13

Анонимен

преди 1 година

Цената на желязо,стомана,дърво е вече много под началото на войната.Но *** си е *** и винаги гледа килипира.

12

Алчен брокер

преди 1 година

Кварталите са пълни с ПРАЗНИ апартаменти.Симеоново, Драгалевци, Малинова долина примери за ново и АЛЧНО строителство.Някой имат по 3,4 и повече апартаменти и продават смело наемите са смешни.Няма файда.

11

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че новите жилища са скъпи, заради скъпите материали. Да кажем, че има основание да се вдига цената на кв.м. Интересно ми е обаче, защо 60 годишна гробница, собственост на 25 годишен наследник си вдига цената? Аналогично е и при автомобилите. И още по-интересното е че хората приемат това за нормално и купуват, защото са чували някъде, че "пазара определя цената"(любим лаф на брокерите). Спрете да купувате стари жилища на измислени цени, за да се нормализира малко този пазар бе хора!!

10

MR Buch

преди 1 година

Все по достъпно ми е да купя жилище в западна европа, в нормален средно голям и уреден град. Тук в Бг някой ще ме закопа жив ако му направя забележказа силна музика, за това че ме наводнява или че си хвърля *** през балкона, но пък щеполуча удоволствието да си го купя все по - скъпо това жилище в БГ

9

Асан

преди 1 година

Който има пари купува който нема пари не купува :)))

8

Анонимен

преди 1 година

Броят на сделките пада,лихвите в цял свят се качват нашия ненаситен Шопов сделки и скок на цени сънува.

7

Анонимен

преди 1 година

Лихвите тръгнаха нагоре и много скоро цените на имотите ще се сринат тотално. Балона ще гръмне до 2-3 месеца.

6

Анонимен

преди 1 година

А сега и кредитчетата тръгнаха нагоре, ще се оформи една лихвица 8-9% да има да си плащате дорде сте здрави!

5

Анонимен

преди 1 година

Строенето е лесно! Да видим после как ще е събарянето!

4

Бибо

преди 1 година

Честно да ви кажа не знам каква криза в стоителството. Във Варна в момента са стои като за последно. Само местенце да има и се започва. А колко мои познати им събориха къщите за да вдигнат блокове не е истина. Така че за да се строи толкова много значи се купува......

3

Анонимен

преди 1 година

Стига сте му давали трибуна на тоя Георги Шопов -човека има фирма Тобо Груп и продава на зелено -а сайта днес е собственост на Инвестор медия която прави пари от имоти със сайта си imoti.net .Стига сте манипулирали хората с лъжливи статии ,вижте банките и лихвеното цунами което се задава в световен мащаб .

2

Анонимен

преди 1 година

Колкото повече се помпи балона, толкова по-лошо ще се спука. А в тая криза на зелено да купиш, и то на кредит, трябва да си с отрицателно iq.

1

ей сега

преди 1 година

2023 като през 2008 и 2009 ще си дойде всичко на място.