28

Анонимен

преди 1 година

Фирма "Бойко Борисов " ЕТ ще ги довърши!!!

27

Радослав

преди 1 година

До варналиев: а колкото за Хемус, тя е за герб това което беше Белене за БСП. От 30+ години я проектират, една тлъстуша Лиляна Свинеткова първо я обещаваше за 2014 да е готова, после стана 2018, след това 2022, а 2023 още не са започнали поръчките и е на ниво рисунка на фърчащ лист. И след 30+ години Хемус ще е още на ниво проектиране или умуване от къде да мине за да може да мине през терени на "нашите хора"!

26

Анонимен

преди 1 година

Помня загиналите при своге след построените магистрали на - герб

25

Логично

преди 1 година

Автомагистрали на смъртта? Не бяха ли магистралите на Бойко! А сега разбирам Бойко = Смъртта!

24

Ee

преди 1 година

Кажете кое става и кое е стока в тази 1кочина1? Пътища ли, цени ли, спорт ли, политици ли? Всичко е "ниска топка". Ама като пуснеш телевизора, мед и масли тече по улиците, не можеш да вървиш.

23

Радослав

преди 1 година

До варналиев: добре, че повечето са като теб и се навират на онова подобие на коларска пътека прокарана от стадо Лилянки Павлови през саваната и оставяте подбалканският път сравнително спокоен и приятен за пътуване. Подбалканският макар и с по малко ленти е в пъти по удобен, равен, без дупки и спокоен. А който иска да се навира на вълнообразната Тракия и да си събира пломбите и носачите по пътя.

22

Анонимен

преди 1 година

Магистрали няма но пьк има ремонт на ремонта - момчето с - 60 те милиона дето тегли без някой да попита откаде са де се скри да не е при плевнелиев в гьрция

21

точно казано

преди 1 година

Боко да върви да ремонтира коловозите по Тракия. Точно са там където по негово време ремонтираха

20

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Ан те такааааа......а един се тупаше у гърдите като бабуин, че строял "магистрали"!

19

Ралица

преди 1 година

Бойка калдаръм кадъна открадна парите от магистралите и ги инвестира в развъждането на бойкопигмей от махалата за да има кой да гласува за харем гроб и да го крепят на власт. Там са парите за пътища. Там търсете, в Банкя при най разпраната тиква която всеки ден я клатят до пръскане в харема на Ердоган, а тя крещи, въй Аллах още идвайте, че бойка кадъна за мъжки ласки е зажадняла. Къде сте бе герберокадъни, защо не защитавате лъжата на Бойка българоубийци? Нали милиарди км магистрали е направила?

18

Данчо

преди 1 година

Каквито и да са магистралите, водачите/шофьорите, ще са си все същите, а те са потресаващи!Пример: Вчера, мост, лед, усещам с 30 км/ч колата се носи върху нищото около мен обаче всякакви екземпляри раздават газ и нервничат, че карам леко...Но ако някой от тях се преметне пред мен и аз влизам в мелето..

17

Анонимен

преди 1 година

Като гласуваме за герб на новите избори - бацо ще ни построи още магистрали по инхауса

16

ma#kak

преди 1 година

Не е до магистрали, до хора е. При ограничение 140, карайки с 140 в лява лента остоянно трябва да гледащ назад, щото трафика в лявата лента е по голям от този в дясната. Не ми се вижда много ок, едни да карат със 140 други с почти 200.

15

Варналиев

преди 1 година

Лоши лоши, ама всеки кара по тях. От Варна за София всеки слиза в Южна България, на "Тракия" и оттам фучи към столицата. Колкото и да била лоша магистралата на Бойко. Щеше да има и още готови лотове по "Хемус" , ама умниците на Радев и ПП спряха строежите. Едва сега, по същия начин почнаха пак да строят. Загубиха 2 години.

14

Народът

преди 1 година

У нас нямаме автомагистрали престанете да лъжете хората!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Герб победа

12

-

преди 1 година

Не се подигравайте с гордостта на БАЦЕ!

11

Анонимен

преди 1 година

Киро шарлатанина построи нови качествени магистрали и направи корупцията нулева!

10

до 9

преди 1 година

Условия има и за много по-висока скорост на места. Вече масовият проблем е, че вземе една Е60ка осма употреба с гуми на 8 години, цялата струваща колкото половин заплата на ИТ спец, и вече полудее, че е Господ и се отрепе. Иначе казано, бързо се кара с модерна, поддържана кола.

9

Анонимен

преди 1 година

някой от тия заплатаджии да мине от Ихтиман до Траянова врата посока Пловдив и тогава да ръсят мозък по телевизията - има навсякъде дупки от 3 до 10 см и 5 вида асвалт