69

турист

преди 1 година

За първа година срещам много руснаци на екскурзия на Витоша София БГ

68

Кольо

преди 1 година

Баси,не предполагах,че руснаците са най-големите дезертьори в света ?!Май някой турга повече сол на манджата ?!!?!?!Айде холан...

67

до 74

преди 1 година

Аз недоумявам кое и как не разбра, че и НАТО има доста голям ядрен арсенал, при всички случаи предостатъчен да превърне Русия в пустиня. Но от това интерес няма никой. Разни там Топол-М и Сармат (я има 1 брой, я- не) си съществуват от 60-те. СССР плашеше гаргите с тях. Айде Сармат е нещо по-"модерно" де, ама то и С400 и С500 са много модерни, ама на- реактивни системи от 83-та се подиграват с тях и минават на парад.

66

Анонимен

преди 1 година

В РУсия имам много приятели и съм бил над 20 пъти по бизнес проекти и на екскурзия, както и на гости. Интелигентни, успели, млади, заможни. Предимно ИТ спецове. Ами, още в началото на войната повече от половината избягаха посока ЕС и офисите на компаниите си там. Останаха малцина. Тези, които се радват на войната, са нещо като нашият заблуден провинциалист русофил. Просто социалният статус и мисленето са ръка за ръка в 90% от случаите. Има и изключения. На вилата имам съсед фермер върл русофоб.

65

До 56

преди 1 година

До Анонимен Ръководството на смелите украински мъже не е започвало тази война. Освен това те защитават родината си, а не воюват на чужда територия.

64

пуйката

преди 1 година

НАТО не може да се намеси пряко,оти му не стиска.500 х 500 от 2-ри октомври е в океана според италианското издание "Ла република" за учение.Става въпрос за "Оръжието на Страшния съд".Ако едно торпедо избухне до Ню Йорк Емпайър Стейт Билдинг е висок 443 м,а вълната е 500 м и ще измине 500 км,т.е. ще достигне Вашингтон.Това е положението,едните създават ваксини,а империята оръжия които ги обезсмислят.

63

Анонимен

преди 1 година

Забавни са ми коментарите как с бръснати крака на война не се ходело. А как се ходи? Със шкембака и сребърната верига и празните приказки ли? 95% от мъжете у нас са много "смели", ама на- аутсайдери в живота и тотални бедняци. Все някой друг им е виновен. иначе на война първи да ходят- адски смели. Той не смее две биещи се деца да разтърве, не смее да защити някой от грабеж на улицата, тотален страхливец, ама на война щял да ходи... Ех, ех... Не смее увеличение на заплатата си да иска, ама...

62

Путен

преди 1 година

Бе как да не е твоята война, баш твоята е. Аре тръгвай да се биеш.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 73 Ами защо не пробват след като е толкова лесно? Правили са го много пъти в последните години при това за далеч по малки,, провинения'' срещу разни разни к амилари разбира се. Но пък от друга страна сега най големия трън в очите им директно нападна тяхното най голямо протеже, а трето половите не искат да му помогнат.

60

Анонимен

преди 1 година

До 72.....НАТО не мобилизира хора от улицата за фронта.Това не е Путин и скапаната им армия.НАТО има постоянно действаща бойна единица.Обучена и със план и стратегия.Не руската пияна войска която стреля на посоки и на килограм бомби.Нещо си сбъркал с определението за мобилизация.Руснаците обстрелват църкви и магазини.Не щото им се иска С защото толкова са обучени.Келнери и бръснари стават артилеристи.

59

Анонимен

преди 1 година

До 75...НАТО не мобилизира хора от улицата за фронта.Това не е Путин и скапаната им армия.НАТО има постоянно действаща бойна единица.Обучена и със план и стратегия.Не руската пияна войска която стреля на посоки и на килограм бомби.Нещо си сбъркал с определението за мобилизация

58

66

преди 1 година

Нато ако започнат да мобилизират хора, то вече всичко е приключило. Нали идеята е да има Нато. Обезсмисля се цялата организация ако аз ще ходя на фронта. Генералите ще си почиват ли?

57

Анонимен

преди 1 година

До 70...руснаците няма и да реагират ако ,,меките китки" ги нападнат.Всичко ще приключи за часове.НАТО не е Путин и скапаната им армия.Която вече месеци се измъчиха с една Украйна.

56

Иван, безработен

преди 1 година

Иван, безрботен, живее в паланка в тундрата. "Да, много се зарадвах на повиквателната! Чух, че с малко повече късмет на фронта човек може да се сдобие с маратонки или пералня, а също, че има и жени за изнасилване, от което ми се разтреперват партенките, толкова се вълнувам. Путин е велик човек и стратег. Да тръгваме!"

55

Аз

преди 1 година

На онзи дядо Путин като му се играе на война да ходи той и да даде пример, а не да си седи у тях и да праща хора, които не искат това!

54

Анонимен

преди 1 година

42: точно в 10-ката. ще отидат 10 човека и всичко останало ще се покрие или избяга. С бръснати крака не се ходи на война. БГ е обречена във всчко едно нещо и сме по зле от Сомалия

53

Анонимен

преди 1 година

,, Щеше да е друго ако някой ни беше нападнал'' Казва Данил. На това трябва да обърнат внимание меките китки, ама те са наясно и затова не смеят да скочат открито на руснаците.

52

Анонимен

преди 1 година

Това не е моята война! - Как украйнци летуват на Черно море и почивката им из цяла Европа е платена от ЕС. Факт

51

Анонимен

преди 1 година

Копейчо да събира привържениците и да ходят да попълват бройки , кво само си купуват къщи с моите пари ?!

50

Анонимен

преди 1 година

Сидеров защо не е ходил войник?!По какъв начин се е скатал от служба на Родината?!