137

Ралица

преди 1 година

Тези писачи дали са нормални дето пишат или живеят на пустинен остров или са извън регулацията

136

Анонимен

преди 1 година

Само заради Балкански поток би трябвало да те осъдят за национално предателство, а не да предлагаш правителство...

135

Анонимен

преди 1 година

"Няма как да ни бъде отказано да съставим правителство и след това да подкрепяме другите. Обратно - тези, които няма да подкрепят нас, няма какво да очакват след това."-- ох, миличкият. Всички със що-годе нормално функциониращ мозък разбраха, че от такива правителства, които ги определя престъпник като борисов полза няма. Ти си за затвор, за каква маса мечтаеш ?

134

Винету

преди 1 година

Много е *** , признавам.

133

Анонимен

преди 1 година

Ако е като вашите правителства които даваха на пенсионерите по 1.8 увеличение на пенсиите по швейцарското правило по-добре да няма

132

Анонимен

преди 1 година

Има видео как Мъск влиза в централата на туитер и носи на ръце една мивка -- прави нагледна илюстрация на фразата -- let that sink in ! -- която може да се преведе по два начина -- набий си го това в главата !, или -- пусни тази мивка вътре ! Вероятно цензорите са я използвали често в първото значение. Напр. акаунти са били закривани за неправилно обръщение към трансджендъри. Двама от уволнените са с индийски имена, единият е с английско -- фин. директор.

131

....

преди 1 година

Пак е изрекъл куп плоски спекулации. 1. Господ е този, който прощава според хриястияните, да, но според православието СЛЕД като човек искрено се разкае, а според католиците, СЛЕД като мине през честилището, т.е. през осъждане. 2. В еврото не би имало нищо лоша, както няма лошо и във въвежднето на единни мерки като метър, километър, литър, тон и т.н., ако еврото изначално не беше замислено като функция на долара, и ако не беше средство за икон. влияние и унищож. на нац. д-ва, Герм, НЕ е независим

130

Анонимен

преди 1 година

В сащ Мъск купи туитер за 44 милиарда. Следващият президент ще бъде избран от Мъск през туитер. Първото нещо, което направил след покупката е уволнението на тримата директори, единият от които определял цензурата и закриването на акаунти, един такъв закрит беше на тръмп. Ха-ха, хи-хи !

129

Анонимен

преди 1 година

Едно време заради такива мошеници като този хората са отивали в гората и са ставали партизани. Днес не е нужно -- разполагаме с интернет и можем да ги разобличим съвсем легално. Нека се съпротивлява, нека се гърчи, колкото си иска, той е в нашите ръце и няма как да се изплъзне. Деянията му се виждат с просто око и хората го гледат с презрение.

128

Анонимен

преди 1 година

Щом си в играта Борисов, не давай на никой да те разиграва. Само печен Човек, като теб може да състави правителство и да управлява в този тежък за България период.

127

Анонимен

преди 1 година

В парламента се гласуват закони от депутати, които даже не са ги прочели, гласуват по команда от партийния шеф, този шеф е на каишка на едно чуждо посолство и получава оттам директиви как да се удари икономиката за да се ограбва от чужбина без проблеми. Заплатите на депутатите са високи и единственото, което се иска от тях е да гласуват по команда, а самите текстове се подготвят от други хора, също платени да произведат проектозакон с много вратички. Всичко е прозрачно и изключително вредно.

126

Анонимен

преди 1 година

Би Би е пълна трагедия.ако иска да помогне на България най добре да се откаже

125

Анонимен

преди 1 година

Резултатите на герб са от неговото обикаляне по села и махали -- при социализма нямаше такава административна единица, където може да говори свободно на диалекта си с много турцизми от рода на демек, уйдурма, кандърма, гюрюлтия, ха-ха, хи-хи, вие сте прости и аз съм *** затова се разбираме. В неговата партия членската маса е на това ниво. А ръководството и експертите около него на пресконференции и т.н. са на заплата и нямат право на мнение -- каквото каже шефът това е, отговорност никаква.

124

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Пак е тръгнал да обикаля села и паланки.........а на тези които викали "Бойко, Бойко......", определено са им платили!

123

Ами сега

преди 1 година

Преговори няма да има,ясно е че преговори са само в Народно събрание.където Лохко не е стъпъл,няма и да стъпи.СТО ПОЦЕНТА ЩЕ БЪДАТ ЗАдКУЛИСНО !!

122

Анонимен

преди 1 година

"Той призова да се говори за правителство преди връчването на мандатите" -- тоест да се втълпява на населението, че нещата са нормални, той е ни причьом, не е задигнал милиони от строежи на автомагистрали и т. н. и тем подобни. Няма да ти се удаде да се изплъзнеш, не си чак толкова неуловим.

121

Анонимен

преди 1 година

Говори за германия -- за толкова неграмотни смята българите, "ей сега ще ги финтирам с няколко лафа за белия свят" -- ха-ха, хи-хи ! След няколко месеца ес може да се разпадне, толкова некомпетентно управление досега не е имал. Бил се определил за украйна -- ами заминавай там да се биеш на фронта, за друго нямаш ум в главата си. Партия герб трябва да бъде обявена за вредна за България и разтурена, като гнездо на чужди агенти, които искат да ни въвлекат във война, и източник на корупция.

120

Ръб!

преди 1 година

Бойко е доказан лъжец от съд и прокуратура.

119

Анонимен

преди 1 година

Това лице трябва да бъде разследвано и съдено за предателства и произтичащите вреди от тях върху българската икономика -- 1) спиране на южен поток, за да угоди на сащ ; 2) спиране на аец белене, същата причина ; 3) построяване на газопровод през бълг. територия до сърбия, без България да може да ползва газ от него ; 4) мафиотизиране на съдебната система, така че и до ден днешен не може да бъде разследван и вкаран в затвора за вредителстването си срещу българската държава.

118

ВИНЕТУ

преди 1 година

Превод от индиански Да се чете имам много щкафчета,ше подкупя всеки,само да съм на власт,и да не ме вкарат в затвора