546

Кат се ръмбите

преди 1 година

Като се ръмбите и псувата Мъск,ще ручате жабетата. Мъск по ген е немец,а заради укрите гръмнаха газопроводите и сега немците страдат. Неслучайно руснаците нанесоха ударите,когато Мъск им щракна терминалите за спътникова информация.

545

Не ми се вайкай

преди 1 година

До МалееАми така е във всички форуми където относително свободно може да се пише въпреки цензурата. Това не са ти трите централни мисирски телевизии. Прави си изводите и не ми се вайкай.

544

Малее

преди 1 година

Какво сборище на рашисти е тоя форум, не е истина. С какво удоволствие се коментира убиството на украински цивилни и деца от рашистите. Украинците нямали право да се защитават, щото на путлера му трябвала тяхната територия и тва му били законните интереси, направо ме е гнус от вас имайте страх от бога руски фашисти

543

Анонимен

преди 1 година

До юбералес.. Къде е армията на ЕС?

542

Анонимен

преди 1 година

До юбералес--То се вижда кои са ''пидораситите '' , в ЕС други лидери не останаха освен такива .!

541

Анонимен

преди 1 година

Европейските лидери от ЕС , ИСЛЯМИЗИРАХА ЦЯЛА ЕВРОПА , на това ли да ръкопляскаме ?ЕС е по бели килоти , няма армия , заради Англия и щатите , Путин ли е виновен !

540

Анонимен

преди 1 година

Верно тоя генерал Суровикин ще оправдае своето прозвище-генерал Армагедон!

539

Славяни

преди 1 година

Време е славяните да се пробудят и да смажат империализма на полудиващите от Запада.

538

Анонимен

преди 1 година

Мистър Борел пъшка- ах, не си били дали сметка в каква посока щу продължи войната Путин. Ами който не разбира, получава нагледен урок ! сега дадохте ли си сметка, че сте загубени и че ще погубите всичко, до което сте се докоснали. първо вашите народи ще ви насметат заради глада и студа. Икономики развити- пейзаж от миналото е това !

537

юбералес

преди 1 година

Нацистите млатят на бойното поле, пидорасите убиват цивилни с ракети.

536

Анонимен

преди 1 година

Дрогираното същество е време да дойде на себе си,Русия не може да бъде победена във военен конфликт,изходът е преговори и незабавна абдикация на клоуна от власта,всяко едно друго развитие на нещата ще доведе до повече разрушения и жертви най вече от страна на Украйна!

535

Анонимен

преди 1 година

Почакай с изявленията зельо, това беше просто "здрасти" от ген. Суровикин!

534

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Боби---точно Навални, който в поредица от видеоклипове критикуваше корупцията в руската армия, сега е актуален. По руските канали в момента обсъждат корупцията в руската армия и призовават за арести на генерали.

533

Анонимен

преди 1 година

Абе дано ви унищожат най-сетне, че да мирясаме. Украински изверги. Ненавиждам ви.

532

Пламен Иванов

преди 1 година

Като гледам интелектуалното ниво на 95% от тук коментиращите хора, започвам да се плаша за бъдещето на майка България!Слава Украйне и да живее България!

531

Iv

преди 1 година

Сетил се зеления, че да удариш цел в чужда държава вече е акт на война. Нещо спряха да контранастъпват. Горките украинци - с тоя само смърт ще видят.

530

дядо йоцо гледа

преди 1 година

До Боби---Зюганов е патерица на Путин. Д-р Гьобелс в своя докторат ''За пропагандата'' обяснява как водещета партия трябва да ''печели'' изборите с 60% а в Райхстага трябва да има ''фалшива опозиция'' с 40%, кото да критикува градивно. Така електоратът да има ''избор''. Трудовете на д-р Гьобелс днес са в Москва.

529

Анонимен

преди 1 година

"Опитват се да ни унищожат" ----- ами тегли си кооршума бе, наркоман вмирисан, и обикновените хохли няма да страдат повече! А за наццистите ще има съд!

528

Анонимен

преди 1 година

"От 83 изстреляни ракети, 43 са свалени от ПВО на ВСУ, загиналите са 8 души и 24 са ранени."_________ Не! От 83 изстреляни ракети 166 са свалени, щот Злобайдън тъй каза!

527

Вангелия

преди 1 година

оня артист дека ковбойците му дръпат конците, ке батиса целата руска окраина