66

осемсантиметровия пу

преди 1 година

Путин е осемсантиметров. Потвърдено от източници от няколко разузнавания. Висок е 162 см - Мишутсин съшо е 164, Медведев 160. Путин обича да се обгаржда с ниски мъже. И носи смешни обувки с ниски токове. Та - путин е джудже.

65

Анонимен

преди 1 година

До 70 - вместо да трещиш с глупостите си, използвай Гугъл (Google) и потърси информацията която ти трябва... Толкова ли си изостанал че не знаеш как да използваш Гугъл???

64

Анонимен

преди 1 година

Този гноясал из.род ,трябва незабавно да се екзекутира !!!!!!! И един ден повече не може да съществува повече военнопрестъпник N 1 !!!!!!!

63

ДО 68

преди 1 година

170 СМ ДРУГ ПЪТ! И ЖЕНИТЕ СА ПО- ВИСОКИ ОТ НЕГО ПО СНИМКИТЕ. 164-165 МАКС!

62

Анонимен

преди 1 година

ТУКА ВЛИЗАМЕ В ТЕОРИЯ НА ХАОСА...

61

Анонимен

преди 1 година

Тука има неколцина които пишат за "джуджака"... Не ми стана ясно кой имат в предвид, Предполагам Путин - 170 см. Ама Зеленски е 170 см а и Олаф Шолц е 170 см... Та кого имате в предвид ??? Руския президен, Украинския или Германския канцлер ??? Те (и тримата) са само джуджаци - а бг исполините са със среден ръст от 168 см какви са .... хахаххах

60

Анонимен

преди 1 година

РУСИЯ РАЗСИПА: БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ, ЧЕХИЯ , СЛОВАКИЯ, СЛОВЕНИЯ, ХЪРВАТИЯ, СЪРБИЯ, УНГАРИЯ,ГРУЗИЯ, АРМЕНИЯ,ЕСТОНИЯ, ЛАТВИЯ, ЛИТВА, АФГАНИСТАН, СИРИЯ, КУБА,ВЕНЕЦУЕЛА, ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ?

59

Анонимен

преди 1 година

Там вече няма цели, има само хрумвания, което си е... опасно състояние на личността.

58

без зимни уноформи

преди 1 година

оказа се ,че рашките нямат зимни унофрми. Няма и калашници. Генералите са разпродали всичко от складовете. Намериха зорлем малко зимни уноформи от ...1920 година. Рашките са обречени.

57

Анонимен

преди 1 година

НЕ Е ЛУД КОЙТО ЯДЕ ЗЕЛНИКА, А КОЙТО МУ ГО ДАВА! САЩ ДА СИ ПРАВЯТ ИЗВОДИТЕ!

56

Баба Цола

преди 1 година

Цяла купчина от гледачки има в БГ, Русия,ЕС. Те защо мълчат? Чакат май .....И те не знаят...

55

Сата НАТО

преди 1 година

Давате ли си сметка, че занимавате милиарди хора, от тях стотици милиони млади, здрави и прави, с личността на един смачкан 70-годишен нещас ник ?

54

путин е отчаян

преди 1 година

Украинците обърнаха войната с 18 химарса. Лендлийза почна и вече имат 40. Идват и ейбрамсите. Ако не беше отчаян путин нямаше постоянно да вдига залозите.

53

Анонимен

преди 1 година

Това е въпрос от криминалната психиатрия, но от диващината му са помрачени всички руснаци, вкл. истински велики хора като Толстой, Чехов, Чайковски, Рахманинов, ...

52

ДО 50

преди 1 година

ПРОТИВОРЕЧИШ СИ, ШИЗОИДНИ ДРУГАРЮ! ЧЕ ТЯ СЪРБИЯ НАЛИ Е 2 ПЪТИ ПО- ДОБРЕ ОТ БГ, А ПЪК СИРИЯ ДОБРУВА - УПРАВЛЯВАТ Е СЬЮЗНИЦИТЕ НА ПУТИН!

51

Анонимен

преди 1 година

Кво може да се случва?! Самият той нареди да гръмнат северните патоци и мостето, този лъжеатентат е поредното доказателство, че Путин е лъжедиктатор на лъжеимперия. Ако Украйна беше ударила, моста щеше да е на дъното при крайцера Маскве, а сега в момента има нужда само от няколко козметични ремонта. Просто и ясно. Кво може да се случва в главата на човек, който не е спирал да лъже в продължените на 70 години?!

50

Киро Канадеца

преди 1 година

Невероятна тъпотия. Загуба на време да я четеш. Розовите очила ми липсват. Чак такава пропаганда е страшна даже за мисирките, псевдожурналистчета.

49

Анонимен

преди 1 година

АБЕ Я МИ ОБЯСНЕТЕ КОПЕЙКИТЕ КАК ВОВА ВОДИ ХЕМ ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ С УКРАЙНА, АММА СЪС ЗАПАДА ВОДИ ВОЙНА? НИНОВА НАЛИ ВИКА, ДАНЕ ДАВАМЕ ОРЪЖИЯ, ДА НЕ УЧАСТВАМЕ ВЪВ ВОЙНА? ТА РИБА ЛИ Е, РАК ЛИ Е? ТИПИЧНА ШИЗЗОФРЕНИЯ РУСКА! НЕ САМО В ГЛАВАТА НА ПУТИН!

48

пуйката

преди 1 година

Вече и главата ли му отвориха и откриха,че и той не знае?Напредва науката напредва и няма нужда от гадатели.

47

Анонимен

преди 1 година

Ами мисли навярно като тия, които разсипаха Югославия, Ирак, Афганистан, Сирия, Либия...И какво се промени?