42

aZ-ът

преди 1 година

След като не ни спрял на границата , аз лично бих го взривил. Без значение броя, пола и възрастта на лицата вътре. Бих го взривил с ракета, дрон, танк и всичко останало, което взривява. Но вие не сте като мен. Вие сте либерасти. Трябва да се бъдем човечни , горките мигранти. БХК вече праща адвокатите си да защитят правата на горкия шофьор. Да се осъдят посмъртно полицаите , семействата им да платят преживения стрес от горкия човечец.

41

пепи

преди 1 година

С чий акъл патрулка с двама полицаи и обща маса от 1600 кила е пратена да спира автобус с над 20 тона маса . И то в движение . Трябва да има наказани длъжностни лица .

40

Тихомир

преди 1 година

Това ако беше в САЩ, щяха да стрелят по автобуса още на границата, да хвърлят ленти с шипове и т.н. ДОКАТО не започнем да ги стреляме тия мангодаи дето влизат откъм Турция хубаво няма да видим.

39

БуРГАСКИЯ

преди 1 година

Знаем ги наше милицаи. Вземат 1000 евра такса спокойствие на бройка, рейса решил да спести 40 К, наще го подгонили и ей бела. Добре, че няма загинали невинни

38

Хах

преди 1 година

А нещо за шофьора на автобуса да кажете, именце, националност, българин или не???? Пълна тишина и мистерия!

37

Анонимен

преди 1 година

Бог да прости момичетата! Турците си правят каквото си искат в нашата Родина! Колко проблеми създадоха у нас !

36

Анонимен

преди 1 година

До Хмм..."Докато не почне да се стреля на месо" ........ Не е ли по-лесно просто да се проверяват преминаващите автобуси по нормалния начин? Ако е вярно, че тези са били в багажното, това е по-малко о минута работа.

35

Съболезнования

преди 1 година

....но България изглежда е прокълната страна.

34

Говежда Димитрова

преди 1 година

Във фитнесите батки, на улицата патки. Ей тва са полицаите

33

Анонимен

преди 1 година

До Хмм...Тези не са ли бежанци точно толкова, колкото и украинците?!? Или тези са по-малко бежанци?

32

Христо Христов

преди 1 година

Борисов подари кученце на Путин и за 12 години не можа една стена на границата да направи!

31

Анонимен

преди 1 година

Жалко за момчетата! Това е наследството от управлението на Кирчо и Кокорчо!

30

Анонимен

преди 1 година

На времето за такива каналджии и нарушители на държавната граница играеше калашника.Даже на граничарите се даваше награда.

29

Али

преди 1 година

Съболезнования на близките...

28

Хмм...

преди 1 година

Проблемът почва от нелегалното минаване на границата ни скъпи мои! Докато не почне да се стреля на месо по прииждащите и безпрепятствено минаващи "мигранти", нищо няма да спре подобни случай и в бъдеще! Ама има ли смелост в българските държавници управленци да го направят? Уви няма!

27

No comment

преди 1 година

Точно пък в тази трагедия, какво са ви виновни мигрантите или "корумпираните" полицаи, скотове! Дори не знаете къде и от кого да търсите отговорност, затова гледате останалия свят докато върви по своя път, заседнали от канавката!

26

Анонимен

преди 1 година

До чичо -вярно е.Точно за това сме на дъното.

25

Христо Христов

преди 1 година

Защо не посрещаме бежанците от Афганистан' както посрещаме и украинците? Все пак България беше в района да ги демократизира чрез окупация и наемници.

24

Чичо

преди 1 година

Като чета коментарите ми идва едно- Българите сме малък, но за сметка на това изключително *** народ !

23

Анонимен

преди 1 година

Съжалявам за момчетата, но това щеше рано или късно да стане. От няколко месеца абсолютно всяка седмица си играят на гонки с мигранти. Преследват се по целия път от Средец до Бургас и по улиците на града. Сякаш по друг начин не могат да ги спрат. Правят си екшъни застрашавайки живота на хората. Безрасъдно е да се гонят непрекъснато по улиците на града. Но виновни са началниците им, които им го позволяват.