221

Бай Йордан

преди 1 година

Бат Бойко,при теб получавах 265.78 лв.пенсия. При тези дето мразят хората,пенсията ми е 486.78 лв. На теб ли да вярвам,или на портфейла си? Имаш милиони,че и по-вече в банките тук и навън,пенсионирай се за да не споменават хората родителите ти,които не са на този свят.Те не са мислили,че могат да отгледат такова чудо.

220

Анонимен

преди 1 година

Баце , нещо за ДПС ? ДПС са най-богата партия / движение/ в Бг , с най-бедният електорат .

219

Анонимен

преди 1 година

Хората питат : КОга Лиляна Павлова ще върне парите за язовира в Перник , и кога ДПС и герб ще върнат присвоените пари от хазната с дълг от 38 милиарда !

218

Анонимен

преди 1 година

Бг-медии -113 място : Баце - Зеленски , Баце-Зеленски , ... следва , Зеленски -Баце , Зеленски - Баце ... , НОН СТОП 24 часа !

217

Анализатор

преди 1 година

A Борисов толкова много обича народа си, че при протестите се Утрвпаха да Бият Протестиращите,Доене на Държавата да Дупка, и така 12 г,Пълнене на Шкафчетата-Евро-Злато каквото Докопа и така да Безкрай.

216

Дочев

преди 1 година

Увеличи портрета на гл. прокурор г-н Гешев,сложи го в хола и на колене се кръсти пред него всяка сутрин и вечер преди да си легнеш.Втора година трябваше да си в кауша за милион причини които гарантират дълъг,много дълъг престой при оня старец в онова крило на цсз.

215

размисъл

преди 1 година

Най-интересното е, че Бойко и Радев започнаха да пеят на един глас. А Радев с революционен плам громеше Бойко преди година с "Долу Мафията!"? Те още малко и ще се разцелуват. ББ няма реч , в която да не се мазни на РР, а преди ревеше, че РР му е пратил дронче в спалнята. И всички останали партии, работодатели, синдикати(и на тях да им таковам м...а!), журналисти-***, политолози-4-хилядници - на амбразурата срещу ПП. Много яко ПП ще да им е бръкнал в джоба...

214

Митко USA

преди 1 година

Ало Борисов,хайде не се вайкай като някоя стара баба ( моите уважения към старите жени иначе).Ти като беше на власт год. какво направи бе, а ?Улови ли всички престъпници ?Или само чекмеджето си напълни с кюлчета злато и едро, а ?Мнооого си алчен Борисов!Вън !А не харесвам и Киро Канадеца / Киро лъжеца !

213

Зоро

преди 1 година

Борисов да обещае, че ще вкара двамата в затвор за държавна измяна - съсипване на народа и ще гласувам за него.

212

Анонимен

преди 1 година

Простокирието май съвсем изтрезня! Лъжите са чаровни и даже забавни, но до време! Посбе се вижда само, че едни пари ги няма, а нищо насреща! Нищо!

211

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте за Бойко като се върне заплатите на софиянци ще се увеличат от 10 на 15 хиляди и лятоска ще направите кифтета по 20 лева.

210

Анонимен

преди 1 година

И от тези несвързани брътвежи за международното положение, бг проблемите, космоса май нищо не каза.

209

Анонимен

преди 1 година

За мутрите ние сме от друга планета, всички ние, не само ПП.

208

Анонимен

преди 1 година

Леле леле, гардовете около него с черните очила ми напомниха как изглеждаха мутрите през 90тте!Иначе лъжи, лъжи, лъжи от Бойко.....от тук до Луната! И понеже направил грандиозна диверсификация и газопроводи докато управлявал, затова като спря Газпром доставките се оказа, че само от Русия сме получавали газ и продължаваме на тях да се надяваме...на това ли се казва независимост??

207

Анонимен

преди 1 година

В едно изречение :Бандит със власт , слуга на ДПС . !

206

Роси

преди 1 година

До 217 Еми Коя си ти *** Мър..Р.ло,че ще казваш кой кога да си затваря и отваря устата си.Вие ,,промяната" сте срам за България .Лъжци с дълги езици, нагли до безобразие,които не си знаят мястото.Слуги на олигарси и всякакви негодници.Това сте вие

205

Чукча писател

преди 1 година

Така реве само настъпан по мазола тъпан. Само като се сети, колко власт му се изплъзна, колко комисионни и рушвети, плаче му се на тиквун. На 2-ри октомври ще разбере, че и за екарисажа не става вече. Ще скъса пак, някой минискус.

204

Ами

преди 1 година

Борисов, ти първи започна

203

чекмеджето

преди 1 година

Слави и Борисов лъжат най много а и Тошко е голям лъжец

202

На този

преди 1 година

гюрлюк само ПП му е в устата, тези които му затвориха кранчето към чекмеджето ! Защо не е против ИТН, против ДПС, против изроденото Възраждане ? Никога повече във властта неграмотни бандити от 90-те !