113

Анонимен

преди 1 година

Без машинките Протежетата на Просатанистите няма да влезнат в парламента...Връщайте хартиените бюлетини!В другите държави как гласуват?Искаме да сме нормална държава,а не сатанисти чрез машинки да гласуват вместо нас!

112

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ+ДПС+БСП, т.е. 67+36+25=128 гласа- и пак ще има гласуване с хартиени бюлетини- напук на променкаджиите.

111

да

преди 1 година

Много тъжно, да те бият много и да не може да си признаеш че си загубил. ПП - Пълен Провал

110

Анонимен

преди 1 година

Какви фалшификации с бюлетини, след като ГЕРБ са първи с машините? Доста глупаво звучи това от променкаджиите.

109

Диоген

преди 1 година

Тъжно им е на ПП,но логично е да последват съдбата на ИТН.Колкото по-бавно,толкова по-болезнено! Ще гледаме как тясното костюме на Асен Василев постепенно му става широко,а харвардската усмивка на Киро се превръща в гримасата на Джокера..Хубаво ще е да издадат общ фейлетон на тема "КАК ИЗПУСНАХМЕ ВЛАСТТА",все ще изкарат нещо от тези 7 месеца тъжни за нас смешки :-))

108

Анонимен

преди 1 година

Фалшификация е с машинките!Нелсучайно са забранени в другите държави!Сега същите гласуваха даване на оръжие и се пробват да ни въвлекат във войната!Уууууууу

107

....

преди 1 година

А тая няма да я бъде. ТОЯ ПЪТ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ И ГЕРБ ЩЕ ГО ДУХА

106

ПП = ПРЪЦ ПРЪЦ

преди 1 година

МНОГО СА ЗЛЕ МЕНТАЛНО ГОРКИТЕ...

105

Анонимен

преди 1 година

Ами той машинният вот си е прекрасен, но при едно условие - да се броят само и единствено разписките и те да се отчитат като реални гласове. Хем ще е машинно, хем ще се спечели от печатането на предълги бюлетини. Но Кирчо и Кокорчо едва ли ще са доволни от резултата...

104

Анонимен

преди 1 година

Румен Радев е виновен, че инсталира насила ПП и по този начин той е много виновен за влошеното състояние на България. Румен и ПП без флашките по машините щяха да са вън от парламента и президентството.

103

Хубава работа

преди 1 година

Кирето и Любовницата му Лена още ли не са в затвора за кражби и злоупотреби ?!

102

герб са проблем

преди 1 година

За страната ! Страха на гербаджиската администрация и шуробаджанащината ги сплотява те са единни и силни защото много от българите са станали нихилисти и избират да не се борят ! Те се надяват че хартиената измама ще им даде още един шанс да се отдалечат от Рашков ,но не се знае ! Отърваване на кожата ,оставане на работа и усвояване на нови евро средства и складиране за черни дни е движещия мотив за победа ! Точно от подобни европейци има нужда страната та да я втасаме още повече !

101

Анонимен

преди 1 година

Калъчите от ПП наистина си повярваха, че са някои. Те без машини няма да са в парламента. Тези некадърници никой не ги знае и никой не го интересува за тази *** събрани накуп куцо и сакато.

100

Анонимен

преди 1 година

ПП не ги интересува България! през зимата отиват при чалгаря!

99

Случаен

преди 1 година

ПП управляваха точно 8 месеца и 1-во - Ковида, 2-ро - войната в Украйна и цените хвръкнаха - спекулативно. ГЕРБ се напъват, защото ще ни дават от ЕС около 10 милиарда пари за компенсации, затова е цялото внимание. Така разбират те икономиката - да лапкат наготово.

98

В ЕС не са глупави

преди 1 година

Стига с тези фалшиви машини ! Искаме си хартия като в цяла Европа!

97

Анонимен

преди 1 година

Съд и затвор за ХАРВАРДСКИТЕ крад..ци.

96

Анонимен

преди 1 година

руски роби пишат тук, айдеее текезесари, ревете

95

дада

преди 1 година

НАЙ - ГОЛЕМИТЕ ПРОИБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ СА ЕВРОТО, БЮЛЕТИНАТА И ОРЪЖИЕТО ЗА УКРАЙНА??? КАКВАТО И БЮЛЕТИНА ДА ИЗМИСЛИТЕ, НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВАМ, МАААСКАРИИИ!

94

с.Юрково

преди 1 година

Тези от ПП излязоха по-големи клюкари от БСП.Задминаха ги.Вместо да седнат и да мислят за хората, те зе занимават със сплетни и одумвания, като в кръчма.Жалко.