96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 "и комплектовка на личния състав." Даже не знаеш какво значи това, но си го написал, за да звучи по-"сериозно". Вместо това прави пародията завършена. :)))

95

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски и свитата му от еврейски слуги трябва да бъдат наказани за това, че изпълняват за сметка на украинския народ проекта "Нова Хазария"" ______________ Днес член-кореспондент на руската академия на военните науки казва, че с извършения терористичен акт, киевският режим е преминал "червените линии". Той призовава руското ръководство да бъде ликвидиран украинският Генщаб, разузнавателно-информационните структури, системите за тилово обезпечение и комплектовка на личния състав.

94

Анонимен

преди 1 година

Да си чувал за 3Д принтиране на силиконови лицеви маски?! И да, Путин има много двойници.

93

Анонимен

преди 1 година

Проектът Нова Хазария предвижда да се построи в Украйна Новият Град на Хълма-Новият Сион. Хабад е еврейска организация предвиждаща ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ на Украйна от руснаци. ВСИЧКИ БОГАТИ ЕВРЕИ СА С ХАЗАРСКИ КОРЕНИ И СИ ИСКАТ ЕРЕЦ УКРАЙНА-НОВА ХАЗАРИЯ.

92

Анонимен

преди 1 година

Вече никой не вярва на Русия и техните зле скалъпени продукции Това момиче беше гръмнато от бомба а в ковчега лежи като кукла много съмнителна история и цялото погребение приличаше на руски рецитал

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 105 А също така че съвсем случайно Дугин "в последния момент" е сменил колата, камерите на мястото са били централно изключени, 12 годишно дете е отключило незабелязано луксозен джип и е сложило професионално взрив под седалката на шофьора и след това са последвали колата, за да задействат взрива и т.н. :))) Даже ти не вярваш на това, а опитваш да убеждаваш други :))))

90

Ти да видиш..

преди 1 година

Криминале Незнайния атентатор по Агата Кристи. На край изненада. Атентат няма. Взривила се е газовата уредба на джипа.

89

Анонимен

преди 1 година

НАТО, знаеш ли какъв е проектът "Нова Хазария"?

88

Анонимен

преди 1 година

ФСБ казва ли, че Наталия Вовк е успяла да влезе в Русия с 12-годишната си дъщеря, да се движи незабелязано, докато често е сменяла табелите на Mini Cooper-а си, да заложи и взриви професионално взривно устройство и да напусне РФ съвсем сама? Не, разбира се. ФСБ казва, че организацията и подготовката на терористичния акт срещу Дугини е дело на укропското СБУ, а Вовк е острието-изпълнител.

87

Анонимен

преди 1 година

Цялата евроатлантическа общност помага с всякакъв ресурс на Украйна. Това не променя факта, че украинците са предатели родовата си памет...за пари и благинки. Цялата военна мощ на НАТО и Русия се стоварва върху Украйна. Жал ми е за обикновените украинци, които не могат да се спасят и си чакат съдбата по родните места, но Зеленски и свитата му от еврейски слуги трябва да бъдат наказани за това, че изпълняват за сметка на украинския народ проекта "Нова Хазария".

86

Сата НАТО

преди 1 година

До генади от Провадия ..... Генадие, когато аз съм слушал на Дугин гнусотиите ти си ходил прав под масата, мой човек. Да, русофобите са много по-информираните, много-много по-навътре в темата за руския мир и руския бяс за световно господство. Тази тенденция беше ясна и съм я провидял още 2005 година. Преди това им симпатизирах, докато постепенно не ми стана ясно, че между НАС и ТЯХ няма НИЩО ОБЩО.

85

Мишо

преди 1 година

Некомпетентно е това което пишете! Некомпетентно е разследване за взривове във военни складове в Сливен да продължи 11 години и изведнъж за един месец разследването да се реши. Е това е вече некомпетентен фарс! Фарс е и тази нескопосана статийка!

84

Цонев

преди 1 година

И двете ,и двете ! История съшита с ... бели прогнили конци ха-ха -ха! Руснаците пак се изложиха !!!

83

Анонимен

преди 1 година

е вижте в ютуб филмите на rene pudleiner за готината Америка

82

Анонимен

преди 1 година

Това се едно аз да си напиша мнението за атентата и вие да го пебликувате като чиста монета!

81

Анонимен

преди 1 година

Айде намалете британската пропаганда! Само превеждате статии от Gusrdian!

80

Анонимен

преди 1 година

Е щом The Guardian казват..Те знаят нали..

79

Анонимен

преди 1 година

Типичните простотии от КГБ/ФСБ!!! Смятайте какви "професиАналисти" са в тези служби, след като Навални ги накара да си признаят без бой, че те са го тровили с Новичок!!!!

78

генади от Провадия

преди 1 година

защо такава злоба виждам тук? защото знаете, че атентата е дело на украинци, а поръчителите са в лондон и тел авив? знаете ли нещо за Дугин? едва ли. само пропагандни клишета. найглупавите са русофобчетата, но подозирам че два трола произвеждат всичко това на конвейр

77

Анонимен

преди 1 година

Бла, Бла.В разследващите структури, има достатъчно професионалисти и ресурс за да отследят вероятния изпълнител. И е така не само в Русия.Акта на такъв тип убийства извън битови, икономически и властови интереси е в брутално несъответствие с каквито и да е човешки норми и разбирания. Нарича се терор. За разлика от Запада, Русия не преговаря с терористи, за това ако все пак излезе истината наяве, то ще е от ФСБ.