203

Сълза и смях

преди 1 година

Навка си прави яка *** с руския *** народ!

202

гостенка

преди 1 година

До До Укро феновете страната й нападна мирна държава, страната й воюва, ако не от друга поне към руските майки да е солидарна, но чуждата мъка не е споделена... Украинка! Женена за руснак, трябва да скърби и за двете страни! Веселила се, добре, ама защо се хвали? Уродливо!

201

Лечител

преди 1 година

Защо не отиде на море в Крим? Екстрадиция и забрана да посещава ЕС докато е жива!

200

Анонимен

преди 1 година

До 233, да де, тя не е отишла в Гърция (упаднала западна държава) да се весели, а да им чупи инвентера. За цялата си почивка е изпочупила поне 100 чинии, два дивана и е наскубала поне две лехи цветя. Изпикала се пред кметството и е навикала хубаво поне една дузина местни, след което е влязла в кратка схватка с местната полиция. Всичко това не е след употреба на алкохол. Хак да им е на гадните западно европейци.

199

Бай Дрън

преди 1 година

Е те жените на украинските запасняци се натискат по плажовете, какво остава за тая. Лично аз съм против ил на всякакви подобни изяви в медиите, дори без войни. Против о ми е да гледам, как няоой се напил, дрогирал, заприличал на шимпанзе, а след това публикувал снимка в соц медия.

198

Е и

преди 1 година

До Е и....Само дето от години е забранено..

197

До Укро феновете

преди 1 година

Удобно забравяте че госпожа Зеленска се снима гола за известни модни списания а финландската министър председател се натиска групово с непознати мъже ужким танцува. И това според двете и вас не е никакъв проблем. Обаче се възмущавате че Татяна Навка празнувала в ресторанта !? Вие никога не сте се веселили. И тя няма право на това. Така ли ?

196

Слава на Русия

преди 1 година

А украинката с голия *** на плажа в Гърция дали се засрами?

195

N1GeL

преди 1 година

значи в такъв случай, целия свят спира да се забавлява няма да се правят никакви мероприятия и нищо и обявяваме дни на траур в целия свят докато не свърши войната и всички да си стоят в тях и да слушат само радио.

194

Гиб Мелсън

преди 1 година

Тази украинка е живяла и тренирала 15 години в Ню Джърси САЩ, има американско гражданство. След това украинката се е състезавала дълги години за Беларус и има беларуско гражданство. Накрая украинката се е състезавала за Русия и е получиала руско гражданство.

193

Гиб Мелсън

преди 1 година

Жената е родена в Украйна. Във вътрешността на Украйна.. Не е родена в Донбас, Луганск или Крим. Тя си е украинка родена в Днипро, четвъртия по големина украински град. Разбирам, че е модерно да се плюе по руснаците, но фактите са си факти, не могат да се изтрият.

192

Е и....

преди 1 година

Какво е станало... че то ако в Гърция не трошиш чинии, къде!!! Чупетето на чинии в гръцки ресторанти и барове е протокол, задължение!!

191

Анонимен

преди 1 година

Мис Пиги Зеленска никой не и се възмущава на екскурзиите и курортите, на които ходи докато мъжленцето и се крие по бункерите и праща украинци да умират с лъжи за победа

190

Алекс

преди 1 година

Кремълската върхушка обяви,че Русия си има всичко.Обаче вместо в Сочи е на почивка в Гърция.Друго си е в цивилизацията.

189

Ами тя

преди 1 година

Отишла да троши чиниите на враждебно настроена нация ! Значи дори трябва да я наградят !

188

Явен

преди 1 година

Сана Марин се извини на публичността, въпреки че нямаше за какво. КраставатаРушляма ще се извини или на новите руски царе им е през оная работа за всичко. Нали знаете какво следва при такова поведение, 1789 във Франция и 1917 в Рушлямско са само два примера!

187

Катанов

преди 1 година

Страната лидер в света? Ей туй рушкофоните сте големи шмесници. Токаев отново взе Путин за мезе. Оня ден се прегръщаха, а днес Казахстан провежда съвместни военни учения със САЩ. Путин пък му спря отново нефтопорвода, обаче Токаев пак ще го изцака с импортозамещението, че много руски фирми разчитат на това и нефта отново ще тече.

186

19141914

преди 1 година

А украинците напуснали Украйна през последните 6 месеца,лежащи по българските,гръжките и турските плажове вече половин година,защо не се критукуват?

185

Анонимен

преди 1 година

Да не се прави на отворена, че ше я пръжнат като Дугина!

184

Анонимен

преди 1 година

Добре че в България нямаше толкова руснаци тази година. Догодина да си зная обаче, посрещане с бой, хляб и сол ше си ядат вкъщи тяхнатаМамаФашистка!