51

Анонимен

преди 1 година

А дронувити знаят ли, че са свалени ?

50

Така е ..

преди 1 година

Хитлер напада Русия вероломно , а Путин нападна Украйна мироломно.Така ли е ? Така е .

49

Анонимен

преди 1 година

Добре де как така хем свалят всичко дето лети, хем из цяла Украйна взривове

48

БОТЕВА

преди 1 година

Украйна не е натовска държава. За това е и войната. Натовски държави са Турция, България, Полша и други. Но не и Китай, Индия и доста други. Светът не е Нато, нито пък САЩ. Колкото и да им се иска това на Столтенберг и на ръкуващия се с призраци. Президента на САЩ има предвид. Той дава доларите на американците на Украйна, а пък си мисли, че обикновените хора в Америка са призраци. СТОЙНЕ.

47

Обикновен

преди 1 година

Стига сте лъгали. Украйна няма толкова Гепарди ,че да свали 80 дрона разпратени по различни цели. А и руснаците използват дроновете само за примамки по които се стреля основно с ПВО ракети за по 4 милиона долара едната. Това е голям проблем за Украинската отбрана защото нашествениците постигат целите си с крилатите ракети следващи дроновете. Пишете истината а не лъжи. От сателитните снимки се вижда добре колко светят Украинските градове.

46

Бигот

преди 1 година

Украйна сваля всички дронове и ракето, но трансформаторите продължават мистериозно да се взривяват.

45

Финансист

преди 1 година

Този Соломон Паси да гледа как пее жена му Герганата, пилето шарено. Когато е бил от НДСВ, гражданинът Борисов е бил по-млад, а пък другият гражданин от Банкя си е скрил членската книжка от БКП. Знаем ги тези хора, които си мислят, че нещо в политиката на България зависи от тях.

44

Вуте

преди 1 година

Пла.тен сайт.

43

Анонимен до Отговор

преди 1 година

Хайде още един с това АКО ? Ако Украйна била в НАТО с Русия щяло да бъде свършено. Явно това АКО е много опасно оръжие на НАТО но никой не го е виждал. Ако НАТО, само ако НАТО, АКО, АКО, АКО и НИЩО. Само да напомня беше ударена НАТОВСКА държава имаше жертви и НАТО не се намеси. Някакъв смислен отговор да ми дадеш ?

42

Анонимен

преди 1 година

Пак нещо ни гъбаркат.. Уж свалят всички дронове, а цялата инфраструктура на окрайна продължава да се унищожава..

41

Убеден съм,че

преди 1 година

германското оръжие си е "върхът на сладоледа".На за да има описаните от украинците тотални резултати,за да се свалят всички руски оръжия във въздуха,е нужно да има не няколко десетки,а хиляди единици отбранителни средства,покриващи цялата територия.Аналогично и с руските системи,недостатъчната наситеност дава възможност за укр. удари.А за хвалбите на украинците-всичко свалили,всички руснаци убили...Е кой тогава им срути страната,защо не са вече в Москва?Едно е да се хвалиш,друго е да го правиш.

40

Анонимен

преди 1 година

До 37.. По скоро с Европа щеше да е свършено..

39

До 37

преди 1 година

А защо НАТО ако може да свърши Русия за няколко дни не го направи ? Нали САЩ за това мечтаят ? Ще я превземат и готово :) Наполеонееееее наполеоне !

38

Анонимен

преди 1 година

До 34.. Ще направят интервю, ама няма да мине пропагандата..

37

Анонимен

преди 1 година

Руските фашисти ще вдигнат бялото знаме, ако не са тези ирански дронове. Най-слабата (но най-мночислена) се оказа руския башибозук.

36

Отговор

преди 1 година

До ХХХ 13 Ако Украйна беше член на НАТО, с Русия щеше да е свършено за няколко дни.

35

Анонимен

преди 1 година

Свалят, ама само през деня... В тъмното ще свалят само гащитИ на краинките.

34

Анонимен

преди 1 година

Дайте лиценз за производство в БГ. Не дават да печелим. Данъкът на оръжейните фирми трябва да се повиши венномременно на 70 процента. Искаме парите на Пентагона.

33

Анонимен

преди 1 година

Вместо да превеждате статии от нета с автоматичния преводач на Гугъл, да бяхте направили интервю с някой истински български специалист по ПВО и Зенитна Артилерия, а също Зенитно Ракетни Войски, Радарни Системи, антени и всичко свързано с това, което е наистина сложна матери? Аз лично изгубих желание да напиша нещо съществено като прочетох елементарните коментари преди мен, написани от хора употребили алкохол или дрога.

32

Анонимен

преди 1 година

САЩ може да им намери още оръжия в някое техно сметтище за военна техника.