по-малко Великобритания и най-малко големия началник в САЩ.