220

Анонимен

преди 1 година

Всичко изречено от Костадинов са лъжи или полуистини, 238! Ползвайки обидни думи в коментара си, сам даваш характеристика за психопрофила на електората на тази партия и като цяло, на поддръжниците на путинистка Русия - те не търпят различно мнение. Путин няма да ви реши проблемите, той също е изпечен лъжец!

219

Анонимен

преди 1 година

Добре,че са Герб,че иначе нещата са безнадеждни!!!

218

Край

преди 1 година

Бойкот на гласуване за партиини листи. Демокрацията се е родила с мажоритарни избори в 2 тура и без тях е невъзможна. В менте не участвам.

217

Д

преди 1 година

Костя Копейкин го е срам да говори с избирателите си защото интелекта им е потресаващо нисък

216

Анонимен

преди 1 година

Костадинов, Борисов, Доган и всички останали плямпачи са на заплата при енергийната мафия. Доганчо даже живее в частната собственост на Лукойл, която се охранява от руските служби. За първи път при ПП Лукойл почна да плаща данъци. Допреди 9 месеца, при ГЕРБ, все са били на загуба.

215

пуйката

преди 1 година

При тази прогноза правителство без ГЕРБ е немислимо,дори и ИТН да влезе четирите партии ще имат 95 депутата.

214

Анонимен

преди 1 година

Гледах Копейкин в предаването на Г. Любенов тази сутрин....ами той не спря да се хили самодоволно през цялото време. Освен това говори като навита пружина! Може ли да се има доверие на такъв откачалник?! Самодоволството и доброто му настроението без съмнение идват от отличното му финансово обезпечаване и солидна подкрепа от руското посолство, чиято пионка е. А от друга страна се смее, защото знае, че говори лъжи!

213

Ел

преди 1 година

Боже има ли още луди или балъци да гладуват пак за ПП най крадливата най лъжливата корумпирана партия работеща за чужди интереси да фалира България и за техния джоб и олигарсите повръща ми се от тях .В ада с вечни мъки ,алчни и нагли

212

Анонимен

преди 1 година

*** и Кокорчо се подиграват на цяла България и няма кой да ги спре, защото имат силен американски гръб!

211

Анонимен

преди 1 година

Чрез вотът за Възраждане ще установим какъв процент от българите са с психични отклонения. Хубаво е да се прави на всеки 10 години едно такова проучване. По-рано беше АТАКА лакмусовата хартия.

210

Иванов

преди 1 година

ББ евроатлантика направи Турски поток, който работи изцяло за Русия, като лъжеше Козяк че разширява газопреносната мрежа на Бг.

209

Анонимен

преди 1 година

ПП не само не трябва да са в парламента, а трябва да ги забранят, защото плюха на закона, а Киро лъжеца чупи конституцията!

208

Йаахха

преди 1 година

Да си фен на възраждане е патологично състояние, резултат от липса на мозък и образование

207

Анонимен

преди 1 година

Стига натрапвайте тази ПП. Те не трябва да са в парламента. За нищо не стават.

206

Анонимен

преди 1 година

ПП и Киро, ги ядеше коня и ги облъчваха, предварително бяха обречени, всъщност имаха късмет, че паднаха от власт, защото коня щеше да ги изяде! Да са живи и здрави!

205

Анонимен

преди 1 година

Феновете на Възраждане, след има няма година ще разберат как са се прецакали, точно както и с ИТН. Това са същите чалгари-патриоти, където им е трудно и да четът. Възраждане е другия проект на Доган Велики.

204

До 222

преди 1 година

Да дойде костя с пръчка да ме пипне ще плюе барут 1-2 минути, аз страх от руски *** нямам, република България е европейска държава със закони, който не уважава конституцията заслужава да бъде наказан

203

Анонимен

преди 1 година

Копейката и Янев са с противоконституциони виждания и застрашават националната сигурност на България! И двамата плюят ЕС и двамата са навирили дупарани към Русия!

202

До 217

преди 1 година

Ти си враг на републиката, недей пиши името на България. В ръцете на хора като тебе е мерзост и с кръв няма да я пишеш. Копейкин е продаден варненски ром на руската федерация и лично ще го пратя в Русия ако наруши конституцията

201

Анонимен

преди 1 година

Манипулатори