123

Анонимен

преди 1 година

Абе защо ни бъзикате, тоя и на 15 да е, са го сложили там за 15 минути като шофьор само за да се разминат с наказания в сороския съд, егаси да не би да сме будали!!?

122

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

Този брадясал талибан е на 15 гогини колкото аз съм тинейджър .

121

Анонимен

преди 1 година

Момчето ,че е младо вижда се,дали на 15 или 18 видимо не е ясно.Имайте предвид ,че тези нации по принцип са по- окосмени.Такава брада на 15 в арабския свят е абсолютно нормално,не е нормално ако нямаш.Това са гени.Те се хранят различно от нас.Почти всяко ястие е с червено месо ,което стимулира мъжките хормони,много салати и десерти са с различни видове ядки и множество полезни подправки и натурални плодове.

120

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше патрулката да спре автобуса-убиец, то можеше да има невинни жертви от Бургас. За мен загиналите полицаи са герои.

119

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова умувате?!Да го преместят на друго място.И по пътя при опит за бягство.......и да приключва.Хайде ,лека нощ!

118

Анонимен

преди 1 година

Моля за съвет. На 34 съм. Заможен ,перспективен, красив. С жена от корица. 3 любовници от корица. Нямам желание за ceкc. Какво да пия, как да се стимулира това?! Само харча за коли, луксове , почивки, а ceкc правя, едва ли не, насила. Помагайте!

117

До 127

преди 1 година

Истанбулската конвенция не си я чел, ама си чувал в махалата какво се говори, нали?

116

Анонимен

преди 1 година

Специално за тоз автобус фиксирано ли е,кой шофьор не е спрял на пръв стоп сигнал-отбий вдясно за проверка на документите за проверка-курс на изпълнявания рейс,маршрут,брой пътници по закупени билети за маршрут от и до по дистинации на предвижване и връзки по разписания за прекачване за необходимия транспорт за предвижвиване по утвърдено разсписание за междуградски транспорт,регионен,международен за връзки известен предварително обявен,че след 2-3 поста задължително легитимиращи за пост шофьор.

115

ДЖЕНДЪР

преди 1 година

Според истанбулската конвенция всеки може да се определя като каквото си поиска, той се определя за 15 годишен. Точка по въпроса, съда нищо не може да направи. Мъж се мисли за жена, а жена се мисли за мъж. Аз мисля да се обявя за 65 годишен, понеже така се чувствам за да получавам пенсия докато си работя.

114

Анонимен

преди 1 година

Що ли преиграват толкова? Да не би да е за да не питаме кой е дал заповед на полицаите да се изпречат пред автобуса, с което се самоубиха? Е, аз пък искам да знам: Кой нареди на момчетата да се самоубият?!?

113

Анонимен

преди 1 година

Абе тоз служебен защитник, защитник ли е или обвинител? Ясно е, че оня не е на 15, всички искаме виновникът да си понесе заслуженото, ама "защитникът" много се излага, че не действа професионално!

112

ЧАПАЕВ

преди 1 година

40 КМ. НЕПРЕКЪСНАТО Е НАТИСКАЛ СПИРАЧКАТА И НЕ Е МОГЪЛ ДА СПРЕ? НАЛИ СПИРАЧКАТА Е ДЕСНИЯ ***?

111

Анонимен

преди 1 година

Тоз е поне трийсет годишен.Ще изгние в затвора.

110

OMG_Lucker

преди 1 година

Той натискал спирачката, тя му отказвала и така през два пункта на полицията. Сигурно 50 км. Тая версия е адски правдоподобна.

109

пуйката

преди 1 година

А бе ако бе дърво по кръговете могат да определят възрастта му.С ДНК анализ могат да определят само биологичната възраст.Един на 40 години може биологично да е както на 26 така и на 55 - зависи от начина на живот.С неговите притеснения от гражданската война в Сирия,вероятно периоди на недояждане,злоупотреба с алкохол могат да го изкарат на христова възраст.

108

Анонимен

преди 1 година

Помните ли, когато Цветан Цветанов от ГЕРБ беше министър на МВР, и превърна МВР в бухалка и убиец. Пречистваше неудобните. Е - той ги научи, той им пусна фитила. Та сега не могат да се спрат.

107

Павел

преди 1 година

Ооо, тука гледам, че делото е започнало вече и присъди има. Тоя, че е за пандиза, вярно е. Ама единия полицай с маневрата си уби колега. Тая тарамбука не ги е целил, те му се натресоха на пътя. Ако сам не се пазиш, никой не може да те опази

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 115 - Защото е карал ... затова е "удобен".

105

Случайно

преди 1 година

В Овча Купел сигурно е пълно с такива "недоносчета".

104

Анонимен

преди 1 година

Обаче никой не казва,защо полицаите са препречили пътя на автобуса ,кой е дал това нареждане,спазени ли са всички условия за безопастност на гражданите и на всичко отгоре са останали в колата?!Типично за нашия манталитет бързо да осъждаме без да сме проверили фактите,а иначе да ,удобен е Омарчо защото е от разрушена Сирия и е добра изкупителна жертва.