116

Мдаа

преди 1 година

А руските сигурно никнат в гората като гъби !

115

И ся ко?

преди 1 година

Няма патрони,няма да се биеем?!

114

Космонавт

преди 1 година

До 139 Ако ти се намираха гънки, щеше да се сетиш, че Путин е завършил "Училище за глобални лидери" при Шваб и СИФ и служи на същите господари както Меркел, Макрон и другите фрикери. Няма добри политици, това е изгнила система за поробване, заедно с финансовата и другите им системи, които вече не работят и ще бъдат подменени с по лоши, докато всички ние се вълнуваме кой ще победи в някаква измислена война. Българите създадоха Русия за да спре Вавилон 2, но руснаците се обърнаха на 180 градуса.

113

Анонимен

преди 1 година

"Вижте само тази жалка карикатура, Жан-Пиер, "имигрант, афроамериканец, лесбийка" - още на "president thinks" я хванах, че лъже.

112

Анонимен

преди 1 година

"Знаете, че за сега се провежда единствено "Специална военна операция Zion (Цион)", нека да започне войната и тогава ще видим кой с какво разполага." - аз разполагам с пуканки и телеграм. Чакам запада да си развие пластовете, туко виж намерим някоя мозъчна гънка между тях.

111

Анонимен

преди 1 година

"Спрете с тези точки на подмиване че са в ущърб на русофилите! Те са по уязвими и ще миришат повече!" - уязвими към какво? Щото аз съм "русофил"(по-скоро ме кефи да дразня ***), ама още преди 5 години се научих на Уим Хоф метода и се къпя със студена вода дори зимно време. Вече не дишам като риба на сухо преди да вляза, но наистина е много ободряващо особено лятно време. Зимно е малко по-неприятно, ама свикнеш ли излизаш до магазина по къс ръкав. Лека, че ми се спи, доскучахте ми. Утре пак.

110

Анонимен

преди 1 година

Хиперзвукът решава всичко.

109

Космонавт

преди 1 година

Преди да приключи този свят и да дойде следващия, трябва да не забравяте, че: военния център е във Вашингтон, финансовия в Лондон а религиозния във Ватикана. САЩ имат най технологично развитата армия и руснаците ще го усетят. Всяка война е многопластова, единия пласт е изпробването на новите оръжия. Знаете, че за сега се провежда единствено "Специална военна операция Zion (Цион)", нека да започне войната и тогава ще видим кой с какво разполага.

108

Анонимен

преди 1 година

Те САЩ и техните пудели от ЕС с пари (нямат пари за отопление топла вода и миришат, но за Украйна имат) и оръжия могат да удължат времето на военната операция по денацификация и демилитаризация на Украйна, вярно, но това не може да продължава вечно, и вече му се вижда края.

107

аут през илюминатора

преди 1 година

След края на военната операция ще има нова Ялта и то на условията на Русия. Всичко ще си дойде на мястото, и източна Европа, и източна Германия (а може и цяла Германия). А нашите copocoиди отиват в канала, всички които са служели на фондации и центрове и на американското посолство и техните семейства, около 20-30 хиляди copocoида които сега врякат по площадите, повече никога няма да могат да работят в България освен като чистачи. A дали ще си ги вземат в САЩ, a? - сещам се как американците изхвърляха през илюминаторите на самолета ненужните им вече съюзници в Афганистан.

106

Анонимен

преди 1 година

Егати тъпaтa статия. Това е като мокрите сънища на русоробите

105

Анонимен

преди 1 година

Укристанците приключиха!!! Ялоов опит за пробив в Херсон. Германистанците вече изобщо не пращат оръжия, бозавите Инглези не могат да си платя десетократно завишените сметки за ток. Остана им една клекнала Америка, което освен да печата долари без покритие за друго не става. Ще пращат още малко оръжия, ще видят че файда няма и ще клекнат както във Виетнам. Една война нямат спечелена задокеанските скаапаняци!

104

Анонимен

преди 1 година

Спрете с тези точки на подмиване че са в ущърб на русофилите! Те са по уязвими и ще миришат повече!

103

Анонимен

преди 1 година

България излезе ли от НАТО, НАТО на момента ще се разпадне. НАТО без България това означава достъп на Русия до Сърбия, военен съюз Русия - България - Сърбия. Не само НАТО, и с ЕС е свършено. Тотално зависими от България, може спокойно да поискаме да финансира безвъзмездно каквото си поискаме, десет F-35, 20 F-35, кораби, военна техника. От ЕС да поискаме и не могат да откажат, а вместо това се оставяме да ни мачкат заради хора като ГЕРБ и ПП и ДБ, и няколко фондации които финансират кресльовците грантаджии. Или предоговаряме условията за членство, или излизаме от тези съюзи.

102

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна изтощава запасите от боеприпаси на САЩ, но симулира тяхното производство и освежава складовете им! Всичко си е как трябва!

101

Евро Джендър

преди 1 година

"Колко точки от тялото подмивате?" - Броя на точките, които си мия е равен на броя изтребители, които ни останаха на въоръжение след 18 години членство в НАТО.

100

гг

преди 1 година

Русоробчетата пак са си развихрили бедничките фантазии и бълнуват за победа на Рашистан както гладна кокошка просо сънува

99

Анкета

преди 1 година

Колко точки от тялото подмивате?

98

Анонимен

преди 1 година

Клекнаха! 60% от хамериканците нямат спестени $1000. Инфото е от WSJ, не от съветската телевизия! 60% гладни, жадни фалирали каубои! САЩ ми мязат на СССР в края на 80-те години, един голям балон пред спукване.

97

Анонимен

преди 1 година

Нереално е. Смехотрорен си. Защо държавите от Източна Европа да сдават своят свободен избор? - твоя свободен избор си го сдал още 1999 когато НАТО ни принуди да пратим танкове на Македония. Сега сме разграден двор. Тази вечер показваха реклами на талибани и сирийски кюрди, които обясняваха, че в България се влиза за 40 секунди с успеваемост 80%.