67

пияница мистик

преди 1 година

Личи си, че Пyтягатa е ром. Изповядва ценностите на Факултето и дори поощрява раждането на съветски роми, точно както БХК

66

Анонимен

преди 1 година

Смятало се че десетки хиляди млади руснаци били загинали. По консервативни оценки вече са 45 хиляди. Във войната в Афганистан руснаците загубиха за 10 години 15156 солдати, а сега за няма и 6 месеца 45 хиляди. Украинците се оказаха много по-смъртоносни от талибаните. Смешно ми беше когато хвалипръцкото Кадиров влезе с главорезите си на невъоръжени хора в Украйна, наште русофили как се бяха нахъсали, и говореха как кадировците за 10 дни ще приключат с украинците. За тяхна жалост стана обратното.

65

Факт

преди 1 година

Пак вицове...

64

Анонимен

преди 1 година

До МНЕНИЕ Колкото и територии да притежаваш като ти липсва акъл като на Путин ще ги загубиш.

63

СССР ли?

преди 1 година

ТАСС, Майка героиня, Можем да поторим, На Берлин все съветски простотии от които руснака не може да се откаже. Пропагандата не го оставя и за секунда нещо да измисли със собствената си глава. Въпреки диващината на т.н. руски свят аз съм доволен че Украйна нарита Русия по слабините и сега Путин вие от болка и моли за примирие. Заради Украйна отпада и тържественото обявяване на СССР 2.0 запланувано за 30.12.2022.

62

МНЕНИЕ

преди 1 година

Да напомня на Русофобите и Американофилите , Гей , Лесбос - Русия и още няколко Държави притежават Територия в размер на 80% от Континента Европа . Последно време виждам Коментари че ЕС е Европа - това се пише в Северно македонските Учебници във Висшите Училища .И още едни Факт - Англия има територия колкото България , а управлява половината Свят със Измами и Войни .

61

Анонимен

преди 1 година

Елате в Смолян, има пресни родопски калмари.

60

МАЙОРА

преди 1 година

Майка-героиня Айшето с 10 чaвета от Чeчня! Това е бъдещето на руслямският кeнeф раССия! Вече са 30% *** там! УЖАСИЯ!

59

До 63

преди 1 година

Твоят стандарт на живот в цената на бензина ли се измерва? Ако да, ясно какъв бедняк си. Някой склададция в Лидл за 3к без достойнство, без нищо.

58

Анонимен

преди 1 година

Има нещо сбъркано - раждаш деца , ставаш враг на системата . Признаваш 123456 пола , поощряваш децата от 15 годишни да си сменят пола - герой си и за пример

57

Путларах Аббар

преди 1 година

мюсюлманките в Русия раждат, рускините си гледат кефа без деца.. Познайте- Русия ще има полумесец до 10г над Кремъл и нашите наивници ще искат тези азиатски мюсюлмани да ги освобождават.ха.ха

56

БЪЛГАРИН

преди 1 година

Тази Награда я има още в България - Роми с по 10 деца взимат по 10 000 евро месечно .

55

В Сибир

преди 1 година

Китайците претопяват рускините

54

Анонимен

преди 1 година

Тук в нашата страна не може да си позволим тази екстра. Въпреки това и нашите героини заслужават такова признание!

53

SS

преди 1 година

Cвинята използва подход като за cвиня

52

До 67

преди 1 година

Колко са 60000 рубли

51

До Анонимен 49

преди 1 година

В РФ пият самогон и метилов алкохол, и се боцкат с "Крокодил". Мъжете имат средна продължителност на живота 66 години. Жертвите на ПТП, средно на населението, са 1.5 пъти над нас. Ти от коя планета идваш, че говориш такива абсолютни фантастики? Какви вундеркиндчета, какви 5 лева? Мале, мале тотални глупости.

50

Анонимен

преди 1 година

Дедо Гочо, п р ост си, тр Ол е ъмнокрасив. Истината си е Истина, и да плюеш, все тая.

49

До 63

преди 1 година

Тя бензин усигурила, ама къде да го сипят

48

Анонимен

преди 1 година

До 62 А в САЩ как е ,извън лъскавите квартали .