94

в Турция

преди 1 година

...цената на украинка вече е 5 евро на час.Па са и убави!

93

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е достоен лидер Лидер , който народа трябва да уважава Рядко е в такива трудни времена на изпитание каквито са войната да отстояваш .Рядко лидер не се е огъвал.Трябва да отсъди е по достойнство Защото ако се замислим такива ни липсват.Затовв нямаме държава и народ.

92

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски се жалва от ударите по Киев и по други градове. А ти как, *** Зеленски, мислеше: за тебе може, а за другите не бива?Осем години бомбирдираш мирни хора, унищожаваш инфраструктурата в градовете на ДНР и ЛНР, мяташ снаряди по АЕЦ, взривяваш мостове, обстрелваш важни обекти..- това може?А сега, когато започнаха да летят ракети над главата ти не може?Предупреждавахме те, Зеленски, че Русия все още не е започвала."

91

Анонимен

преди 1 година

А факта, ,че Украйна проси оръжия и пари отвсякъде, вкл. и от нас за какво говори?

90

Анонимен

преди 1 година

Според руските стандарти за ,,християнство," народа е със статут на животно.Човек ще стане само когато отиде в ,,Рая".Но тук на земята трябва да бъде изтребване.Държан гладен.Употребяван за всякакви дейности по прищявката на ,,богопомазаните"...Царя и неговите велможи Всички ,,богопомазани" владици .А особено Патриарха...На него му пеят църковни песни....,,На многая лета Владиков"...демек, вечно му царство на земята.....Сами преценете...по разум...

89

Анонимен

преди 1 година

Погледнете се бе руски нещо,астници.Вижте на какво сте способни Право казва един тука Търсите помощ от Индия и Иран.Две държави по развитие от 5 ти век.До там ли я докарахте.Ами и вие не сте мръднали от 5 ти век Освен с жива сила и поголовно изтребване на собствената си войска по нищо не се различавате.За вас народа е с цената на животно.А

88

Жоро Игнатов

преди 1 година

Зельо, нали сте в контраофанзива? От какво ще се защитаваш?

87

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се защитят от хаотичната стрелба по цивилни цели на руснаците с купените дронове от Иран, иначе до дни ще си върнат Херсон. Руснаците бягат, опять

86

Анонимен

преди 1 година

На този му гледах клипове, как го записва цял екип от хора на снимачна площадка. После наслагват кадри и ей ти го накрая в Киев. Тотален лъжец, измамник и клоун. Кой го знае изобщо от къде предава актьорчето хахахахахахахха!

85

Анонимен

преди 1 година

Вечe се обсъжда освен електропреносната мрежа, да се бомби и ВиК мрежата. Без вода, с течащи фекалии, как ви се струва независимия живот. Най-вече в градовете. Те му казваха , че още не са почнали, но той от видеообръщения нямаше време да ги чуе. Е, вече и ще замирише.

84

Анонимен

преди 1 година

К*ва защита бе нали сте в контраофанзива???

83

Анонимен

преди 1 година

Русия ще пропадне.Краят на една империя на злото винаги идва с една грешка.И тази грешка беше нападението на съседна страна Украйна.Без причина Без обяснение.Така свършват всички зли империи.От глупост.Рим е просъществувал 17 века Но Рим е градял Рим е творял.Рим е зачитал правата на гражданите си.Рим и неговите закони още се ползват.За Рим има приятели.А не врагове.В Рим няма националисти...много важно и съществено ....В Рим е нямало руснаци и комунисти!!

82

Анонимен

преди 1 година

Млад украинец ще се жени. Баща му го учи: - Първо ще вдигнеш булката на ръце, за да разбере, колко силна е Украйна. Вечерта в спалнята ще разкъсаш дрехите и, а после и твоите, за да види, колко голяма и красива е Украйна... В този момент се обажда дядото на младоженеца: - После си набий една, за да разбере, колко независима е Украйна...

81

до 80

преди 1 година

ДА! прз пети век не е имало Русия. Да. В Сибир, в Азия е било съвсем друго. Напрмер: климатът е бил друг. Когато Хитлер е бил на власт, той много се е интересувал от Азия, от старите религиозни учения. Пращал е експедиции в районите И на днешен Китай, на снешна Монголия...Една немска експедиция се е натъкнала в пустинята Гоби на мумия на разкошно облечена и нагиздена млада жена, натъкнали са се останки от голям град с висока материална култура..А в Баку в историческия музей има ГЛОБУС от 7.век!

80

Мдаа

преди 1 година

Тия са толкова способни да се защитят че вече като чуят да бръмчи косачка за трева и цапат памперсите.

79

Е вижте го

преди 1 година

Как да си унищожиш държавата.Е гледайте човеето на снимката.Добре че бутнаха Кире Простото че и ние вървяхме на там.А васалите от Щатите щяха да си бичат макдоналдс и да гледат ШОУ.

78

Анонимен

преди 1 година

Зельо, за каква възможност за защита говориш бе бате, 50 държави ви наливат оръжие и пари а вие 7 месеца не можете да се оправите с 200 000 души. В момента край Лиман руската артилерия ви мачка като валяк асфалт.

77

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 80. А да ти напомня ли къде беше САЩ през 5-ти век?

76

Анонимен

преди 1 година

Пратете ни украински войски да ги научим как по НАТОвски да се преструват, че ще се бият на страната на НАТО. Е тук, по форума има 500 боеца дето не са си излизали от хоум офиса повече от година.

75

Културен

преди 1 година

Вие от Днес БЖ не разбрахте ли че колкото и да го наивате всяка сутрин този не-добре с главата заради американските на-ци човек не правите услуга на шефа Ви понеже на хората им омръзна.