44

Edin

преди 1 година

това, Боже?

43

баба Ванга

преди 1 година

Путин ке умре 2023 година! Ше сдъвче капсулата с "Новичок" зашита в ревера на италианското му сако, за да не го тричат руснаците като загуби войната, да го четворят и удавят в бидон със самогон!

42

Edin

преди 1 година

Тази статия е по публикация от британския таблоид Mirror", както пише в текста. Явно се използва името на Ванга за налагане на предварително програмиране на хората чрез никога неизричани от Ванга предсказания. Иначе от истинските й предсказания лично аз виждам някои противоречия за бъдещето, но сигурно това е защото има паралелни светове и опрделено събитие в един свят може да не се случи в друг. Ако правилно помня едно от нейните пророчества е Виждам цвлата земя изпепелена, вярва ли го някой

41

До 3

преди 1 година

Няма да го затворят, защото този сайт е собственост на една мутренска групировка, която се ръководи от Кремъл.

40

Папурсекли

преди 1 година

И като се събудихте пръстите на краката ви били в контакта.

39

?!

преди 1 година

" Сред многото й предсказания за 2023 г. се твърди..." кой го твърди, бе джурналя ?

38

Анонимен

преди 1 година

Какъв срам, да злоупотребявате с име на починал човек.

37

Според футуролозите

преди 1 година

сме щели да бъдем хвърлени обратно в тъмните векове. Няма как да стане, защото ние отдавна сме там. Фашизъм, комунизъм, демокрация и развитие на технологиите. И за капак - миграция. Какво по-тъмно от това? Ако природата се разбунтува, може и да ни извади от тъмните векове.

36

дедо Ванчо

преди 1 година

Предсказанията на баба Ванга са к'во я сам и казал! Е па те така! Кой разбрал - разбрал! Ай наздраве! Пу, сгрея ми се ракията...

35

Анонимен

преди 1 година

феееейк, стига с тая измислена пророчица

34

Анонимен

преди 1 година

Лъжи преписвани от лъжливи руски сайтове. Явно че тоя британски вестник е някакъв жълт пapцал.

33

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости - Ванга никога не е правила предсказания по години.

32

Анонимен

преди 1 година

Баба Ванга никога ни е говорила за години. Лъжи само пускате.

31

Анонимен

преди 1 година

Жената доста познаваше. Някой знае ли до коя година е предсказвала и кой я е питал година по година? Малко ми е странно, че са я питали за всяка следваща година какво предстои. Почива 96та, минали са 26г.

30

Анонимен

преди 1 година

Някой печели много пари с името Ванга. "Ванга предсказала и това ...". Специално си спомням, че беше предсказала Чернобил. Тук за Чернобил се казва "предполагаемо предсказание", а пък за "следващата катастрофа", била предсказала със сигурност - 2023г. Не свършиха ли предсказанията? Или май сме в света на "предизвикателствата". Никой не може да оспори, че не е предсказала каквото им отърва на някои.

29

Нео

преди 1 година

Ванга не е Нострадамус и не е правила такива предвиждания. Всичко това е плод на болни умове използващи името и и ще си получат заслуженото за лъжите! Мисията на Ванга бе да помага на нуждаещите се и тя си я изпълни!

28

Анонимен

преди 1 година

Еее, в движение вече измислихте 5 пъти повече "предсказания" от тези, които е правила (и даже не са се сбъднали). Нищо чудно, че в русия толкова си я харесват - там им дай пропаганда.

27

До 21

преди 1 година

Аз съм добре служа на живия Господ Исус Христос ти ако не се покаеш за греховете си гарантирам ти ще отидеш при ванга и вашите попове ще ви кажат че тя е служила на дявола и Словото Божие го казва Второзаконие 18.12 чети и изпълняваи че 80%като теб отиват в Ада където огъня не угасва и червея не умира

26

Вангелис

преди 1 година

Именно, когато хората проумеят че ражданията стават без предварително съгласието на човека който ще се роди и ще бъде подложен на целият този нонсенс и принудителната смърт чрез старост нерадост и че ще става изключително скъпо, за това че са ти натикали шоколад в ръцете, после плащаш по 10 пломби на зъб и коронка, 50 хиляди лева и пропуснато време и това е само началото на проблеми и нужди, обучение, коли, апартаменти, обзавеждане. Държавата ще реши че бебетата трябва да стават в лаборатория.

25

Анонимен

преди 1 година

Вече на всичко вярвам!!!