66

Анонимен

преди 1 година

Писането на пълни глуупостти по повод Русия не е в полза на вземането на правилни решения. Да си зариваш главата в пясъка като щраус . Срамно е, че българи пишат такива нелепици, за да си вдигат атлантическото самочувствие. Опасно сляп народ.

65

Анонимен

преди 1 година

Какво по-нормално от това!?!Тоя Патрушев е куку мицин, какъвто и изглежда. На кого му е нужна такава Фашиска Просия? Тая Просия ми прилича досущ като Динко от Ямбол - уродливо и нагло джу дже, което като е в сила, се нафърля, а като му сплескат мицуната, почва да мяуче...

64

Не е Запада!

преди 1 година

С тази БЕЗУМНА политика Вие сами ще се заличите!

63

загрижен

преди 1 година

СРАМ - как да си признаеш, че малка Украйна мачка "вторая могучая армия в ... Украине" ХАХАХА! Да са живи и здрави - тепърва има да работят за без пари - ще дойде време да си платят и репарациите, и да им забранят да имат армия над 50 000 души, и да имат достъп до световни организации, и достъп до финансов ресурс и т.н.

62

русНАЦИ

преди 1 година

Представете си Турция да ни нападне с предлог, че турското население в България е тероризирано и идват да си освободят Кърджали. Русоробите, ще кажат: ИМАТ ПРАВО и няма да се бият за териториите на собствената си държава. Защото за П*тки

61

Анонимен

преди 1 година

Русия Запада няма как да я изтрие.Нея ще е изтрие Китай.Той работи с няколко века напред.Ако се погледне накъде отиват кандидатите за по-добър живот става ясно колко привлекателна е Русия за живот,развитие ,култура.От едва 120-130 милионното население малко повече от половината са европеидна раса.Тоест тази която движи Русия напред,Останалата част са Азия,кавказ,ескимоси и бог знае какви.Бялото население на Полша и Украйна е колкото истинските руснаци.И ще се засилва.А емиграция на руснаци раст

60

ТестКит

преди 1 година

Колкото и Кремъл не иска да признае, че се бие с украинци, си е самата истина, НАТО седи и яде пуканки и наблюдава една малка армия, която се бори със зъби и нокти за родината си. Защото няма нищо по-силно от волята на един народ да живее свободно в собствената си държава. Бабички в Украйна свалят дронове с буркани, а земеделци превземат танкове с комбайни. Силата е на лице от този народ и врага е ясен. Срам ме е от хората, които подкрепят нападения срещу суверенна държава.

59

Анонимен

преди 1 година

Русия ще трябва да отстъпи ресурсите и територията на богатите държави. Рано или късно ще се примирят с този факт. Не може вечно някакви диваци да спират прогреса и да заплашват нормалните народи.

58

Крим не е руски

преди 1 година

айде сега.. оправдания че украинските герой тупат могучая руска армия и стана за резиль..ха.ха.ха на руснака все някой му е виновен че са нация от некадърници.ха.ха

57

Бизнес

преди 1 година

Тези се бият пред нас и избиват. А децата им на всичките учат в едно и също училище. После стават приятели, пътуват заедно, правят бизнеса заедно, докато дребните се псуват, кълнът и гърчат вярвайки в химерата наречена свобода и демокрация.

56

Анонимен

преди 1 година

Вече в САЩ се изказват мнения че трябва да се " помогне" на Русия да приключи агонията, става въпрос кой да ритне бурето, стига мъки .

55

Анонимен

преди 1 година

Русия много отдавана е изтрита от световната карта. Още от както комунистите взеха властта Русия реално беше унищожена. Сега вече 1 век си правят експерименти с това което е останало. След разпадането на СССР падението беше пълно и Русия пропадна до ниво на изостанала мафиотска държава от третия свят. Сега ако без армията Русия е едно нищо. Една сбирщина от пияници и наркомани насред сибирската кал. Нито икономика, нито технологии, нито стандарт. Сега вече уважение няма.

54

Анонимен

преди 1 година

"И едно време са се водили боеве за "кота" еди коя си" - Едно време войните са се печелили от броя на танковете, преди това от броя на конницата, още преди това от броя на мечовете. В съвременната война остарели стратегии нямат място и това се видя много добре с настъплението на руснаците как нищо не можаха да постигнат, докато не включиха съверемнните ирански дронове.

53

Анонимен

преди 1 година

До sdr -- Трябва да бъде унищожена тази *** със зомбиран народ!!! --- Да се започне с тия от турското клекало, не всички само със психодесните.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54- За какво са им Соледар и Бахмут? - Едва ли само за това. Военните разглеждат ситуацията по-различно. Според едни анализи, които четох, там са последни възвишения, а след това на запад е равнина. Падне ли Бахмут, след това се открива равна територия, на която не можеш да се закрепиш и да защитават. И едно време са се водили боеве за "кота" еди коя си, защото височината държи всичко под контрол. Нямам представа дали наистина е така.

51

sdr

преди 1 година

Руските питекантропи сами се затриват, пос.ран и гаден народ с ненормални путлерасти на власт НЕ може да доведе до нищо добро-нито за тях, нито за света!!! Трябва да бъде унищожена тази *** със зомбиран народ!!!

50

Анонимен

преди 1 година

Ако се съди по коментарите грантовете са яки Запада добре плаща на сорросоидите.

49

Анонимен

преди 1 година

След войната няма да има РФ а Федерална република Русия както обединена Германия.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. В Бг се правят подобни неща и дори по лоши по неписани правила. В Бг ако нямаш връзки не можеш изобщо да живееш освен ако нямаш адски голям късмет.

47

Е

преди 1 година

Голяма наглост, просто нямам думи ! А тоя пък като го гледам, и той е потомък на порусчени българи !