127

Анонимен

преди 1 година

Тези млади хора, вместо да се развиват и образоват в 21 век, този ще ге праща да ***. Неандерталци руски

126

Анонимен

преди 1 година

Интересно му е ако в миналото Англия решава да напада Франция и набира армия от затворите, какъв знак ще е за армията на Англия :)Хубаво е че в края си, русия показа каква жалка държава е станала. Нищо не е заслужаващо уважение не е останало вече.

125

Анонимен

преди 1 година

ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ МОБИЛИЗАЦИЯТА Е С АПЛОДИСМЕНТИ, РАДОСТ И АНГЛИЧАНИТЕ С ОВАЦИИ ТИЧАТ НА ФРОНТА...

124

До 119

преди 1 година

Къде е написал човека че чака помощ от ЕС ??? В България може да е всичко ,но на няколко пъти правителства се свалят с протести , като се почне от Ж.Виденов и се стигне до ББ. ПП се свали с вот на недоверие (нещо немислимо за Русия) т.ч. малко или много българина отстоява свободата си след падането на комунизма . Руснаците са тези които плюят запада и ЕС в частност (нищо че децата на лидерите им живеят там), а като опре ножа да кокала веднага тръгват на запад

123

Анонимен

преди 1 година

а мобилизацията в Британия - радост, охолство и аплодисменти хахаха

122

FenIX

преди 1 година

Чакай сега защо е тая мобилизация като уж всичко вървеше по план?! И тия мобилизираните как ги виждате да променят нещо като професионалните им военни се провалиха в Украйна. Тия резервисти без опит ще срещнат вече натрупали опит украински военни въоръжени с модерно оръжие които бранят страната си. Или пак Русия ще залага на количество вместо на качество. Ще праща до последно хора да *** там за да угаждат на имперските фантазии на един самозабравил се диктатор.

121

Без коментар.......

преди 1 година

По публикацията работи: Камелия Цветанова

120

До факт

преди 1 година

В Кърджали 84,39% са за присъединяване към Турция!

119

Анонимен

преди 1 година

Трагедия е тази война! Нищо няма да спечелят руснаците! С война не става! А украинците отдавна всички са мобилизирани. Язък за младежите дето ще загинат! Това са невероятни загуби!

118

158

преди 1 година

Ще ми се да видя европейската джендърска мобилизация какъв смях ще е.. Ама те са тарикати, набутаха украинците да им свършат мръсната работа..

117

Тия мобилизирани

преди 1 година

ще се изпотрепат помежду си! Те са, като нашите русофили и русофоби!

116

Защо не

преди 1 година

До wwwСигурно е така кога таварищ е лъгал... Защо не се запишеш, там ще можеш директно да се убедиш. По този повод един виц:Получава един руZнак повиквателна, звъни на военният комитет и казва: Как може да ме мобилизирате, аз изгубих краката си в Чечня!От другата страна след кратко мълчание: Ами това е частична мобилизация!

115

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че Путин ще каже,че мобилизират само 300000. Някой вярва ли му изобщо? Реално мобилизират много повече. Мобилизират и студенти и какви ли не хора. Само до преди седмица твърдяха, че мобилизация няма да има. А преди да нападнат Украйна, твърдяха че няма да нападат.

114

www

преди 1 година

Това е ужас, света трябва да спре този диктатор, не със санкции, трябва да се организира неговото убийство!

113

Пхахаха! Егати жалка

преди 1 година

та статия! Но съм сигурен, че ще пуснете някоя още по-жалка до края на деня. Повиквателни получават само хора, които са минали военно обучение, и които са се специализирали в определени насоки. Стига сте писали глупости, колкото "избягаха" и през март, толкова ще "избягат" от Русия и сега. Там хората не са родоотстъпници като тукашните.

112

Анонимен

преди 1 година

До 122 нещо си се объркал има видеота как брадясали мъже са са на опашка и чакат

111

Popa ot razgrad

преди 1 година

Какво значи "импровизиран протест"?

110

бай ганююю

преди 1 година

така че на 02.10.2022 на парламентарните избори като гласувате мислете с главите си!!!видяхте с очите си предишния парламент кои бяха заедно и кои парти събориха правителството...ГЕРБ+ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ=РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!мислете с главите си а не какво ви говори сладко сладко една мутра от телевизора и платените медии!!!

109

Българин

преди 1 година

Не ревете а се борете за свободата си руснаци!!! Не заминавайте, а идете в кремъл. Няма нищо по ценно от човешкия живот!!!

108

Анонимен

преди 1 година

Кадиров отказа да проведе мобилизация в Чечня.