193

Военен брокер

преди 1 година

До shimbakaАхмад -най-обикновенни предатели -страхливци.Шамил е сила ,Кадиров е шпакловчик.

192

К1Д

преди 1 година

На 70 години, а издава заповеди за убийство на цивилини .Незнам тоя дали вярва или е сатанист или най-обикновен комунист. Големи грехове нечовешки -над 1000 дечица умряха досега срам ,срам ,срам.

191

Антрополог

преди 1 година

До АнонименВъв войната между Иран и Ирак действаха петролните лобита с поставени политици.Има много нефт ,който е винаги повод за война,май има и некви залежи и в Украйна може би в Черно море наистина има много горива както казваше директора на БАН Варна-гориво за 100 години за цяла Европа ама го убиха.

190

Анонимен

преди 1 година

Е ясно е, че тази война е най лошото нещо за Европа и света, чрез нея много народи ще преживеят кошмарни последици във всички сфери! Дано се опомнят някои хора и прекратят всичко това!, докато не е прекалено късно, защото лошото не подбира богат или беден, а се стоварва върху всички!

189

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 217 Лош е ,защото е ходил да громи ИДИЛ/ Ислямска държава / в Сирия и обърка плановете на САЩ

188

Спасете руснаците!

преди 1 година

Самите руснаци са също заложници на Путин,какво може да направят гражданите-нищо.Хора като Алла Пугачова избягаха машината за контрол и терор над народа е безмилостна 300 хилядина частна армия на Путин заедно с хиляди специалисти дебнат всеки дръзнал да каже нещо.Политик в опозиция веднага става жертва на катастрофа или на чеченски гангстери на Кдиров в най-добрия случай лежи в лагер.

187

Анонимен

преди 1 година

До Арамагедон гандом -------- И затова САЩ решиха да избият стотици хиляди до над милион цивилни в Ирак . Ей тъй , за да му отмъстят и да го накажат . Интересно - Като нападаха Ирак , САЩ не са споменавали за това като причина за двете войни . А защо го подкрепяха в Ирано -Иракския конфликт , който завършва 1988г . Тоест по-времето , когато е трепел хората си . Нима САЩ не са знаели . Защо още тогава не са го свалили от власт . Виждаш ли , какво е лицемрие по американски .

186

Разбрах

преди 1 година

До АнонименХоди да му правиш куни на кенерала ,щом така си хлътнал по него.

185

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах защо бил лош генерала. За това, че бил безмилостен или за това, че е компетентен? Ами на украинските наците им трябва точно такъв.

184

Роко24

преди 1 година

До MargarethТъкмо викам тая кантонерка днес не писа и хоп дойде.Гълташ ли иначе?

183

Арамагедон гандом

преди 1 година

До АнонименВ Ирак Садам Хюсеин изби 100 хиляди кюрди с газови бомби,600 хиляди кюрди се спасиха от Садам бягайки в Турция.Стига с тоя Садам -убиец е.Сърбите избиха с чукове жени и деца в Босна- обградени и предали се цивилни,взеха за заложници холандските войници от корпуса на мира.Виетнам бяха в гражданска война и САЩ реши да помага на десните войната там беше нежелана от амерканците и предизвика многомилионни протести в САЩ.В Сирия Асад също избиваше кюрди и сунитски араби.Нищо общо...

182

От Вселената

преди 1 година

"Когато през октомври 1944, съветските войски навлизат в Прусия, започват грабежи, убийства и кланета" - Йорг Фридрих "така, че дори в безстрастните наблюдатели те създават впечатление на монголски орди" " в една ферма видяхме пет деца чиито езици бяха забити с пирони за масата" - съобщава очевидец от село Хайденкруг. Малко по късно той открива "пет момичета завързани с въжета и силно издрани гърбове, без дрехи, като че ли са били влачени по пътя в продължение на километри"

181

Герань

преди 1 година

Дискотеката продължава. По случай рождения ден на генерал Армагедон. Декомунизация до последният ТЕЦ, ВЕЦ и мост. Безценно и демократично. Хаххахаххххаха

180

Анонимен

преди 1 година

До 210 вчера имаше протести в Европа букви новини. Имаше и за освобождаването на Асандж,сигурно даже и не си разбрал. Обаче ни информират постоянно за протести от сорта газуитми с 5 купени протестира.

179

Рашистан

преди 1 година

Тия събития Немцов ги предвиди в итервюта още преди 10 години,убиха го в центъра на цивилизована раша.Навални гние в лагер заради няколко новини за парите на Путин.Вие наистина ли искате да живеете в най-големия лагер на Планетата ?

178

Анонимен

преди 1 година

Голяма боза е тая статия. Напишете в гуглето САЩ Ракка ООН и вижте какво е становището на ООН по този повод. Или напишете цивилни жертви в Ирак и ще ви излезнат космически цифри от порядъка на над 1 милион. Затова никой не ни информира толкова обилно , всекидневно. А да и статията на Daily Mail да преведете От оня ден. Ловуваме колаборантите и ги застрелваме като прасета. Всеки може да я прочете ,ако знае английски, вчеравТелеграм има клипчета как укронацитата хвърлят в трапове и заравят цивилни

177

Анонимен

преди 1 година

До Костя по мостя 207 САЩ използват летищата ни за доставка на оръжия в Украйна . Значи можем да се сърдим само на родните управляващи , ако Русия реши да ги унищожи . Така излиза по твоята логика

176

Костя по мостя

преди 1 година

До АнонименМост ве мост -за доставки на оръжие е в момента ,а 83 ракети по градове -нема проблем ,мост-аааууу тероризъм ,гавра ,геноцит ,фашизъм уааааа.Ракети по центъра на Киев-мирна антитерористична пресвета операция на свети Армагедончик Путинчик-светците борци за мир и славянско братство

175

Анонимен

преди 1 година

Хора Путин не трябва да умира стига сте му желали смърт. Той трябва да живее поне до 120 години в тъмница при строг режим за да осъзнае какво е направил.

174

юбералес

преди 1 година

Този още първия си ден изтреля 83 ракети и 24 дрона на стойност 280 млн. $ за да убие 8 цивилни. Така и баба ми може.