18

Христо Христов

преди 1 година

Пожелателно мешат две съвсем различни факта. Германия и ес фалират заради сбърканите си модел и ценности. Колкото по-бързо се затрият - толкоз по-добре!

17

Анонимен

преди 1 година

Глопусти Германия е най заселената държава в ЕС 84 млн на територия колкото Полша която е 27млн.Нямали ряботници хаха по скоро нямат роби никой не се навива вече да бачка за смешни пари

16

Аааа! Сега разбрах!

преди 1 година

Настроението в Русия - тревожно, обществото е в тежка апатия ... за ЕС!

15

ХА ХА! Горките!

преди 1 година

"Рязкото покачване на цената на труда може да е благодат за работниците, но за най-голямата европейска икономика това е удар по конкурентоспособността, който едва ли може да дойде в по-неподходящ момент."

14

Нямало работници?

преди 1 година

"германските служители в публичния сектор искат увеличение на заплатите с 10,5%, а металурзите - с 8%." - или няма желаещи?

13

пича

преди 1 година

друго си е да вкараш брадати дечица с ай кю на едноклетъчно и после да ревеш. Това е положението. В държавите с голЕмо бъдещете младите мъже стават само за е****. Но това е и целта. На т.н. елити не им трябва образовано население, а първобитна сбирщина

12

Хер Флик от Гестапо

преди 1 година

Меркел нали внесе работници от Африка и Азия - те да работят!

11

Анонимен

преди 1 година

Немците ще се оправят,не им гледайте в канчето.Ние да си изчистим нашата къщичка,че кьорав инвеститор няма да дойде при комунистите тук,дето са се окопали във властта.

10

С други думи:

преди 1 година

"С трици май муни не се ловят!"

9

четохте ли текста?

преди 1 година

Както винаги заглавието е леко-далеко като Калеко Алеко! Не че няма работници - просто никой не се хваща на ниски заплати при тая инфлация! КРИЗА му се вика!

8

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами докато едни другаре и товарищи чакаха Германия и "Загниващия запад" да се сринат икономически, взе че се срина СеСеСерето им, сега идва ред на путинската федерация ... !!!

7

хаха

преди 1 година

започнаха пак да мечтаят родните русофи ли, че видиш ли Германия фалира. Няма да ви огрее , не си правете илюзии :D:D:D:D

6

До 1

преди 1 година

ем да, застрашен е от фалит някой който има, ти като нямаш, какво да изгубиш, че да фалираш?!? И най вероятно ти знаеш за Германия нещо повече от тях самите! Сипи си още една ракия, да се помислиш за още по-умен и важен!!!

5

Муахаха

преди 1 година

После се чудите защо Европа не говори за мирни преговори в Украйна?!?! Войната всъщност е добре дошла за големите държави в Европа, за САЩ, за Русия! Тестват си оръжията в реални условия, пълнят хазната с високите акцизи от високите цени на горивата, едни кръгове се пълнят и гушите от прекупуване на руски газ и петрол, и в Германия и Франция влизат нови, бели работници!Умирали там някакви на бойното поле ... за едните не са свои, за другите - имаме си много в Русия, можем да си го позволим ...

4

Ганчо Гришев

преди 1 година

Значи да разбираме, че Германия е гола вода а България е процъфтяващ рай.

3

Бай Илийчо

преди 1 година

Назе тва кво ни интересува ?

2

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

Верваме ви, че няма Работници! А Газ и Ток - Има Бол, нали?!

1

Анонимен

преди 1 година

Германия е фалирала ама още не го знае!